Spinning

Σήμερα το απόγευμα δεν είχα τι να κάνω μιας και είχα τελειώσει τις αντρικές δουλειές του σπιτιού (σκούπα-πλυντήριο-άπλωμα) και είπα να πάω ένα κοντινό ψαρεματάκι να δω αν έχουν εμφανιστεί τα κοκκάλια. Στο μέρος που πήγα συνήθως εμφανίζονται μέσα με τέλη Μάη. 18.15 ήμουν στο σημείο 18.30 είχα πιάσει δύο ψάρια και είχα χάσει άλλο ένα. Δυστυχώς μετά έβαλε δυνατό αέρα που τον είχα κόντρα και δεν μπόρεσα να ψαρέψω καλά. Οπότε η επιστροφή σπίτι έγινε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα. :)

Χθες το πρωί πήγα με έναν φίλο για ψάρεμα. Ξυπνήσαμε το πρωί και ο καιρός φαίνονταν χάλια και έριχνε ένα ψιλόβροχο. Μιλάω στο τηλ με τον φίλο και αποφασίσαμε να πάμε και ότι γίνει. Στον δρόμο έριχνε καρέκλες, φτάνοντας όμως στο μέρος έριχνε ένα ψιλόβροχο. Φοράμε αντιανεμικά και ξεκινάμε να ψαρεύουμε. Τα παρακάτω είναι η καλύτερη ψαρευτική ημέρα της ζωής μου!! Συνολικά βγάλαμε 13 ψάρια από τα οποία κρατήσαμε τα 9 συνολικού βάρους 9.5 κιλά (το όριο είναι 5 ανά άτομο). Πρώτα ξεκίνησε ο φίλος με ένα ωραίο κοκκάλι και στο καπάκι το πρώτο του γοφάρι σε σιλικόνη και με 0.23 παράμαλλο παρακαλώ! Στη συνέχεια έβγαιναν συνεχώς ψάρια και δεν θυμάμαι την σειρά. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι σε κάποια φάση μου χτυπάει ένα ψάρι και φωνάζω τον φίλο μου να αποχιάσει ένα κοκκάλι. Έλα όμως που δεν ήταν κοκκάλι αλλά ένας λύκος 3.2 κιλά! Είναι το τρόπαιο της ζωής μου όπως καταλαβαίνετε και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Όλα αυτά βγήκαν από τις 6.15 έως τις 8. Μετά καθαρίσαμε τα ψάρια και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι νέες αναμνήσεις. Για εμένα ήταν το ιδανικό πρωινό σε μια στενάχωρη κατάσταση. Αφιερώνω λοιπόν αυτή την ψαριά σε όλα τα μέλη του φόρουμ με την ευχή και ελπίδα πάντα να είναι χαρούμενοι και πάντα να είμαστε μονιασμένοι.

Last edited:
Χθες το πρωί πήγα με έναν φίλο για ψάρεμα. Ξυπνήσαμε το πρωί και ο καιρός φαίνονταν χάλια και έριχνε ένα ψιλόβροχο. Μιλάω στο τηλ με τον φίλο και αποφασίσαμε να πάμε και ότι γίνει. Στον δρόμο έρχινε καρέκλες, φτάνοντας όμως στο μέρος έριχνε ένα ψιλόβροχο. Φοράμε αντιανεμικά και ξεκινάμε να ψαρεύουμε. Τα παρακάτω είναι η καλύτερη ψαρευτική ημέρα της ζωής μου!! Συνολικά βγάλαμε 13 ψάρια από τα οποία κρατήσαμε τα 9 συνολικού βάρους 9.5 κιλά (το όριο είναι 5 ανά άτομο). Πρώτα ξεκίνησε ο φίλος με ένα ωραίο κοκκάλι και στο καπάκι το πρώτο του γοφάρι σε σιλικόνη και με 0.23 παράμαλλο παρακαλώ! Στη συνέχεια έβγαιναν συνεχώς ψάρια και δεν θυμάμαι την σειρά. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι σε κάποια φάση μου χτυπάει ένα ψάρι και φωνάζω τον φίλο μου να αποχιάσει ένα κοκκάλι. Έλα όμως που δεν ήταν κοκκάλι αλλά ένας λύκος 3.2 κιλά! Είναι το τρόπαιο της ζωής μου όπως καταλαβαίνεται και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Όλα αυτά βγήκαν από τις 6.15 έως τις 8. Μετά καθαρίσαμε τα ψάρια και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι νέες αναμνήσεις. Για εμένα ήταν το ιδανικό πρωινό σε μια στενάχωρη κατάσταση. Αφιερώνω λοιπόν αυτή την ψαριά σε όλα τα μέλη του φόρουμ με την ευχή και ελπίδα πάντα να είναι χαρούμενοι και πάντα να είμαστε μονιασμένοι.

