Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά καλώς ή κακώς είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα σταματήσουν στο όριο.για το θέμα υποκρισίας θα συμφωνήσω απόλυτα!

Κακώς Ηλία μου! Κακώς! Να έχουμε, τουλάχιστον, το θάρρος να το παραδεχτούμε αυτό όλοι μας! Αυτή είναι η αλήθεια!

Last edited:
Δεύτερη σερί έξοδο στο ίδιο παραθαλάσσιο μέρος αλλά με ένα ξάδερφο παρέα. Χθες ήταν περίπου 5 αυτοκίνητα στο μέρος ενώ σήμερα τουλάχιστον 30.:p
Ανεβαίνοντας στο λόφο ξεκλάρωσε ένα μακριά. Όσο έπαιρνε φως η μέρα ακούστηκαν ελάχιστες τουφεκιές. Σε κάποια στιγμή στα 60 μέτρα μπροστά μου σε μια αγριελιά ακούω φτερούγισμα και πετάγεται απο μέσα μια παχιά τρυγόνα. Απο κάτω ήταν ένας τύπος και δεν την είχα πάρει χαμπάρι. Της ρίχνει μια τριάρα και φεύγοντας γυρνάει και έρχεται καρφί σε μένα με μεγάλη ταχύτητα. Πριν προλάβει να μου πάρει όπλο, καπέλο και ό,τι άλλο είχα πάνω μου της άδειασα και γω το όπλο και μου άφησε απο την πρώτη μόνο τουφεκιά 2-3 φτερά στον αέρα. Απο την ταχύτητα που είχε πάλεψα να την προσπεράσω με την κάννη μου και η πρώτη τουφεκιά που ήταν πολύ εύκολη είχε μικρή προσκόπευση με αποτέλεσμα να μην καρπωθώ ένα θεωρητικά εύκολο πουλί. :( Μετά απο μένα πέρασε και απο τον ξάδερφο που της έριξε δυο τουφεκιές αλλά ούτε και κει έπεσε.Τουλάχιστον έκανα την πρώτη τουφεκιά μου για φέτος. Συνολικά είδαμε 6-7 πουλιά και όλα ήταν μεγάλα. Ελάχιστοι και οι τσαλαπετινοί σήμερα ενώ χθες ήταν πάρα πολλοί.

...Είχε... Άγιο...!!!

Να είστε όλοι καλά! :)
Ωραίος Μύρο...shake hands..well done..RESPECT.
Άλλο όπλο περίμενα στην φωτο αλλά δεν πειράζει χαλάλι...shake.
Την επόμενη με το πλάγιο φίλε!
Ναι ιδιογομωση!
Είχε καλό πέρασμα φίλε?
Τοπιαρικα μάλλον Βασίλη....

5 κουτιά για να πιάσει το ημερήσιο όριο των 12 τρυγόνων...;(!!!) Κάποιον λάκκο έχ' η φάβα...!!!.xm.
Ή... απλώς, βαρούσε στον γάμο του καραγκιόζη...!!!
Γνωστός πέρυσι στην έναρξη σερρες έριξε 4 κουτιά φυσίγγια και πήρε στο χέρι 11 τρυγόνια!!.pop..pray to God.

Γνωστος μου περυσι εριξε 2 κουτια και δεν πηρε ουτε ενα. Φετος αλλαξε το οπλο που έφταιγε. Κριμα και το κοντακι με την πιστολοειδη τακτικαλ λαβη ηταν μουρλια στη μ2. .ha ha ha.

Μαμω την ημιμαθεια που αμα τους πεις κατι απο αυτα που ξερεις σε βγαζουνε μακακα..

-αεί ρε που θα δωσω 300 ευρω για κοντακι. Σκοπευτηριο πανε οι φλωροι.
Δεν μου λες; αυτο σου το εμαθαν στο σκοπευτηριο;;; Ολα αυτα πριν ριξω.
Μολις ριξω :
Εεε τι τσοκ και φυσιγγια ριχνεις;
Και το αποτελείωμα :
28γρ......
................. .very happy.

Γνωστος μου περυσι εριξε 2 κουτια και δεν πηρε ουτε ενα. Φετος αλλαξε το οπλο που έφταιγε. Κριμα και το κοντακι με την πιστολοειδη τακτικαλ λαβη ηταν μουρλια στη μ2. .ha ha ha.

Μαμω την ημιμαθεια που αμα τους πεις κατι απο αυτα που ξερεις σε βγαζουνε μακακα..

-αεί ρε που θα δωσω 300 ευρω για κοντακι. Σκοπευτηριο πανε οι φλωροι.
Δεν μου λες; αυτο σου το εμαθαν στο σκοπευτηριο;;; Ολα αυτα πριν ριξω.
Μολις ριξω :
Εεε τι τσοκ και φυσιγγια ριχνεις;
Και το αποτελείωμα :
28γρ......
................. .very happy.
Ακριβώς όπως το ειπες μια χρονια έριχνα στην έναρξη στα τρυγόνια με τράπ 24 γρ και με έβλεπαν πριν και μου έλεγαν τι φυσίγγια ειναι αυτα που βαράνε πουλιά με τόσο λίγα σκάγια το αποτέλεσμα πήρα περισσότερα πουλιά από αυτούς που τα έλεγαν!!.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back