Είχα πολλές μέρες να πάω ψάρεμα,και μιας και τα αλιευτικα όπου να νε θα φυλαχτούν για χάρη του κυνηγιου,είπα να πάω μια βόλτα αργά το ααπόγευμα..
Άλλαξα αρκετά σημεία,ώσπου την γνωστή ώρα πάνω στο σούρουπο και ενώ μάζευα γρήγορα το τεχνητό πήρα το πολυπόθητο χτύπημα..
Το ψάρι έκανε την ίδια ακριβώς πορεία συριζα στα βράχια με τα προηγούμενα ψάρια που σας πει κάποτε ότι μου είχαν κόψει,και ανοίξει την σαλαγκια..
Το τεχνητό αυτή την φορά ήταν μεγάλο 17,5 εκ αλλά και πάλι ο φόβος υπήρχε μην τυχόν κ κόψει την 25αρα γιατί δεν γνώριζα σε πια σαλαγκια ακριβώς είχε πιαστεί..
Ακολουθούσα το ψάρι κατά μήκος κ αυτό έκανε τα δικά του το καλάμι προσκυνούσε κ ο μηχανισμός σφύριζε,Φόβος και τρόμος τα κοφτερά για την πετονιά,ευτυχώς το ψάρι σε κάποια φάση πήρε πορεία για μεσα κατεβαίνοντας προς τον βυθό..Η αδρεναλίνη στο φουλ..
Ώσπου κατάφερα και το είδα μισοπεθαμενο στην επιφάνεια..Το έφερα κοντά και το πήρα με τα χέρια..
Είχε πιαστεί κάτω από τα βραγχια.απο δυο σαλαγκιες,σίγουρο αρπαγμα..
Λύθηκε το μυστήριο..Αν και ήμουν σίγουρος κατά 90% ότι το ψάρι που μου έκανε τις ζημιές ήταν λουτσος,μιας κ η περιοχή που ψαρεύω δεν κρατάει άλλο ψάρι με δόντια..
Η ζυγαριά έδειξε 3,630γρ, κ το τεχνητό ήταν το Herakles pink tuna 175 xρωμα μπλε,ολοκαίνουργιο του κουτιού στην πρώτη του επαφή με την θάλασσα αποδείχτηκε θανατερό..
upload gif