Ωραία ψαριά Βασίλη μπράβο

Χθες το πρωί πήγα με έναν φίλο για ψάρεμα. Ξυπνήσαμε το πρωί και ο καιρός φαίνονταν χάλια και έριχνε ένα ψιλόβροχο. Μιλάω στο τηλ με τον φίλο και αποφασίσαμε να πάμε και ότι γίνει. Στον δρόμο έριχνε καρέκλες, φτάνοντας όμως στο μέρος έριχνε ένα ψιλόβροχο. Φοράμε αντιανεμικά και ξεκινάμε να ψαρεύουμε. Τα παρακάτω είναι η καλύτερη ψαρευτική ημέρα της ζωής μου!! Συνολικά βγάλαμε 13 ψάρια από τα οποία κρατήσαμε τα 9 συνολικού βάρους 9.5 κιλά (το όριο είναι 5 ανά άτομο). Πρώτα ξεκίνησε ο φίλος με ένα ωραίο κοκκάλι και στο καπάκι το πρώτο του γοφάρι σε σιλικόνη και με 0.23 παράμαλλο παρακαλώ! Στη συνέχεια έβγαιναν συνεχώς ψάρια και δεν θυμάμαι την σειρά. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι σε κάποια φάση μου χτυπάει ένα ψάρι και φωνάζω τον φίλο μου να αποχιάσει ένα κοκκάλι. Έλα όμως που δεν ήταν κοκκάλι αλλά ένας λύκος 3.2 κιλά! Είναι το τρόπαιο της ζωής μου όπως καταλαβαίνετε και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη. Όλα αυτά βγήκαν από τις 6.15 έως τις 8. Μετά καθαρίσαμε τα ψάρια και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι νέες αναμνήσεις. Για εμένα ήταν το ιδανικό πρωινό σε μια στενάχωρη κατάσταση. Αφιερώνω λοιπόν αυτή την ψαριά σε όλα τα μέλη του φόρουμ με την ευχή και ελπίδα πάντα να είναι χαρούμενοι και πάντα να είμαστε μονιασμένοι.

πολυ καλο προινο..

Μπραβο Βασιλη!!
Επεσες στην μερα κ την ωρα που τα ψαρια ετρωγαν σαν τρελα..Και ενα κομματι ξυλο να εσερνες θα το χτυπαγαν..(Μια φορα στα λαβρακια εκοβα την γοπα με τα δοντια γρηγορα-γρηγορα στην μεση γιατι δεν ειχα μαχαιρι
για να προλαβω το κοπαδι,μονο αυτο σου λεω..)
Εκει ειναι να σου τυχει..Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ησουν ικανος στην μαχη κ δεν ειχες απώλειες...well done.

Last edited:
Ωραια ψαριια Βασιλη, παντα τετοια... .shake hands.

Επεσες στην μερα κ την ωρα που τα ψαρια ετρωγαν σαν τρελα..Και ενα κομματι ξυλο να εσερνες θα το χτυπαγαν..

Τασο σε αυτο δεν συμφωνω εγω προσωπικα... Επεσα περυσι σε καποιες μερες που τα ψαρια ηταν πολλα και ετρωγαν σαν τρελα για μεγαλα διαστηματα... Ε... δεν επαιρναν ολοι ψαρια... Εβλεπες οτι τη μια μερα γουσταραν ας πουμε πιο φυσικους χρωματισμους, κ οσοι επαιζαν ετσι, επαιρναν τα ψαρια το ενα πισω απο το αλλο... Η αλλη μερα, ηθελαν πιο "εξωτικα" χρωματα... Μπορει αν ψαρευαν 6 με 10 καλαμια το ενα διπλα στο αλλο αλλα δεν επαιρναν ολοι ψαρια, θελει λιγο κ να βρεις την ανακτηση που γουσταρουν εκεινη τη μερα αλλα και το δολωμα...

Για να δούμε αν δουλέψουν αυτά τα νέα μαραφέτια. Έχω μια κρυφή ελπίδα για το πλανακι και το μπλε περλέ :)

Γιώργο το πλανακι το έχω δουλέψει στα γοφαρια και σαρωνε,ειναι τέλειο καλή επιλογή......

Η διαφανη κατω κατω ειναι η delalande lancon?
Βασίλη θα σε γελάσω, από το fishing mafia τα πήρα στην Βουλιαγμένης. Τα έχει χύμα σε κάτι πλαστικές θήκες, μου είπε την μάρκα αλλά δεν την συγκράτησα.
Μάλιστα την συγκεκριμένη πρέπει να την ψιλοχάλασα στην προσπάθεια μου να της περάσω το αγκίστρι, σαν σκουλήκι είναι και δεν σκέφτηκα καθόλου να χρησιμοποιησω βελόνα.

Βασίλη θα σε γελάσω, από το fishing mafia τα πήρα στην Βουλιαγμένης. Τα έχει χύμα σε κάτι πλαστικές θήκες, μου είπε την μάρκα αλλά δεν την συγκράτησα.
Μάλιστα την συγκεκριμένη πρέπει να την ψιλοχάλασα στην προσπάθεια μου να της περάσω το αγκίστρι, σαν σκουλήκι είναι και δεν σκέφτηκα καθόλου να χρησιμοποιησω βελόνα.
Αυτη ειναι που σου λεω τοτε. Ο pesca mafia που λες ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της delalande στην Ελλαδα. Με αυτη την σιλικονη και μολυβοκεφαλη 7γρ με αγκιστρι 1/0 τα εχω πεθανει τα κοκκαλια!!

Αυτη ειναι που σου λεω τοτε. Ο pesca mafia που λες ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της delalande στην Ελλαδα. Με αυτη την σιλικονη και μολυβοκεφαλη 7γρ με αγκιστρι 1/0 τα εχω πεθανει τα κοκκαλια!!
Μπράβο συνέχισε έτσι γιατί εγώ τρώω την μια φολα μετά την άλλη :)
Πάω σε ένα μέρος "α εδώ τρώνε σε σιλικόνες μπλε ", πάω στο άλλο μέρος "εδώ τρώνε σε minnow μικρό και μπομπαρδα", πάω σε άλλο μέρος, "εδώ τρώνε σε πέρλα "....αι σιχτιρ.......hair.
Αν θα τα πετύχω, θα βγάζω μέχρι να τελειώσουν .sarcastic.

Απίστευτο ψάρι το γοφάρι!
Ειδικά στο Spinning είναι όλα τα λεφτά.
Δεν θα ξεχάσω το πρώτο ''σταμάτημα'' του τεχνητού που βίωσα και θα το θυμάμαι για πάντα...
Δεν έχω πιάσει ποτέ. Όποτε διαβάζω για γοφάρια μου έρχεται στο μυαλό μια ιστορία που κάποιος έβγαλε ένα και δεν ήξερε τι ψάρι είναι και το έπιασε από το στόμα για να το σηκώσει! .sarcastic. τραγικό που γελάω αλλά σκεφτείτε να πιάσετε ένα ψάρι και να βάλετε τα δάχτυλα σας μέσα στο στόμα του και να σας τα κόψει...

Δεν έχω πιάσει ποτέ. Όποτε διαβάζω για γοφάρια μου έρχεται στο μυαλό μια ιστορία που κάποιος έβγαλε ένα και δεν ήξερε τι ψάρι είναι και το έπιασε από το στόμα για να το σηκώσει! .sarcastic. τραγικό που γελάω αλλά σκεφτείτε να πιάσετε ένα ψάρι και να βάλετε τα δάχτυλα σας μέσα στο στόμα του και να σας τα κόψει...
Πω,πω Βασίλη μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω....
Τέτοια λάθη δεν κάνουμε.Εδικά αν είναι πάνω από κιλό....buy buy.

Back