Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελείωσε και φέτος μια εξαιρετικά πλούσια σεζόν για τα δεδομένα του τόπου μου,μακάρι κάθε χρονιά να είναι η μισή θηραματικά από ότι ήταν φέτος...Αν και δεν υπήρχε η πολυτέλεια να πηγαίνουμε κάθε μέρα παρά μόνο Σάββατο και Κυριακή ευχαριστήθηκε το μάτι μας εικόνες και κάναμε και τις ντουφεκιές μας...Το μόνο που με θλίβει είναι ότι ούτε φέτος κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να βαρέσω μια αρσενική ψαλίδα .buy buy.:(:(:( Και του χρόνου όλοι οι υδρόβιοι να είμαστε καλά!
Νικο εχεις 10 μερες ακομη για να βαρεσεις το ψαλιδι που θες.Παιδια εχει ακομη 10 μερες το παπι.σφιριχταρι και ψαλιδι.Να βγενετε στο βαλτο. Να δηλονουμε την παρουσια μας.;)

Τελευταία κυνηγετική έξοδος για μένα φέτος παρέα με skyfall και venetatos με βρήκε στο βάλτο για απογευματινό παπιου. Να είμαστε όλοι καλά να τα κυνηγήσουμε και του χρόνου.

gratis bilder hochladen
Τυχερακια όλο με τα καλύτερα παιδιά γυροφέρνεις .......... Και του χρόνου Παύλο να'στε γεροί με το παρεάκι σου να τα κυνηγήσετε. .congrats.

Τελευταία κυνηγετική έξοδος για μένα φέτος παρέα με skyfall και venetatos με βρήκε στο βάλτο για απογευματινό παπιου. Να είμαστε όλοι καλά να τα κυνηγήσουμε και του χρόνου.

gratis bilder hochladen
παυλο και του χρονου να εχετε την υγεια σας

gratis bilder hochladen
Δεν μας εκανε τα χατηρια ο καιρος να κανουμε ενα ΚΑΛΟ....κυνηγι παπιου ρε Παυλο αλλα δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα

Ρε παιδια δεν τελειωσε ακομα το κυνηγι παπιου εχουμε ακομα 5 μερες κυνηγι,βγειτε στους βαλτους και στη λασπουρια χωρις να σας ενδιαφερει η καρπωση μονο για αυτες τις τελευταιες δοσεις βουρκιλας....καντε το μπανιστηρι σας στα επιτρεπομενα και απαγορευμενα υδροβια,περπατηστε σε μερη που δεν εχετε ξαναπαει ψαχτε να βρειτε που πιανουν.....εγω παντως τις μποτες μου θα το κρεμασω τις 10του μηνος το απογευμα αφου τις εχω πασαληψει με αρκετο βουρκο

Ρε παιδια δεν τελειωσε ακομα το κυνηγι παπιου εχουμε ακομα 5 μερες κυνηγι,βγειτε στους βαλτους και στη λασπουρια χωρις να σας ενδιαφερει η καρπωση μονο για αυτες τις τελευταιες δοσεις βουρκιλας....καντε το μπανιστηρι σας στα επιτρεπομενα και απαγορευμενα υδροβια,περπατηστε σε μερη που δεν εχετε ξαναπαει ψαχτε να βρειτε που πιανουν.....εγω παντως τις μποτες μου θα το κρεμασω τις 10του μηνος το απογευμα αφου τις εχω πασαληψει με αρκετο βουρκο
Εννοουσαμε παρεα με τον Παυλο :) που επρεπενα φυγει παλι για εξω
Φυσικα κ δεν παραδινουμε τα οπλα πριν την ληξη :)

Ειναι και καλοθρεμενα τορα..bbq.ffff

Εννοουσαμε παρεα με τον Παυλο :) που επρεπενα φυγει παλι για εξω
Φυσικα κ δεν παραδινουμε τα οπλα πριν την ληξη :)
Δεν το εγραψα για σενα φιλε,απλως εχει γραφτει αρκετες φορες μεχρι τωρα....οσο γιατον Παυλο του εχω υποσχεθη για του χρονου μερος που θα κυνηγισουμε τα πουλια ονειρο, αν ερθει τη σωστη εποχη.

Εχω ακομα καμια 30ρια 3αρια.Θα φτασουν λες η να φτιξω και λιγα ακομη??.sarcastic.

Φετος παλι λιγο νωρις σταματησα.Μετα το εξαιρετικο 2ημερο στην "επανεναρξη" δεν ξαναπηγα.Λιγο ο περιρισμενος χρονος αυτοτο διαστημα λιγο ο καιρος και λιγο ο περιορισμος στα θηρευσιμα με φρεναραν λιγο.Θα κανω πιστευω καμια εξοδο ακομα εστω και με εικονικες εμπλοκες με τα πρασινα!!
Χαθηκαν και κεινα τα παιδια τα "υδροβια":(Βαλτε ρε καμια φωτο να μπριζωσω λιγο και να επιτεθω!!!

Φετος παλι λιγο νωρις σταματησα.Μετα το εξαιρετικο 2ημερο στην "επανεναρξη" δεν ξαναπηγα.Λιγο ο περιρισμενος χρονος αυτοτο διαστημα λιγο ο καιρος και λιγο ο περιορισμος στα θηρευσιμα με φρεναραν λιγο.Θα κανω πιστευω καμια εξοδο ακομα εστω και με εικονικες εμπλοκες με τα πρασινα!!
Χαθηκαν και κεινα τα παιδια τα "υδροβια":(Βαλτε ρε καμια φωτο να μπριζωσω λιγο και να επιτεθω!!!

Μητσάρα ,μπριζόσου με κάνα βιντεάκι ,ανέβασε αδρεναλίνη και πάρε δρόμο φίλε.

Ρε φιλος κανουν τετεια πραγματα Γεναρη μηνα...ποτε θα κυνηγισουμε.Φυγε αυριο για μεσα με μπολικα φυσιγγια μην πετυχεις τιποτα ψαλιδια που ειναι και η εποχη τους.

Χθες την εκανα και γω την βολτα μου.Εφτασα στο "λιμανακι" και ανεβηκα στην βαρκα.Ακουσα τον γνωριμο ηχο της εξωλεμβιας και παλι και εβαλα πλωρη μεσα στο σκοταδι για τον κυνηγοτοπο.Κοσμος ελαχιστος μεσα και κει που πηγα εγω κανενας.Μονος!!!!!!!!!!Ξημερωσε χωρις να περασει ουτε ενα πουλι αλλα τα σαρσελια καπου κοντα ειχαν συναυλια!!!Οσα δεν ειδα ολο τον χειμωνα φετος τα ειδα χθες!!!Η βροχη που περιμενα δεν αργησε και περιμενα να ανακατεψει λιγο την τραπουλα.Μοναδικη αισθηση απολαυσης κι ελευθεριας καθησμενος μονος μεσα στο νερο και τα καλαμια με τα σαρσελακια να κανουν γυρω μου τα τσαλιμακια τους που μονο ενα κυνηγος μπορει να νιωσει.!!Μεγαλα πουλια δεν παιξανε και απο τα επιτρεπομενα σφυριχταρια ελαχιστα.Περιπλανηθηκα αρκετα και εφυγα ψυχικα γεματος και ας ηταν σχεδον αδειο το κρεμασταρι μου!!!Πιθανως εκλεισε για μενα φετος το υδροβιο και μια πολυ καλη χρονια εφτασε στο τελος.Και του χρονου με υγεια κυριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back