Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιασας και παλι παιδεςςς,αλο ενα ωμορφω κυνηγι παπιας και χηνας σε πρωινο καρτεριι,,πουλια παιξανε αρκαιτααα αλα ολα ψιλομενααααα και κυνηγιμενααααα,,ενα κοπαδακι πρασινα μας χαμηλωσανε και κρατησαμε ενα ζευγαρι,,,η ποιντερινα του φιλουμου παλι μας εβγαλε ασπροπρωσοπουςςςς μιας και τα εβγαλε μεσα απο της σφυχτεςς καλαμιες.terror.,,αυριο παλιιιιι.my man. image hosting free how to use print screen image hosting screenshot software image free hosting.RESPECT..RESPECT.

Η χθεσινη μερα μου επεφυλασσε μια εκπληξη καθοτι φιλος μου με καταγωγη απο Πρεβεζα με καλεσε για παπιοκυνηγι στα μερη του. Μια το Δ που μου λειπει φετος μια το υδροβιο που με εχει σκλαβωσει δεν με δυσκολεψε στην αποφαση μου. Ετσι λοιπον κυνηγι σημερα το πρωι με λιγα πουλακια να παιζουν στα ορια του βεληνεκους και ισως λιγο παραπανω. Με πολλα ζορια καταφερε τελικα εξι πουλακια. Δοκιμασα και το τσοκακι δωρο που πηρα χθες και τα πηγε παρα πολυ καλα σε κατι μακρινες τουφεκιες. Πολυ καλη εμπειρια και παροτι οπως μου ειπαν οι ντοπιοι οτι παπια σημερα δεν ειχε χορτασε το ματι μου εικονες

bild hochladen

Η χθεσινη μερα μου επεφυλασσε μια εκπληξη καθοτι φιλος μου με καταγωγη απο Πρεβεζα με καλεσε για παπιοκυνηγι στα μερη του. Μια το Δ που μου λειπει φετος μια το υδροβιο που με εχει σκλαβωσει δεν με δυσκολεψε στην αποφαση μου. Ετσι λοιπον κυνηγι σημερα το πρωι με λιγα πουλακια να παιζουν στα ορια του βεληνεκους και ισως λιγο παραπανω. Με πολλα ζορια καταφερε τελικα εξι πουλακια. Δοκιμασα και το τσοκακι δωρο που πηρα χθες και τα πηγε παρα πολυ καλα σε κατι μακρινες τουφεκιες. Πολυ καλη εμπειρια και παροτι οπως μου ειπαν οι ντοπιοι οτι παπια σημερα δεν ειχε χορτασε το ματι μου εικονες

bild hochladen
Μπραβο Παυλο μεγαλεπολλη ωραια τα πουλακια.Το ψαλιδακι στην μεση ολλα τα λεφτα..sarcastic..shake.

γιασας παιδες, μιας και χωρτασαμε εχθες υπνοοο πουρνο πουρνοοο μας βρηκε στο καρτερι,,μας περασανε καπια πρασινα αλα δεν τα πηραμε χαμπαρι στην πορεια ενα κοπαδακι 5 6 κιρκιρια και κρατησαμε ενα θυλικο,μετα ξεκινησαμε περπατιτο μπας και παιζουνε τιποτα χηνες,ενα κοπαδι καμια 40αρια πουλια καρφωμενα στο θεο,στην πορεια παιξαμε με κατι πρασινα τουφεκισαμε 4 και κρατησαμε τα δυο και αλα δυο τραυματισμενα δεν μπωρεσαμε να τα βρουμε σχεδων μια ωρα ψαξιμο μεσα σε πωλη σφυχτες καλαμιες κριμααααα,,,,αυριο παλι μιας και τελειωνη το κυνηγιτους να τα αφησουμε κιαυτα στην υσηχιατουςςςς μιας και μας κανανε παρεα ωμορφη ,, upload pic image sharing sites img upload screenshot on pc.terror.

2017_002.jpg
Σάκη μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω Βασίλι; :) Η φωτογραφία σου αυτή μου θύμισε τη φοβερή ταινία "Εχθρός προ των Πυλών (Enemy at the Gates)" που αναφέρεται στον θρυλικό Σοβιετικό ελεύθερο σκοπευτή Βασίλι Γκριγκόριεβιτς Ζάιτσεφ
Αυτές οι φωτό είναι από την ταινία:
images

large-screenshot3.jpg

Σάκη μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω Βασίλι; :) Η φωτογραφία σου αυτή μου θύμισε τη φοβερή ταινία "Εχθρός προ των Πυλών (Enemy at the Gates)" που αναφέρεται στον θρυλικό Σοβιετικό ελεύθερο σκοπευτή Βασίλι Γκριγκόριεβιτς Ζάιτσεφ
Αυτές οι φωτό είναι από την ταινία:
images

large-screenshot3.jpg
.very shoked..vert funny..vert funny.ωραιως φιλαρακι σε ευχαριστω basilis

Φέτος λόγο δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να πάω στον βάλτο για απογευματινό παρά μόνο μια φορά.
Αύριο όμως τελευταία μέρα δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Θα φύγω λίγο πιο νωρίς από το μαγαζί για να κλείσω την σεζόν σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη!

