Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aτιμη κοινωνια... Αλλοι τουφεκανε τις φασσες σαν ψαρονια κ αλλοι τις ψαχνουν με το κυαλι...

εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο τύπος τουφεκάει λίγο περίεργα.
ένα πράγμα σαν "μπηχτή" σε καρτερίσιες βολές. .xm..xm..xm.

εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο τύπος τουφεκάει λίγο περίεργα.
ένα πράγμα σαν "μπηχτή" σε καρτερίσιες βολές. .xm..xm..xm.
Ας μας μπαινουν κ μας ετσι Γιωργο, κ σου υποσχομαι οτι θα κανουμε πιο γλυκια κινηση στο τουφεκι... .sarcastic..pop.

Θα περασουν γρηγορα πιστευω οι μερες ως το σαββατο το βραδυ που θα ετοιμαζομε να κυνηγησω τθς ντοπιαρικες στα μερη μου,σε ενα ιδιομορφο τοπιο το οποιο δεν ετυχε μεχρι στιγμης να κυνηγησω τετοια εποχη ποτε! Ψηλωμενες σιγουρα καθως προκειται για παρατημενα σιτοχωραφα μεσα σε λακα σε βουνο. Το λιγοτερο να ελπιζω σε κανα ξεμπαρκο τρυγονι!

εαν και ακωμη νωρις για μενα πρωχτες σε κυνηγι ορτυκιου με περασανε καμια 20αρια πουλακια σχετικα ψιλααα με πορεια αποτο βουνο στον καμποοο φασουλεςςς λεω εγω τωρααααα αλα απο το φτερο που δηνανεεεεε της κωβο για φασεςςςςς και οχι αγριοπεριστεραααα;);)

Αυτο το βιντεακι ειναι παλιο και για πολλους μπορει να ειναι γνωστο , αλλα ετυχε να το πετυχω στο youtube και δεν χορταινω να το βλεπω...vert funny.
σκεφτομαι πως καπως ετσι μπορει να ζεις η να αισθανεσαι στην κολαση....:)
πολλά πολλά πολλά τα πουλιά .well done.
πολλά πολλά πολλά κουκουρούκου κι ο τύπος ha haaa

Popopo ton kserei filos
Αυτο το βιντεακι ειναι παλιο και για πολλους μπορει να ειναι γνωστο , αλλα ετυχε να το πετυχω στο youtube και δεν χορταινω να το βλεπω...vert funny.
σκεφτομαι πως καπως ετσι μπορει να ζεις η να αισθανεσαι στην κολαση....:)

Status
Not open for further replies.
Back