skyfall
Banned
Θα πας και αυριο ρε θεριο?Τεινω προς Predator και Supersport. Aυριο δοκιμες σε τσιχλες

Θα πας και αυριο ρε θεριο?Τεινω προς Predator και Supersport. Aυριο δοκιμες σε τσιχλες
0.730 -0.680 = 0.05 της ίντσας σύσφιξηΠολύ καλές εντυπώσεις από το blackbore 0.680 στα υπερβολικά ψηλωμενα πουλιά. Το Τσόκ δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λάθος.
%5BIMG%5Dhttp://i64.tinypic.com/fxvz4n.jpg%5B/IMG%5D
Πάντως Παυλο αν καταφέρεις 4-5 κοντινές...έχεις έτοιμο μπιφτέκι τσιχλας![]()
Βέβαια αν δεν το δοκιμάσεις για να το Συνηθίσεις σε τσίχλα, σε μεγαλύτερα πουλιά θα ...πονέσεις.
Παυλο κιτρινακι γιατι κανει ζεστη.....αστο κοκκινο για το γεναρηΟχι θα τις αφησω!!![]()
Παυλο του χρονου προτα ο θεος θα φερουμε και το ποιο στενο το BLACK BORE 0.650Ακριβως οπως τα λες. Για μεγαλυτερα πουλια προοριζονται. Πολυ δυσκολο τσοκακι, αλλα αρχιζω και το συνηθιζω. Προσπαθω μονο να καταλαβω που μου παει η τουφεκια στις κοντινες γιατι ουτε εγω ξερω ακομη τι γινεται. Παντως στα ψηλωμενα πουλια σκετη απολαυση. Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.
Αστα σαπια Παυλο αφου εισαι φαρμακι στα ψηλα....Ακριβως οπως τα λες. Για μεγαλυτερα πουλια προοριζονται. Πολυ δυσκολο τσοκακι, αλλα αρχιζω και το συνηθιζω. Προσπαθω μονο να καταλαβω που μου παει η τουφεκια στις κοντινες γιατι ουτε εγω ξερω ακομη τι γινεται. Παντως στα ψηλωμενα πουλια σκετη απολαυση. Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.
Nai φιλε την αλλη φορα θα κατσεις εσι με τον κηλινδρο για αυτες μεχρι 35μ..shoot.Αστα σαπια Παυλο αφου εισαι φαρμακι στα ψηλα....στα κοντινα φιλος θελεις λιγο δουλεια
αν μας εβλεπε κανενας σημερα μπορει να παθαινε κανα ψιλοεγκεφαλικο.buy.
Καλα μας τα λέγανε!!!!!Ακριβως οπως τα λες.....Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.
Φυσικα την επομενη φορα θα βαλω κηλινδρο....οταν τον βρωNai φιλε την αλλη φορα θα κατσεις εσι με τον κηλινδρο για αυτες μεχρι 35μ..shoot.
Καλα μας τα λέγανε!!!!!
Το κάπνισμα ...σκοτώνει!!!!
Ισχύει και στα πτηνά!
Παυλο του χρονου προτα ο θεος θα φερουμε και το ποιο στενο το BLACK BORE 0.650![]()
Μην ειμαστε και πλεονεκτες, δηλ ποσες ηθελες να κανεις ?.....θα σε πιασει η αγρονομια..Λιγες τσιχλες σημερα!εκανα 16 και τρεις δεντροτσιχλες!περασαν τρεια τεσσερα κοπαδακια μεγαλες τσιχλες σημερα!
Mετα τη χθεσινοβραδινή βροχή η μέρα σήμερα ζέστη και υγρή θύμιζε περάσματα Σεπτέμβρη. Από βραδύς Ακουγόταν τσίχλες αλλά επιτέλους και κοτσύφια. Το σημερινό κυνήγι παρέα με skyfall και venetatos στην νότια Κέρκυρα. Καλό μπάσιμο από τσίχλες αλλά και κοτσύφια όλα τα πουλιά ψηλά και στα όρια του βεληνεκούς. Σύνολο 27 πουλιά στο χέρι όλα με μακρινές τουφεκιές. Πολύ καλές εντυπώσεις από το blackbore 0.680 στα υπερβολικά ψηλωμενα πουλιά. Το Τσόκ δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λάθος.
%5BIMG%5Dhttp://i64.tinypic.com/fxvz4n.jpg%5B/IMG%5D
Ακριβως οπως τα λες. Για μεγαλυτερα πουλια προοριζονται. Πολυ δυσκολο τσοκακι, αλλα αρχιζω και το συνηθιζω. Προσπαθω μονο να καταλαβω που μου παει η τουφεκια στις κοντινες γιατι ουτε εγω ξερω ακομη τι γινεται. Παντως στα ψηλωμενα πουλια σκετη απολαυση. Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.