Aτιμη κοινωνια... Αλλοι τουφεκανε τις φασσες σαν ψαρονια κ αλλοι τις ψαχνουν με το κυαλι...
Aτιμη κοινωνια... Αλλοι τουφεκανε τις φασσες σαν ψαρονια κ αλλοι τις ψαχνουν με το κυαλι...
Αυτά τα συννεφάκια που κάνουν τα περιστεροειδή είναι....eat..eat..Aτιμη κοινωνια... Αλλοι τουφεκανε τις φασσες σαν ψαρονια κ αλλοι τις ψαχνουν με το κυαλι...
εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο τύπος τουφεκάει λίγο περίεργα.Aτιμη κοινωνια... Αλλοι τουφεκανε τις φασσες σαν ψαρονια κ αλλοι τις ψαχνουν με το κυαλι...
Ας μας μπαινουν κ μας ετσι Γιωργο, κ σου υποσχομαι οτι θα κανουμε πιο γλυκια κινηση στο τουφεκι...εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ο τύπος τουφεκάει λίγο περίεργα.
ένα πράγμα σαν "μπηχτή" σε καρτερίσιες βολές. .xm..xm..xm.
εκτός του ότι τα πουλιά είναι ..... ελάχιστα.
.buy buy.
Άστα ,με τόση ταλαιπωρία να μου λείπει ....buy.εκτός του ότι τα πουλιά είναι ..... ελάχιστα.
βρε παιδί μου είναι και τόσο πυκνό που σου βγαίνει η πίστη να τα βρείς.
χάλια ....... χάλια ........![]()
![]()
![]()
Και με το ελάφι κένταγε ο τύπος......Δεν ηξερα που να το βαλω ...φασσα ή τρυγονι ;αυτο ειναι κυνηγι
πολλά πολλά πολλά τα πουλιάΑυτο το βιντεακι ειναι παλιο και για πολλους μπορει να ειναι γνωστο , αλλα ετυχε να το πετυχω στο youtube και δεν χορταινω να το βλεπω..
σκεφτομαι πως καπως ετσι μπορει να ζεις η να αισθανεσαι στην κολαση....
Αυτο το βιντεακι ειναι παλιο και για πολλους μπορει να ειναι γνωστο , αλλα ετυχε να το πετυχω στο youtube και δεν χορταινω να το βλεπω..
σκεφτομαι πως καπως ετσι μπορει να ζεις η να αισθανεσαι στην κολαση....