Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
![]()

Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
![]()
Πείτε κι'αλλα, πείτε κι'αλλα στο τέλος μπορεί να το πιστέψετε κιόλας......![]()
EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.ρε γιωργο αφου ειναι soft το οπλακι.μονο για 28αρακια και δισκακια.τα δικα σου ειναι για αντρικα οπλα
![]()
Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια.........EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.![]()
Με το φορτιγο σε βλεπω να παρκαρεις στο κανονι.Εντάξει εντάξει θα σταματήσω το Σάββατο. Όχι τίποτα δηλαδή μην σε πιάσει καμιά νευρική ανορεξία από τη στεναχώρια.........
*Επίσης με περιμένει και ο Γρηγόρης, Τι να κάνω που είμαι αγαπησιαρης.......
Γρηγόρη δε σε ξέχασα.....![]()
EYPI.Να φανταστης περναει απο εξω και ουτε δεν σφιραει.![]()
Παύλο η κούπα ήρθε μαζί μας.....Γιαννη περιμενουμε τα ανεπισημα αποτελεσματα
Όχι Παύλο γιατί είναι στον αγώνα του Βόλου.Και σε ανωτερα Γιαννη.
Ο Λιλαος δεν εριξε?
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε, φούσκωνε από περηφάνεια ο πιτσιρίκος μου.......Και εις ανώτερα Γιάννη, ο πιτσιρικάς όλο καμάρι και με το δίκιο του.
Συγχαρητήρια Γιαννη και πιο ψηλα σου εύχομαι ..![]()
μπραβο ρε βουρλισμενε. για αυτα ειναι καλο το οπλακι σου
φιλε συγχαρητηρια και παντα υγεια
![]()
Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......μπράβο ρε Γιάννη διπλή χαρά η συμμετοχή και η κούπα,πάντα τέτοια![]()
Ρε φιλε ποσοι ριξατε ?? 3 ατομα?Ευχαριστώ παλικάρια μου, εντάξει ένας απλός τοπικός αγώνας ήταν αλλά κρατάμε ότι περάσαμε όμορφα......![]()