Κυριακο στη Μεσσηνια ειναι το βιντεο, ζωντανες δεν ειχαμε οχι, μπορει κποια πουλια να δειχνουν οτι κρατανε λιγο, ισως λογω βροχης κ υγρασιας, ισως απλα γιατι ηταν ψηλα κ δεν επαιρναν πολλα σκαγια, αλλα μερχι να φτασουν κατω ηταν ξερες...
Σημαντικη βοηθεια κ ο επανιελος μου βεβαια, που δεν χασαμε καμια παροττι επεφταν μακρια μας...![]()
Ωραια καραμπινα!Καλα ηταν....
Αν δεν ηταν ο αρκουδακος σημερα.....
Πολλα ζωντανα λογω υγρασιας και Α1.Ξοδευω στοκ!
Ανατολικη Κορινθια.img upload
Γιατί η ελιά ;Ωραια καραμπινα!
Αχ αφτη η γρεια τη κανηΚαλα ηταν....
Καλα ηταν....
Mπραβο Αρη και Γιωργο αλλα και στο σκυλακι σας παιδιαΤι Respect ρε φιλε? Για σενα δουλευω, να σου φερουμε κανα παστο πεσκεσι οποτε ξανανεβουμε... .eat..shake.
Να δω ποτε θα του απαγαγω την καμερα στον ΕΒρο να γραψω κανενα ωραιο βιντεακι γιατι ο ψηλος το χανει στη σκηνοθεσια....buy buy. Τον βλεπω να με κυνηγαει στις λασπες να την παρει πισω, κ ειμαι κ γρηγορος...
Η τσιχλα ειναι λιγο παρεξηγημενο θηραμα ως προς τις επιλογες στις μακρινες αποστασεις... Εχει το χαρακτηριστικο οτι ειναι ευαλωτη στα σκαγια, αρα μπορει να πεσει ακομα κ με ενα σκαγι... Καποια απο τα πουλια του βιντεο ενδεχομενως θα επεφταν κ αν τουφεκιοντουσαν με 4 αστρα, ωστοσο θα ηταν αμφιβολο αν θα βρισκοντουσαν η αν θα ηταν τραυματισμενες... Σκοπος ειναι, ειδικα αν τουφεκαμε ψηλα, να πετυχαινουμε ακαριαιες καταβολες... Οι τσιχλες στο βιντεο παρολλο τον κακο καιρο για τα φυσιγγια κ παρολλο που δεν δειχνουν ολες να "σβηνουν" αμεσως, ηταν ολες ξερες, μεχρι να φτασουν κατω, ηταν ξερες... Ειχαν απο 1 εως 3 σκαγια επανω τους, αριθμος ικανοποιητικος γι αυτο το θηραμα, ειδικα αν η τουφεκια μας δεν τις βρει στο πισω μερος του σωματος... Σε καποια πουλια που φαινομενικα η προσκοπευση ειναι μεγαλη, βλεπουμε την τουφεκια να τους πεταει ενα σωρο πουπουλα απο την ουρα κ την πλατη κ τα πουλια να κανουν λιγο τα δικα τους μεχρι να πεσουν, κατι που μπορει πολυ ευκολα να μας σκοστισει αδικα το θηραμα... Χιλιες φορες ενα σκαγι μπροστα στο σωμα τους, παρα 2 στην κοιλια κ την ουρα...
Βικτωρα ηταν λιγο "τσαμπουκαλεμενες"ως προς την ταχυτητα οι τσιχλες κ περναγαν ψλα κ σχετικα γρηγορα, μαλλον λογω τουφεκιων...
Κυριακο στη Μεσσηνια ειναι το βιντεο, ζωντανες δεν ειχαμε οχι, μπορει κποια πουλια να δειχνουν οτι κρατανε λιγο, ισως λογω βροχης κ υγρασιας, ισως απλα γιατι ηταν ψηλα κ δεν επαιρναν πολλα σκαγια, αλλα μερχι να φτασουν κατω ηταν ξερες...
Σημαντικη βοηθεια κ ο επανιελος μου βεβαια, που δεν χασαμε καμια παροττι επεφταν μακρια μας...![]()
Στοκ ειναι Λιακο!Αχ αφτη η γρεια τη κανη(την α1 τσιμπατη παραπανω για υγρασία μην φοβασαι δεν δαγκωνει)
Ok οπωσ να εχει ειναι μεγαλη μπαρουταρα.offΣτοκ ειναι Λιακο!
Δεν την ξαναγεμιζω,εχω 3 χρονια.....![]()
Περαστικα και γρηγορα!!!Ok οπωσ να εχει ειναι μεγαλη μπαρουταρα.offsorry.εγω Δυστυχώς μια γ..........η.γριπη με εχει τρείς μερεσ μεσα.και μονο οφθαλμολουτρο κανω στησ επιτυχίες σασ.mornin cof
Με ποιο τσοκ έπαιξες Γιάννη?Αξιωθηκα για το πρωτο απογευματινο της σεζον!
Μεχρι την 16:50' ειχα δει...3 πουλια.Οτι περασε,περασε μεταpicture hostως την 17:30'!
Αγριεμενα πουλια.Στο μεσοουρανο η μες στα μουτρα με 300χλμ!
Η Α1,ευτυχως,ηταν.....κανονικη!
Οπου κι οπως να'ναι,τα κατεβαζε"πανια"!
Με 5-6'C και χαμηλη υγρασια....
Αυτην την εποχη μετακινουνται συνεχως..καπου θα τις στριμωξουμε ομωςΜετά τα ομολογουμένως επιτυχημένα μπασίματα, και με τη παραδοχή ότι μπήκαμε στον μήνα του περπατητού, υπάρχει μια απάντηση στο αν έχουν μείνει αρκετά πουλιά στη χώρα σε σχέση με προηγούμενες, αντίστοιχες ημερομηνίες ;;;
Φιλαρακι σε θελω ετοιμο την κυριακη....αντε γιατι εχω να βγω 2 βδομαδεςΩραίοι μάγκες! Ανυπομονώ για την Κυριακή, θα παίξει πολύ κυνήγι γτ το γουστάρω ακόμα περισσότερο φέτος!!!
Βγαλε τις τσιχλες απο τι φωτο γιατι παιρνας το επιτρεπομενο οριο. 25 τουλουμποτσιχλες.how to do a screenshot on a pc
Σημερινο απογευματινο παρααααα πολυ λιγα πουλια, φαινεται τα ειχαν ξεσηκωσει απο το πρωι ζητημα εαν ειδα δεκα πουλια τρια τεσσερα μου περασανε καλα , πρωτη φορα ειδα σπινους και αυτοι μεσα στον θεο και αργα το βραδυ. Μετα ομως οταν τελειωσαν οι τσιχλες ειχε μπασιμο με τουλουμπακια εκει ηταν θανατος, τουφεκια και κατω και το σκυλι σε μεγαλα κεφια, ετσι καναμε τη βολτα μας και γεμισαμε με ποικιλια.![]()