NIKOS ORFANIDIS
Banned
βαλε ξ
βαλε ξυφολονχη στην καραμπινα σου
2:50 .....![]()
βαλε ξυφολονχη στην καραμπινα σου
2:50 .....![]()
Μπραβο Παυλο μεγαλεπολλη ωραια τα πουλακια.Το ψαλιδακι στην μεση ολλα τα λεφτα.Η χθεσινη μερα μου επεφυλασσε μια εκπληξη καθοτι φιλος μου με καταγωγη απο Πρεβεζα με καλεσε για παπιοκυνηγι στα μερη του. Μια το Δ που μου λειπει φετος μια το υδροβιο που με εχει σκλαβωσει δεν με δυσκολεψε στην αποφαση μου. Ετσι λοιπον κυνηγι σημερα το πρωι με λιγα πουλακια να παιζουν στα ορια του βεληνεκους και ισως λιγο παραπανω. Με πολλα ζορια καταφερε τελικα εξι πουλακια. Δοκιμασα και το τσοκακι δωρο που πηρα χθες και τα πηγε παρα πολυ καλα σε κατι μακρινες τουφεκιες. Πολυ καλη εμπειρια και παροτι οπως μου ειπαν οι ντοπιοι οτι παπια σημερα δεν ειχε χορτασε το ματι μου εικονες
bild hochladen
Μπραβο Παυλο μεγαλεπολλη ωραια τα πουλακια.Το ψαλιδακι στην μεση ολλα τα λεφτα..shake.
Σάκη μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω Βασίλι;
Σάκη μου επιτρέπεις να σε αποκαλέσω Βασίλι;Η φωτογραφία σου αυτή μου θύμισε τη φοβερή ταινία "Εχθρός προ των Πυλών (Enemy at the Gates)" που αναφέρεται στον θρυλικό Σοβιετικό ελεύθερο σκοπευτή Βασίλι Γκριγκόριεβιτς Ζάιτσεφ
Αυτές οι φωτό είναι από την ταινία:
![]()
![]()
Φέτος λόγο δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να πάω στον βάλτο για απογευματινό παρά μόνο μια φορά.
Αύριο όμως τελευταία μέρα δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Θα φύγω λίγο πιο νωρίς από το μαγαζί για να κλείσω την σεζόν σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη!
Να σαι καλά Μάνο.Πιστεύω να έχω καλά νέα αύριο.Και πολύ καλά θα κάνεις Γιώργο!! Καλά να περάσεις και αναμένουμε τα αποτελέσματα της εξόρμησής σου. Έχεις αποφασίσει τι φυσίγγια θα δουλέψεις;;
Να πας Γιώργο!Φέτος λόγο δουλειάς και λοιπών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να πάω στον βάλτο για απογευματινό παρά μόνο μια φορά.
Αύριο όμως τελευταία μέρα δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Θα φύγω λίγο πιο νωρίς από το μαγαζί για να κλείσω την σεζόν σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη!