Άλλη μια ταινία για τις γαλάζιες κυρίες από τον κ.Χριστογιάννη που την αναμένω με ανυπομονησία...
Εχω την εντιποση οτι αυτα τα παιδια ειναι απο Κερκυρα...Σαν γνωστοι μου φενονται..xm.Άλλη μια ταινία για τις γαλάζιες κυρίες από τον κ.Χριστογιάννη που την αναμένω με ανυπομονησία...
Η Κερκυραίοι η Ζακυνθηνοί χωρις άλλη σκέψη.Εχω την εντιποση οτι αυτα τα παιδια ειναι απο Κερκυρα...Σαν γνωστοι μου φενονται..xm.
Μπα... ειναι ομορφα παιδια απο Κερκυρα θα ειναι.Η Κερκυραίοι η Ζακυνθηνοί χωρις άλλη σκέψη.
Μπα.. στα καρτερια στο Αίδονοχορι ειναι..Ειναι πολητισμικα αυτα τα καρτερια.Η ταινία θα είναι συναρπαστική πιστεύω!!!Νομίζω Δημητρη ότι είναι ζακυνθηνοι γιατι από ότι κατάλαβα η ταινία είναι γηρισμενη στα καρτερια στο μολυβδοσκεπαστο(μπορει να κάνω και λάθος ομως),εχω βρεθεί παρά πολλές φορες σε αυτά τα καρτερια και πάντα ήταν πιασμένα από τους ζακυνθηνους,εμεις καθόμασταν στα παραστώ καρτερια και πάλι βαραγαμε πολλα πουλιά.......
Οχι φηλε .Περιξ Αιδονοχοριου ειναι.Εγω παλι νομιζω πως ειναι στην βιγλα....στα πεταλα οπως κατεβαινεις για Κλειδωνια.
Απο οτι βλεπω Τασο με πορδες τις τουφεκανε....Ωρε φασουλαδα..
Τουφεκανε τις φασσες μπροστα κ ετσι κ αστοχησουν τις τουφεκανε κ απο πισω..![]()
Ετσι δειχνει..Αλλα ειναι μονο μερικα στιγμιοτυπα..Απο οτι βλεπω Τασο με πορδες τις τουφεκανε....
Ετσι ακριβως ειναι,percorso και colombo,και πιο κατω στο 2.37 νονιζω ειναι speciale palombe αν δε κανω λαθος.Στο 0:30 τα φυσιγγια νομιζω ειναι percorso caccia και απο πανω πρεπει να ειναι τα nsi colomb
Kαλησπερα! Μπραβο Γιωργο που το ανεβασες! Ολες του οι ταινιες ειναι πραγματικα μνημεια,ανατριχιαζω παντα οταν τις βλεπω.τις εχω δει σχεδον ολες.το εργο του πολυ μεγαλο και επρεπε η πολιτεια να τον βραβευσει καποια στιγμη και καποιες ταινιες του ειδικα αυτες που περιεχουν και ιστορικα στοιχεια να προβαλλονται στα σχολεια.το κυνηγι αποτελει παραδοση και εχει μεγαλη ιστορια στην Ελλαδα.μακαρι τα νεα παιδια να γαλουχηθουν στο κυνηγι μονο θετικα πραγματα θα κερδιζαν.Άλλη μια ταινία για τις γαλάζιες κυρίες από τον κ.Χριστογιάννη που την αναμένω με ανυπομονησία...
Τα ποστα δεν εινε μολυβοσκεπαστο εινε πησω αηδονολαλουσα αν δεν.κανω λαθος εινε κερκυρεοι και πρεβεζιανοιΗ ταινία θα είναι συναρπαστική πιστεύω!!!Νομίζω Δημητρη ότι είναι ζακυνθηνοι γιατι από ότι κατάλαβα η ταινία είναι γηρισμενη στα καρτερια στο μολυβδοσκεπαστο(μπορει να κάνω και λάθος ομως),εχω βρεθεί παρά πολλές φορες σε αυτά τα καρτερια και πάντα ήταν πιασμένα από τους ζακυνθηνους,εμεις καθόμασταν στα παραστώ καρτερια και πάλι βαραγαμε πολλα πουλιά.......