Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ένα εξαιρετικό βίντεο από συνάδελφο στην Κύπρο.
Η Shotcam απλά δεν παίζεται.Αλλά δυστυχώς η τιμή της απαγορευτική.:(
Πράγματι ωραίο
Προσέξατε κ εσείς ότι έχει το στόχαστρο πάντα κάτω απ το πουλί η ειναι η ιδέα μου ;.xm.

.well done. Κι εγώ πρόσεξα κατι τέτοιο Χρύσανθε και σκεφτόμουν ότι το τουφέκι του ψηλοτουφεκάει ... ;)
Ναι ακριβώς κ φαίνεται να το ξέρει κ να το κάνει σκόπιμα
Εγώ πάλι σκέφτηκα μήπως κ έχει υπερυψωμένη ρίγα
Καθώς κ όταν μπαίνει στο πουλί κ πάλι από κάτω του ξεκινά συνήθως αντί πίσω

Άκουσα ότι θα απαγορευτεί και την άλλη εβδομάδα, γιατί προβλέπεται καλοκαιρία και θα έχουν το πάνω χέρι οι κυνηγοί, αφού δεν θα κρυώνουν, δεν θα γλιστράνε στις λάσπες κλπ.
Πέρα από τα αστεία, όταν την εξουσία έχουν παλιάτσοι, που θεωρούν ότι όλη η Χώρα είναι η Εύβοια, η Αλόνησος και η Σκόπελος, θα μας κάνουν στο τέλος να αμφισβητούμε και τις λογικές απαγορεύσεις για την προστασία των τριχωτών στο χιόνι.

Υ.Γ. Ήμουν τριήμερο στη Νότια Λακωνία και τράκαρα στην ατελείωτη βλακεία του υπουργού, που θεώρησε όλη την Ελλάδα χιονόπληκτη.

Ναι ακριβώς κ φαίνεται να το ξέρει κ να το κάνει σκόπιμα
Εγώ πάλι σκέφτηκα μήπως κ έχει υπερυψωμένη ρίγα
Καθώς κ όταν μπαίνει στο πουλί κ πάλι από κάτω του ξεκινά συνήθως αντί πίσω

Το στιλ του μαλλον ειναι Χρυσανθε. Αρχιζει απο κατω, το φερνει στην ευθεια με το πουλι και ρυθμιζει προσκοπευση.
Την κινηση αυτη μου την ειχε δειξει εμενα ενας καλυβιερης στον Εβρο στα παπια οταν χρειαζοταν να κανεις διορθωση σκοπευσης λογω ισχυρων ανεμων.
Εχει καποια ιδιαιτεροτητα το στιλ ισως να μην ειναι το οπλο στα μετρα του γιαυτο με τη πρωτη επωμιση ειναι κατω. Παρολα αυτα ο τυπος ειναι πολυ καλος.

ρε παιδια οι βολες ειναι ΜΑΧ 30μ ..τι λεμε τωρα! και με μια καλη action με 120αρι φακο ...ωραια θα φαινεται το πλανο ...και εχει και το 1/4 της τιμης

Τολι η shotcam κανει μεγαλη μεγενθυση στο στοχο και μας ξεγελαει στην αποσταση. Ισως ο Αρις που ριχνει με αυτην να μπορουσε να μας διαφωτισει σχετικα με τις αποστασεις

Μπαμ μπαμ κατα ριπάς Nick
Δουλειά άδεια.....
Γυναίκα μουρμουρα......
Παρολα αυτά ειμαι ακόμα εδω και ετοιμάζομαι για καταδρομική αύριο. Ελπίζω μην βγει καμία απαγόρευση αργότερα..και ελπίζω οι κρεατοφάγοι με τις 1500 τσιχλες σε κάθε έξοδο να κόψουν τις μαλα...κ%$%ς.hit..smashfrak.

Μολις τώρα γεμίζω φυσιγγιοθήκες...(Πέρσι με θέμα υγείας και επαγγελματικές υποχρεώσεις στερήθηκα το κυνήγι φέτος θα λιώσουν οι κάννες)
Εδώ τα πολεμοφόδια

απο τα φυσιγγια που φτιαξαμε με το Μυρο

IMG_5324.jpg

IMG_5326.jpg

IMG_5327.jpg

Μετα απο την εβδομαδιαια απραξια, στο σημερινο απογευματινο ενοιωθα σκουριασμενος....χασαμε και καποιες σιγουρες ντουφεκιες....μεγαλωνουμε σιγα σιγα ......αρχιζει και μας πειραζει κι υγρασια....τελος παντων,καλα να μαστε..... ο απολογισμος ηταν 7 κοτσυφια και 2 τσιχλες.:)image hosting over 10mb

Σημερινο πρωινο και απογευματινο στα μεσογεια αρκετα εως πολλα πουλια και φρεσκα πουλια απονήρευτα με το λαο για καθημερινη να είναι παντου και το πρωι και το απόγευμα.Απο την καψουρα που εχουμε μετα από 1 εβδομαδα αποχης δεν κοιταει κανεις τη μερα είναι..banana.

απο τα φυσιγγια που φτιαξαμε με το Μυρο

IMG_5324.jpg

IMG_5326.jpg

IMG_5327.jpg
φιλε φυσιγγια φτιαξατε η πυραυλους εδαφους αερος?????? κατα την γνωμη μου πες του μαγειρα να τροποπ.λιγο την συνταγη γιατι ειναι πολυ μεγαλη ζημια αυτη για τσιχλα.αλλα ξεχασα οτι εχεις beretta
ha haaa

φιλε φυσιγγια φτιαξατε η πυραυλους εδαφους αερος?????? κατα την γνωμη μου πες του μαγειρα να τροποπ.λιγο την συνταγη γιατι ειναι πολυ μεγαλη ζημια αυτη για τσιχλα.αλλα ξεχασα οτι εχεις beretta
ha haaa

κατω των 25μ ειναι βομβες

Μαθαμε πως και καλα το κυνηγι κοπηκε με προσχημα αναρτησεις φωτογραφιων που φτασαν στον υπουργο....και βλεπω ολους τους χαζους στο φβ με ενα σκασμο τσιχλες και σχολιο παρα πολλες χαμενες....ενταξει τωρα που δεν εχει χιονι σταματησαν να σηκωνουν τυχαια μπεκατσες και να εχουν 5-6 μαζι με τις τσιχλες...και αναρωτιεμαι οτι εχει απομεινει στον αντρισμο τους ειναι αυτο;ποτε θα σταματησει αυτη η βλακεια;ημαρτον!

Status
Not open for further replies.
Back