Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σωστός ο Βίκτωρας! .well done.
Ο καραφλός ο μπάρμπας που ξεφυσιγγιαστηκε κ τίναζε την φυσιγγιοθηκη του...sarcastic.
Μαπάκης,ballistic 32γρ,και τα maionchi m-speed tipo 3 που τότε γεμίζονταν στα 35γρ,αυτά έχω δει στις ταινίες του..
Ευριπίδη έχεις δει κάνα άλλο?

ρε φιλε μαλλον δεν καταλαβαινετε τι λεω. λεω οτι σε κλιμα με ξερη ζεστη και 32-33 βαθμους θα πεσει και στα 40 μετρα. δειτε ρε dvd του συγχωρεμενου του λοβερδου στο σουδαν με παπια τα οποια στη ζεστη τα κυνηγαει με 28 γραμ. 7αρια. τι δεν εχετε καταλαβε ρε φιλε??? ειλικρινα πειτε μου. μιλαω για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΖΕΣΤΗ. ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ
Τις εχω ολες τις κασετες του..Αναφερει σε μια τι φυσιγια χρησιμοποιουν...32γρ νο 7 στα τρυγονια και 32γρ νο 6 στα παπια..

Σωστός ο Βίκτωρας! .well done.
Ο καραφλός ο μπάρμπας που ξεφυσιγγιαστηκε κ τίναζε την φυσιγγιοθηκη του...sarcastic.
Μαπάκης,ballistic 32γρ,και τα maionchi m-speed tipo 3 που τότε γεμίζονταν στα 35γρ,αυτά έχω δει στις ταινίες του..
Ευριπίδη έχεις δει κάνα άλλο?
τι να δω ρε φιλε. αφου ησουν εκει και τα ειδες ολα
.pop..RESPECT.

Οι χθεσινες φασσες γινανε καπως ετσι!!δυο σαντουιτς και μια εκδοχη σαλατας!!τα σχολια δικα δας!!η συνταγη ειναι δικια μου κατα το 80/100!!
https://ibb.co/mLozsQ
Ω ρε φίλε ! Φασσοσάντουιτς! .well done.
........φααααασσολαχανομαρουλοκαρότο παιδιάααα....
Δεν πιστεύω ρε φίλε το σάντουιτς να αλλοιώνει τη γεύση της ; .buy buy.

Σοταρισμα μονο τα στηθη ολοκληρα μαζι με δυο-τρεις κουταλιες λαδι,βουτηρο και ρωγες απο σταφυλι ασπρο!δυνατη φωτια για 4 με 5 λεπτα συνολο!τα αφηνουμε λιγο στο πιατο να ηρεμησει το κρεας και μετα τα κοβουμε σε μικρα κομ.
Η σαλτσα που εκανα και εβαλα στο τελος ειναι η εξης:
λαδι,μουσταρδα, μελι βαλσαμικο και λιγο χυμο απο πορτοκαλι!
η σαλατα αποτελειται απο μαρουλι, λολα και ντοματινια!
Το στηθος της φασσας ολα τα λεφτα αφου ηταν και παρα πολυ μαλακο!!αν και νομιζω πως φαινεται και στη φωτο!!οσο για τη γευση εγινε πιο γκουρμε θα ελεγα!!
Για μενα οτι πιο ωραιο εχω δοκιμασει να κανω!

Μην κάνεις μπουλινγκ στον πατριώτη μου...θα έχουμε αλλά,αν δεν ξέρει αυτός από φασσες,τότε δεν ξέρει κανένας μας.yelling.
τον πηρα τηλεφωνο και τον τραμπουκισα αλλά η αλεπου δεν βγαινει στην γωνια να τα πει
.pop.

τον πηρα τηλεφωνο και τον τραμπουκισα αλλά η αλεπου δεν βγαινει στην γωνια να τα πει
.pop.
Είσαι και εσύ τραμπούκος εεεε;δεν θα τα πάμε καλά!!!ένας φασσας αυθεντικός υπάρχει ανάμεσα μας και του φέρεστε έτσι.αγαπαει άλλος την Φάσσα όσο αυτός....πάει τις βλέπει και δεν ρίχνει σε καμία...αυτός είναι αληθινός έρωτας!

Είσαι και εσύ τραμπούκος εεεε;δεν θα τα πάμε καλά!!!ένας φασσας αυθεντικός υπάρχει ανάμεσα μας και του φέρεστε έτσι.αγαπαει άλλος την Φάσσα όσο αυτός....πάει τις βλέπει και δεν ρίχνει σε καμία...αυτός είναι αληθινός έρωτας!
χαχαχαχα. δεν παιζεσαι. ξερεις κι αλλα ανεκδοτα τετοια?? ωχαχαχα. μπα σε καλο σου. μου φτιαξες το βραδυ
ha haaa

χαχαχαχα. δεν παιζεσαι. ξερεις κι αλλα ανεκδοτα τετοια?? ωχαχαχα. μπα σε καλο σου. μου φτιαξες το βραδυ
ha haaa
Αφού ο άνθρωπος είναι φιλοζωος...και άμα καταλάβει πως πάνε να στρωθουν σε κανέναν Κανέ πως τις ντουφεκαει για να φύγουν και να σωθούν!

Status
Not open for further replies.
Back