Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ταινία θα είναι συναρπαστική πιστεύω!!!Νομίζω Δημητρη ότι είναι ζακυνθηνοι γιατι από ότι κατάλαβα η ταινία είναι γηρισμενη στα καρτερια στο μολυβδοσκεπαστο(μπορει να κάνω και λάθος ομως),εχω βρεθεί παρά πολλές φορες σε αυτά τα καρτερια και πάντα ήταν πιασμένα από τους ζακυνθηνους,εμεις καθόμασταν στα παραστώ καρτερια και πάλι βαραγαμε πολλα πουλιά.......

Η ταινία θα είναι συναρπαστική πιστεύω!!!Νομίζω Δημητρη ότι είναι ζακυνθηνοι γιατι από ότι κατάλαβα η ταινία είναι γηρισμενη στα καρτερια στο μολυβδοσκεπαστο(μπορει να κάνω και λάθος ομως),εχω βρεθεί παρά πολλές φορες σε αυτά τα καρτερια και πάντα ήταν πιασμένα από τους ζακυνθηνους,εμεις καθόμασταν στα παραστώ καρτερια και πάλι βαραγαμε πολλα πουλιά.......
Μπα.. στα καρτερια στο Αίδονοχορι ειναι..Ειναι πολητισμικα αυτα τα καρτερια.

Καλα τα μπασίματα και αν εισαι εκει που πρέπει θα ευχαριστηθείς ντουφεκίδι.
Αλλά.....αν ειναι κάτσω ενα μήνα παλουκωμένος για να ντουφεκίσω 5 μέρες δεν το κάνω.Παλιοτερα στα μερη μου πέρναγαν πολλά πουλιά Χορταινα ντουφεκιές και χόρταιναν και τα ματια να βλέπουν κοπάδια να περνάνε.Ομως αυτό ειναι μικρο μέρος στο κυνήγι της φάσσας.
Προσωπικά ευχαριστιέμαι περισσότερο το κυνήγι της αργότερα.Η όλη διαδικασία της ανεύρεσης των πουλιών ,πως κινούνται ,που τρώνε ,το ατελείωτο τρεξιμο σε βουνά ,ρεματιές κλπ ειναι αυτό που μου αρεσει περισσότερο.

Απο οτι βλεπω Τασο με πορδες τις τουφεκανε....
Ετσι δειχνει..Αλλα ειναι μονο μερικα στιγμιοτυπα..
Στο 0:30 τα φυσιγγια νομιζω ειναι percorso caccia και απο πανω πρεπει να ειναι τα nsi colombo..Δεν μπορω να ζουμαρω καλα για να δω σιγουρα...hit.

Άλλη μια ταινία για τις γαλάζιες κυρίες από τον κ.Χριστογιάννη που την αναμένω με ανυπομονησία...
Kαλησπερα! Μπραβο Γιωργο που το ανεβασες! Ολες του οι ταινιες ειναι πραγματικα μνημεια,ανατριχιαζω παντα οταν τις βλεπω.τις εχω δει σχεδον ολες.το εργο του πολυ μεγαλο και επρεπε η πολιτεια να τον βραβευσει καποια στιγμη και καποιες ταινιες του ειδικα αυτες που περιεχουν και ιστορικα στοιχεια να προβαλλονται στα σχολεια.το κυνηγι αποτελει παραδοση και εχει μεγαλη ιστορια στην Ελλαδα.μακαρι τα νεα παιδια να γαλουχηθουν στο κυνηγι μονο θετικα πραγματα θα κερδιζαν.

Last edited:
Τα ποστα δεν εινε μολυβοσκεπαστο εινε πησω αηδονολαλουσα αν δεν.κανω λαθος εινε κερκυρεοι και πρεβεζιανοι

Status
Not open for further replies.
Back