Αρη wonderful !!!!! και ψηλωμενες ρε παιδι μου και σε μενα τα απογευματινα πρωτη φορα τα βλεπω τοσο φηλα τα πουλια
Μαλλον πρεπει να ειναι πολυντουφεκισμενα φετος τα πουλια και ερχονται υποψιασμενα...xm.
Αρη wonderful !!!!! και ψηλωμενες ρε παιδι μου και σε μενα τα απογευματινα πρωτη φορα τα βλεπω τοσο φηλα τα πουλια
Μην προβληματιζεσαι!!ΣΚ έχω πολλές δουλειές αλλά επειδή είμαι πηγμένος λέω να πάω για ένα κυνηγάκι το Σάββατο το πρωί. Υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως για ψαρεματάκι μήπως φάμε και κανά φρέσκο ψάρι. Είμαι προβληματισμένος .xm.
Γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσκληση....ολοημερο δεν μπορω λογω εργασιας.Ηλια και Φιλιππα, εγω την πεμπτη θα παω ειστε ευπροσδεκτοι.[και αν θελετε πρωινο μεσα ειμαι αλλα αλλου ,λιγο πιο κατω,αλλα θα γινει ολοημερο] για το πρωινο το "παιζουμε" εξυπακουεται ολοι οι καλοι χωρανε
![]()
μπραβω ρε φιλε αρηηη παρα παρα πωλη ωραιες προσκοπευσηςςςςςςς ειδατε τι κανουν τα σκοπευτηριαααα;;
Έχει βάλει afterburner η τσίχλα, μπάς και γλυτώσει, αλλα ...μπααααα!!!!!Ρε φιλε, στο 3.39 τι ταχυτητα εχει η τσιχλα και πεφτει τοσο πισω;
Τι Respect ρε φιλε? Για σενα δουλευω, να σου φερουμε κανα παστο πεσκεσι οποτε ξανανεβουμε... .eat..shake..shake.RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε ρε με τη κλαψο..... ουνα που εχεις. βλεπε τον δικο μου που ειναι κυριοςTo σκυλι τελικα στην τσιχλα ειναι οτι καλυτερο. Αν σταματαγε και τη μουρμουρα η δικια μου, οση ωρα κραταει το περασμα, θα ηταν ακομα καλυτερο. Και αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο για να γνωρισετε εσεις οι Χανιωτες οτι καθομαι σε διπλανο καρτερι![]()
Eμενα μουρμουραει οταν μου φυγει το πουλι και δεν εχει να φερει τιποτα,κατι σαν να μου παιζει ζαρπα δηλ.To σκυλι τελικα στην τσιχλα ειναι οτι καλυτερο. Αν σταματαγε και τη μουρμουρα η δικια μου, οση ωρα κραταει το περασμα, θα ηταν ακομα καλυτερο. Και αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο για να γνωρισετε εσεις οι Χανιωτες οτι καθομαι σε διπλανο καρτερι![]()
Eμενα μουρμουραει οταν μου φυγει το πουλι και δεν εχει να φερει τιποτα,κατι σαν να μου παιζει ζαρπα δηλ.![]()
Φιλε να περασεις καλα.Πεμπτη εχει δημενα μονος η δυο οποιος θελει ακολουθει.Ωρα αναχωρησης περιπου 2μμ![]()