Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aρη και Γιωργο μπραβο σας για το εξαιρετικο βιντεο,στο οποιο φαινεται ξακαθαρα η σκοπευτικη σας δεινοτητα καθως και η τεραστια προσκοπευση που απαιτειται στις πολυ μακρινες τουφεκιες.Ευγε.

Last edited:
ΣΚ έχω πολλές δουλειές αλλά επειδή είμαι πηγμένος λέω να πάω για ένα κυνηγάκι το Σάββατο το πρωί. Υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως για ψαρεματάκι μήπως φάμε και κανά φρέσκο ψάρι. Είμαι προβληματισμένος .xm.

ΣΚ έχω πολλές δουλειές αλλά επειδή είμαι πηγμένος λέω να πάω για ένα κυνηγάκι το Σάββατο το πρωί. Υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως για ψαρεματάκι μήπως φάμε και κανά φρέσκο ψάρι. Είμαι προβληματισμένος .xm.
Μην προβληματιζεσαι!!
Αυτη την εποχη...παιρνουμε τα ορη και τους καμπους...;):)

Ηλια και Φιλιππα, εγω την πεμπτη θα παω ειστε ευπροσδεκτοι.:) [και αν θελετε πρωινο μεσα ειμαι αλλα αλλου ,λιγο πιο κατω,αλλα θα γινει ολοημερο] για το πρωινο το "παιζουμε" εξυπακουεται ολοι οι καλοι χωρανε:)
Γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσκληση....ολοημερο δεν μπορω λογω εργασιας.
Για απογευματινο ψηνομαι....

Καλημερα,απολογισμος 2ημερου τριτη απογευμα κεραμια 7 στο χερι και 4-5 αρσενικες λογω τσοκ επειδη πλεον βαζω 50αρι και 8αρια και χανω τις βολικες,παντως λιγα πουλια γενικα,Τεταρτη απογευμα αποκωρονα 3 στο χερι 2 χαμενες αλλα και μια πινοκιο πουλι που λεει η κορη μου την μπεκατσα,πεφτει η τσιχλα στα πυκνα παει η Μια να την φερει,πεταγεται & νανα!!!εφαγα βεβαια τα κοματια μου να την βρω μεσα στα βατα γιατι ο σκυλος περυσι ιδια φαση τον τσιμπισε στην μυτη επειδη ηταν ζωντανη και δεν την εφερνε λεω εγω,παντως τις βγαζει αλλα δεν τις κουβαλαει,Κυριακη παλι ολοημερο και τελος μετα για το 2016 λογω εορταστικου ωραριου..exciting.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT..shake.RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι Respect ρε φιλε? Για σενα δουλευω, να σου φερουμε κανα παστο πεσκεσι οποτε ξανανεβουμε... .eat..shake.:)
Να δω ποτε θα του απαγαγω την καμερα στον ΕΒρο να γραψω κανενα ωραιο βιντεακι γιατι ο ψηλος το χανει στη σκηνοθεσια....buy buy. Τον βλεπω να με κυνηγαει στις λασπες να την παρει πισω, κ ειμαι κ γρηγορος....sarcastic.

Η τσιχλα ειναι λιγο παρεξηγημενο θηραμα ως προς τις επιλογες στις μακρινες αποστασεις... Εχει το χαρακτηριστικο οτι ειναι ευαλωτη στα σκαγια, αρα μπορει να πεσει ακομα κ με ενα σκαγι... Καποια απο τα πουλια του βιντεο ενδεχομενως θα επεφταν κ αν τουφεκιοντουσαν με 4 αστρα, ωστοσο θα ηταν αμφιβολο αν θα βρισκοντουσαν η αν θα ηταν τραυματισμενες... Σκοπος ειναι, ειδικα αν τουφεκαμε ψηλα, να πετυχαινουμε ακαριαιες καταβολες... Οι τσιχλες στο βιντεο παρολλο τον κακο καιρο για τα φυσιγγια κ παρολλο που δεν δειχνουν ολες να "σβηνουν" αμεσως, ηταν ολες ξερες, μεχρι να φτασουν κατω, ηταν ξερες... Ειχαν απο 1 εως 3 σκαγια επανω τους, αριθμος ικανοποιητικος γι αυτο το θηραμα, ειδικα αν η τουφεκια μας δεν τις βρει στο πισω μερος του σωματος... Σε καποια πουλια που φαινομενικα η προσκοπευση ειναι μεγαλη, βλεπουμε την τουφεκια να τους πεταει ενα σωρο πουπουλα απο την ουρα κ την πλατη κ τα πουλια να κανουν λιγο τα δικα τους μεχρι να πεσουν, κατι που μπορει πολυ ευκολα να μας σκοστισει αδικα το θηραμα... Χιλιες φορες ενα σκαγι μπροστα στο σωμα τους, παρα 2 στην κοιλια κ την ουρα...

Βικτωρα ηταν λιγο "τσαμπουκαλεμενες" :)ως προς την ταχυτητα οι τσιχλες κ περναγαν ψλα κ σχετικα γρηγορα, μαλλον λογω τουφεκιων...

Κυριακο στη Μεσσηνια ειναι το βιντεο, ζωντανες δεν ειχαμε οχι, μπορει κποια πουλια να δειχνουν οτι κρατανε λιγο, ισως λογω βροχης κ υγρασιας, ισως απλα γιατι ηταν ψηλα κ δεν επαιρναν πολλα σκαγια, αλλα μερχι να φτασουν κατω ηταν ξερες...
Σημαντικη βοηθεια κ ο επανιελος μου βεβαια, που δεν χασαμε καμια παροττι επεφταν μακρια μας...;)

To σκυλι τελικα στην τσιχλα ειναι οτι καλυτερο. Αν σταματαγε και τη μουρμουρα η δικια μου, οση ωρα κραταει το περασμα, θα ηταν ακομα καλυτερο. Και αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο για να γνωρισετε εσεις οι Χανιωτες οτι καθομαι σε διπλανο καρτερι .sarcastic..sarcastic.

To σκυλι τελικα στην τσιχλα ειναι οτι καλυτερο. Αν σταματαγε και τη μουρμουρα η δικια μου, οση ωρα κραταει το περασμα, θα ηταν ακομα καλυτερο. Και αυτο ειναι ενα χαρακτηριστικο για να γνωρισετε εσεις οι Χανιωτες οτι καθομαι σε διπλανο καρτερι .sarcastic..sarcastic.
αντε ρε με τη κλαψο..... ουνα που εχεις. βλεπε τον δικο μου που ειναι κυριος
.buy.

Eμενα μουρμουραει οταν μου φυγει το πουλι και δεν εχει να φερει τιποτα,κατι σαν να μου παιζει ζαρπα δηλ..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back