Πράγματι ωραίοΈνα εξαιρετικό βίντεο από συνάδελφο στην Κύπρο.
Η Shotcam απλά δεν παίζεται.Αλλά δυστυχώς η τιμή της απαγορευτική.
Πράγματι ωραίο
Προσέξατε κ εσείς ότι έχει το στόχαστρο πάντα κάτω απ το πουλί η ειναι η ιδέα μου ;.xm.
Ναι ακριβώς κ φαίνεται να το ξέρει κ να το κάνει σκόπιμαΚι εγώ πρόσεξα κατι τέτοιο Χρύσανθε και σκεφτόμουν ότι το τουφέκι του ψηλοτουφεκάει ...
![]()
Ναι ακριβώς κ φαίνεται να το ξέρει κ να το κάνει σκόπιμα
Εγώ πάλι σκέφτηκα μήπως κ έχει υπερυψωμένη ρίγα
Καθώς κ όταν μπαίνει στο πουλί κ πάλι από κάτω του ξεκινά συνήθως αντί πίσω
ρε παιδια οι βολες ειναι ΜΑΧ 30μ ..τι λεμε τωρα! και με μια καλη action με 120αρι φακο ...ωραια θα φαινεται το πλανο ...και εχει και το 1/4 της τιμης
ΜπαμΣκεφτομαι να πιστολιασω δουλεια και πεμπτη να ειμαι στα χαρακωματα.....ha haaa
Μπαμ μπαμ κατα ριπάς NickΜπαμ
Ειναι οντως πολυ κοντινες ντουφεκιες!φαινεται!ρε παιδια οι βολες ειναι ΜΑΧ 30μ ..τι λεμε τωρα! και με μια καλη action με 120αρι φακο ...ωραια θα φαινεται το πλανο ...και εχει και το 1/4 της τιμης
φιλε φυσιγγια φτιαξατε η πυραυλους εδαφους αερος?????? κατα την γνωμη μου πες του μαγειρα να τροποπ.λιγο την συνταγη γιατι ειναι πολυ μεγαλη ζημια αυτη για τσιχλα.αλλα ξεχασα οτι εχεις berettaαπο τα φυσιγγια που φτιαξαμε με το Μυρο
![]()
![]()
![]()
φιλε φυσιγγια φτιαξατε η πυραυλους εδαφους αερος?????? κατα την γνωμη μου πες του μαγειρα να τροποπ.λιγο την συνταγη γιατι ειναι πολυ μεγαλη ζημια αυτη για τσιχλα.αλλα ξεχασα οτι εχεις beretta
ha haaa