Φέτος λόγο δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να πάω στον βάλτο για απογευματινό παρά μόνο μια φορά.
Θα φύγω λίγο πιο νωρίς από το μαγαζί για να κλείσω την σεζόν σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη!

Και πολύ καλά θα κάνεις Γιώργο!! Καλά να περάσεις και αναμένουμε τα αποτελέσματα της εξόρμησής σου. Έχεις αποφασίσει τι φυσίγγια θα δουλέψεις;;

Και πολύ καλά θα κάνεις Γιώργο!! Καλά να περάσεις και αναμένουμε τα αποτελέσματα της εξόρμησής σου. Έχεις αποφασίσει τι φυσίγγια θα δουλέψεις;;
Να σαι καλά Μάνο.Πιστεύω να έχω καλά νέα αύριο.
Τώρα για φυσίγγια θα ρίξω τα ατσάλινα του Lambro και της B&P.

Να πας Γιώργο!
Και εγώ μια από τα ίδια. Φέτος δεν πήγα ούτε μια φορά για απογευματινό. Είπα με τον συγκυνηγό μου τον Γιώργο που να πάμε σήμερα που μπορούσα αλλά καθυστέρησε εκείνος στη δουλειά του και τελικά δεν καταφέραμε να πάμε. Αύριο δεν μπορώ εγώ. Δεν πειράζει όμως. Γεροί να είμαστε του χρόνου...

γιασας παιδεςςςς αλη μια εξωρμηση και σημερα για παπακια,,καρτερακι το πρωι και μετα περπατιτο,,ειχε πρασιινα και κιρκιρια και στο μερως που κυνηγησαμε απωλυτος κανενας αλος και ετσι τα πουλια ητανε υσηχα και χωρτασαμε τουφεκιεςςςςς,,το απωτελεσμα 5 μαζιμας και παλι 2 χαμενα,μαλιστα το ενα κιρκιρι μας το αρπαξε ενας αετοςςς.hair. η ποιντερινα αψωγη στο απωρτ ωπος παντααααα.sarcastic.,,το ενα πρασινο στην φωτο πηρε ολη την τουφεκια στο κεφαλι και το εκωψε.very shoked.και του χρονου λοιπων να μας χαρησουνε ωμορφες στιγμες.bravo. adult photo sharing screen cap images upload online photo storage click image upload adult photo sharing image upload no compression α .terror.

Απογευματινό καρτέρι σήμερα για το κλείσιμο στην ξακουστή ''κεραία''....

Δυστυχώς όμως σήμερα δεν επιβεβαίωσε την φήμη της!
Ο μαλακός καιρός δεν κούνησε τα παπιά στους ορυζώνες παρά μόνο λίγα και αυτά οριακά εκτός βολής.
Ατουφέκιστος λοιπόν σήμερα αλλά δεν πειράζει αρκεί που ήμουν εκεί!
Και του χρόνου παπιατζήδες με υγεία.

Μια εξερετικη για τα δεδομενα του τοπου μασ κυν.χρονια ελαβε τελοσ και πολλα παπια στον καταψυχτη αλλα και πολυ κουραση απο το καθημερινο κυν. και του χρονου με υγεία σε ολλουσ τουσ υδροβιουσ και ενα πολυ μεγαλο ευχαρηστο στην αχωριστοι συντροφο μου σπιθα που μου εβγαλε και φετοσ απιστευτα δυσκολα παπια

Ωραίες όλες οι κουβέντες και στο "κλείσιμο" του Υδρόβιου για εφέτος....
Ας είμαστε όλοι καλά να δούμε ίδιες και καλύτερες εικόνες αυτού του κυνηγιού και του χρόνου και του παρα-χρόνου....κ.ο.κ.
Προτείνω να μαζευέστε να τα μαγειρεύετε, να αναπολείτε τις εφετινές στιγμές, να πίνετε τα οινοπνεύματά σας και πάντα να το ευχαριστιέστε......και του χρόνου !

Τελείωσε και φέτος μια εξαιρετικά πλούσια σεζόν για τα δεδομένα του τόπου μου,μακάρι κάθε χρονιά να είναι η μισή θηραματικά από ότι ήταν φέτος...Αν και δεν υπήρχε η πολυτέλεια να πηγαίνουμε κάθε μέρα παρά μόνο Σάββατο και Κυριακή ευχαριστήθηκε το μάτι μας εικόνες και κάναμε και τις ντουφεκιές μας...Το μόνο που με θλίβει είναι ότι ούτε φέτος κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και να βαρέσω μια αρσενική ψαλίδα .buy buy.:(:(:( Και του χρόνου όλοι οι υδρόβιοι να είμαστε καλά!

Που ειναι ρε παιδια αυτός ο Χελάς ??? Ακόμα χήνες κυνηγάει ?? .shoot.
Έλα ρε Άρη, έλα ρε πατρίδα , για ανέβασε κανένα φωτορεπορτάζ, να γουστάρουμε λίγο και εμείς που δεν πατήσαμε ούτε το πόδι μας στο βάλτο φέτος !! .banana..banana.

Status
Not open for further replies.
Back