Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το φυσίγγι το έφτιαξα εγώ!
Σημασία όμως έχει ποιος δούλεψε για να φτιάξει την συνταγή!
Που είναι η πλέον γνωστή με την c7....

Όταν ένα φυσίγγι είναι ΚΑΛΟ το ρίχνουν καλά οοολα τα όπλα και οοολες οι κάννες. Ο διαφορές είναι μηδαμινές.....
Αυτο εχω διαπιστώσει και αυτή είναι η γνώμη μου....
Το συγκεκριμένο φυσίγγι, όποιος και να το έχει ρίξει μένει κάγκελο.....
Δύσκολα πετυχαινεις τέτοια κατανομή, με τόση διατριση......
Μύρο πες κανένα της αγοράς που να χει παρόμοια συνταγή ρε φίλε και θέλω φυσιγγιαααα

Μεταξύ 28-30 γρ με συγκεντρωτηρα

Eχω ξωμεινει απο καλυκες τωρα γμτ. Μονο κατι baschieri εχω και ορισμενους Nobelsport που ομως πλεει το cx2000 πανω τους.

Θελω να το δοκιμασω να το κλεισω αστερι, και δεν μπορω .hair.
Πάρε τον Ευριπίδη και ελάτε Ηράκλειο για καφέ! drive car
Έχω να σου δώσω και έτοιμα και κάλυκες :)

Μύρο πες κανένα της αγοράς που να χει παρόμοια συνταγή ρε φίλε και θέλω φυσιγγιαααα

Μεταξύ 28-30 γρ με συγκεντρωτηρα
Χρυσανθε δεν ξέρω ρε φιλε να σου απαντήσω,
C7 στα 28 -30 γρ εμπορίου πια εταιρεία βγάζει .....
Ίσως ξέρει κάποιος συνάδελφος να σου απαντήσει!

Σημερινό πρωινό κυνήγι στη περιοχή της Επιδαύρου, όπου τη προγούμενη εβδομάδα μείναμε ευχαριστημένοι από πουλιά, αλλά όχι από φυσίγγια. Από τη Κόρινθο και κάτω στη διαδρομή είχε παντού χιόνια (όχι ο δρόμος) και σε μερικά σημεία αρνητικές θερμοκρασίες. Αυτό οδήγησε σε μικρή καθυστέρηση στην άφιξη στη περιοχή του κυνηγιού, αλλά και στη μόνη απόλαυση της ημέρας, αφού στα επιπλέον περίπου 20 λεπτά στο αυτοκίνητο είδαμε 4 μπεκάτσες να περνούν μπροστά μας και στα τελευταία 2-3 χιλιόμετρα αρκετές τσίχλες πάνω από το αυτοκίνητο. Η περιοχή που θα κυνηγούσαμε αλλού είχε χιόνι και αλλού όχι. Ο καιρός αρκετά καλός για κυνήγι με διαστήματα που έβγαινε και ήλιος. Εδώ όμως τέλειωσαν τα ωραία. Τα πουλιά άφαντα κυριολεκτικά. Φύγαμε περίπου στις 11 έχοντας ντουφεκίσει ο καθένας μας το πολύ τέσσερις τσίχλες και επιστρέψαμε Πειραιά υπό συνεχή βροχή. Χάσαμε και την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια φυσίγγια που αγοράσαμε, αφού δεν είχε πουλιά. Πάντως χωρίς να αποτελεί συμπέρασμα, θα αναφέρω ότι με alectoris 32 gr η μια από τις δυο τσίχλες που πήρα πρέπει να ήταν περίπου 50 μέτρα (αν είχε πουλιά σίγουρα δε θα της είχα ρίξει).

Μια δεκαριά τσίχλες και έναν κότσυφα άλλες 2-3 χαμένες και ένας χαμένος κότσυφας χτες ο πατέρας μου, με ψιλόβροχο και με το 20αρι. Είδε πολλές μπεκάτσες, μακριά όμως, δεν έριξε σε καμία. μέχρι και στο χωριό πέφτουν το βράδυ μ λέει ο πατέρας μου και οι εξυπνακηδες κανουν περιμετρικα του χωριου καρτερι...

τωρα ρε παιδες τι να σας πω με τα τσιχλονια τι παιζη πανυγηριιιιιι,,,πριν λιγες μερες με τον παγετω εχω μπρωστα στο σπιτιμου μια γουρνα με τρεχουμενο νερο απο το βουνο και ενα πλατανι ερχωντανε τα πουλια για νερακι και της πετουσα κανα δυο χουφτες σταρακι και τρωγανε στα δυο μετρα μπρωσταμουυυυ μωνο αυτο φτανη που εβλεπαααααα.RESPECT..terror.

Status
Not open for further replies.
Back