Spinning

γιασας παιδεςςςς απο λιμνοοοοο,,,δυστιχως απο τοτε που ηρθα ειχε φωβαιρους ανεμουςςςςς και ετσι δεν ασχωληθηκα καθωλου με το ψαρεμα,, προχτες στο λιμανι της μυρινας που ψιλοεκοψε ο αερας ριξαμε ενα καλαμι με αποτελεσμα μια παλαμισια μουρμουρα και αλες δυο μικρουλες η ωπιες ξαναμπικανε ατο νερο,,,,,,,,αλα εφαγα ωραια ωραια ωαρακια σε ενως φιλου την ταβερνααααα σηγουρα πραγματααααα.my man. image sharing image upload no compression σαν το σηγουρο δεν εχηηηηη.sarcastic..sarcastic.

γιασας παιδεςςςς εχθες γυρισα απο λημνο χωρις να μπωρεσω να κανω κανενα σωστο ψαρεμα λογο καιρουυυυυ ,,σχεδων ολη την βδωμαδα που ημουνα ειχε τρελουςςςς αεριδεςςςςς,,,ετσι ασχωληθηκα με της μουρμουρες της στεριαςς και ειχαμε τυχερωωωωωω,,,τυφλα να εχη το ψαρεμαααα.fishing..sexy girl..sexy girl..fool.

Είχα πολλές μέρες να πάω ψάρεμα,και μιας και τα αλιευτικα όπου να νε θα φυλαχτούν για χάρη του κυνηγιου,είπα να πάω μια βόλτα αργά το ααπόγευμα..
Άλλαξα αρκετά σημεία,ώσπου την γνωστή ώρα πάνω στο σούρουπο και ενώ μάζευα γρήγορα το τεχνητό πήρα το πολυπόθητο χτύπημα..
Το ψάρι έκανε την ίδια ακριβώς πορεία συριζα στα βράχια με τα προηγούμενα ψάρια που σας πει κάποτε ότι μου είχαν κόψει,και ανοίξει την σαλαγκια..
Το τεχνητό αυτή την φορά ήταν μεγάλο 17,5 εκ αλλά και πάλι ο φόβος υπήρχε μην τυχόν κ κόψει την 25αρα γιατί δεν γνώριζα σε πια σαλαγκια ακριβώς είχε πιαστεί..
Ακολουθούσα το ψάρι κατά μήκος κ αυτό έκανε τα δικά του το καλάμι προσκυνούσε κ ο μηχανισμός σφύριζε,Φόβος και τρόμος τα κοφτερά για την πετονιά,ευτυχώς το ψάρι σε κάποια φάση πήρε πορεία για μεσα κατεβαίνοντας προς τον βυθό..Η αδρεναλίνη στο φουλ..
Ώσπου κατάφερα και το είδα μισοπεθαμενο στην επιφάνεια..Το έφερα κοντά και το πήρα με τα χέρια..
Είχε πιαστεί κάτω από τα βραγχια.απο δυο σαλαγκιες,σίγουρο αρπαγμα..
Λύθηκε το μυστήριο..Αν και ήμουν σίγουρος κατά 90% ότι το ψάρι που μου έκανε τις ζημιές ήταν λουτσος,μιας κ η περιοχή που ψαρεύω δεν κρατάει άλλο ψάρι με δόντια..
Η ζυγαριά έδειξε 3,630γρ, κ το τεχνητό ήταν το Herakles pink tuna 175 xρωμα μπλε,ολοκαίνουργιο του κουτιού στην πρώτη του επαφή με την θάλασσα αποδείχτηκε θανατερό..;)
upload gif

Άλλος ένας λουτσος με τίμησε σήμερα την ίδια σχεδόν ώρα..1650γρ, με το ίδιο τεχνητο είχε πιαστεί πολυ γερά απο την πρώτη κ μεσαία σαλαγκια....
Ένας Ιταλός απέναντι μου που ψάρευε με το παιδάκι του πήρε άλλον εναν..
Αυτα τα ψάρια εμφανίστηκαν απο το πουθενα και με όρεξη..
Καλοί οι λουτσοι κυριε..Σεπτέμβρη..Αλλα κοίτα να μας φέρεις και κάνα τρυγόνι...hair.
image ru

Είχα πολλές μέρες να πάω ψάρεμα,και μιας και τα αλιευτικα όπου να νε θα φυλαχτούν για χάρη του κυνηγιου,είπα να πάω μια βόλτα αργά το ααπόγευμα..
Άλλαξα αρκετά σημεία,ώσπου την γνωστή ώρα πάνω στο σούρουπο και ενώ μάζευα γρήγορα το τεχνητό πήρα το πολυπόθητο χτύπημα..
Το ψάρι έκανε την ίδια ακριβώς πορεία συριζα στα βράχια με τα προηγούμενα ψάρια που σας πει κάποτε ότι μου είχαν κόψει,και ανοίξει την σαλαγκια..
Το τεχνητό αυτή την φορά ήταν μεγάλο 17,5 εκ αλλά και πάλι ο φόβος υπήρχε μην τυχόν κ κόψει την 25αρα γιατί δεν γνώριζα σε πια σαλαγκια ακριβώς είχε πιαστεί..
Ακολουθούσα το ψάρι κατά μήκος κ αυτό έκανε τα δικά του το καλάμι προσκυνούσε κ ο μηχανισμός σφύριζε,Φόβος και τρόμος τα κοφτερά για την πετονιά,ευτυχώς το ψάρι σε κάποια φάση πήρε πορεία για μεσα κατεβαίνοντας προς τον βυθό..Η αδρεναλίνη στο φουλ..
Ώσπου κατάφερα και το είδα μισοπεθαμενο στην επιφάνεια..Το έφερα κοντά και το πήρα με τα χέρια..
Είχε πιαστεί κάτω από τα βραγχια.απο δυο σαλαγκιες,σίγουρο αρπαγμα..
Λύθηκε το μυστήριο..Αν και ήμουν σίγουρος κατά 90% ότι το ψάρι που μου έκανε τις ζημιές ήταν λουτσος,μιας κ η περιοχή που ψαρεύω δεν κρατάει άλλο ψάρι με δόντια..
Η ζυγαριά έδειξε 3,630γρ, κ το τεχνητό ήταν το Herakles pink tuna 175 xρωμα μπλε,ολοκαίνουργιο του κουτιού στην πρώτη του επαφή με την θάλασσα αποδείχτηκε θανατερό..;)
upload gif
Γεια σου ρε Τάσο με το ανακόντα σου..well done.

Επιστροφη πριν λιγο απο ενα γρηγορο λιμανισιο Spinning... Κοσμος αρκετος κ καμια 20αρια ζωντανα μεσα ωστοσο μονο ενα ψαρι βγηκε απο ολους, ενας λουτσος λιγο πανω απο μισο κιλο που χτυπησε στο 18αρη mommoti μου... Πρεπει να ακουσα ενα σωρο μουρμουρες που δεν βαραγε τιποτα στα ζωντανα κ το ψαρι επεσε στο ψευτικο... .buy buy.:)

Και εγώ μόλις επέστρεψα(συνεννοημένοι είμαστε Αρι?? χα χα )
Ούτε τσιμπια δεν πηρα,Τρεις βάρκες ήταν μέσα για συρτή αφρου..Η μια που βγήκε είχε ένα λουτσο γύρω στο 1,5 κιλό πιασμένο από τα σπαραχνα..
Δεν τρώνε τα ψάρια..Αύριο πάλι..:)

Βασιλη ειχα γραψει χτες αλλα χαθηκε
Κανενα λιγκ ρε φιλε γ αγορα τεχνητων κ αποστολη κυπρο
Εδω ειναι πανακριβα

Και απο κομπους
Ξερεις τον αλμπερτο;
Κανει για πετονια με φλοροκαρμπον;
Πεζει ρολο ποιο απο τα δυο θα μπει στην καθε ακρη του;

Βασιλη ειχα γραψει χτες αλλα χαθηκε
Κανενα λιγκ ρε φιλε γ αγορα τεχνητων κ αποστολη κυπρο
Εδω ειναι πανακριβα

Και απο κομπους
Ξερεις τον αλμπερτο;
Κανει για πετονια με φλοροκαρμπον;
Πεζει ρολο ποιο απο τα δυο θα μπει στην καθε ακρη του;
Για λινκ θα σου στειλω οταν παω σπιτι. Τον albright εκανα στην αρχη για την συνδεση νηματος τριχας αλλα μετα τον αλλαξα σε tony pena και fg. Δες στο youtube βιντεο ειναι ευκολοι. Τον albright κοψε τον καλυτερα...

Last edited:
Back