Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ καλές εντυπώσεις από το blackbore 0.680 στα υπερβολικά ψηλωμενα πουλιά. Το Τσόκ δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λάθος.
%5BIMG%5Dhttp://i64.tinypic.com/fxvz4n.jpg%5B/IMG%5D
0.730 -0.680 = 0.05 της ίντσας σύσφιξη
=> 0.05χ2,5=1,25 χιλιοστά του μέτρου σύσφιξη!!!!!
Δηλαδή καλα πάνω απο FULL +!!!
Μπραβο σας παιδιά για το ...θάρρος.
Βέβαια αν δεν το δοκιμάσεις για να το Συνηθίσεις σε τσίχλα, σε μεγαλύτερα πουλιά θα ...πονέσεις.
Και πάλι μπράβο οχι μόνο για την επιλογή αλλα και για τις επιτυχίες.

Το κόκκινο ειναι ποιο χειμωνιάτικο, εχει μεγαλύτερη ανακρουση αλλά υποφερτη. Τωρα για πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες οι γνώστες της ιδιογομωσης ολο και καποιο θα εχουν σφάξει.......sarcastic.το κοκκινο ειναι με 34γρ..με α1 το phoinix με 32 με granular.

Βέβαια αν δεν το δοκιμάσεις για να το Συνηθίσεις σε τσίχλα, σε μεγαλύτερα πουλιά θα ...πονέσεις.

Ακριβως οπως τα λες. Για μεγαλυτερα πουλια προοριζονται. Πολυ δυσκολο τσοκακι, αλλα αρχιζω και το συνηθιζω. Προσπαθω μονο να καταλαβω που μου παει η τουφεκια στις κοντινες γιατι ουτε εγω ξερω ακομη τι γινεται. Παντως στα ψηλωμενα πουλια σκετη απολαυση. Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.

Ακριβως οπως τα λες. Για μεγαλυτερα πουλια προοριζονται. Πολυ δυσκολο τσοκακι, αλλα αρχιζω και το συνηθιζω. Προσπαθω μονο να καταλαβω που μου παει η τουφεκια στις κοντινες γιατι ουτε εγω ξερω ακομη τι γινεται. Παντως στα ψηλωμενα πουλια σκετη απολαυση. Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.
Παυλο του χρονου προτα ο θεος θα φερουμε και το ποιο στενο το BLACK BORE 0.650.sarcastic.

Αστα σαπια Παυλο αφου εισαι φαρμακι στα ψηλα.....RESPECT..congrats.στα κοντινα φιλος θελεις λιγο δουλεια.yelling.αν μας εβλεπε κανενας σημερα μπορει να παθαινε κανα ψιλοεγκεφαλικο.buy.

Αστα σαπια Παυλο αφου εισαι φαρμακι στα ψηλα.....RESPECT..congrats.στα κοντινα φιλος θελεις λιγο δουλεια.yelling.αν μας εβλεπε κανενας σημερα μπορει να παθαινε κανα ψιλοεγκεφαλικο.buy.
Nai φιλε την αλλη φορα θα κατσεις εσι με τον κηλινδρο για αυτες μεχρι 35μ..shoot.

Ακριβως οπως τα λες.....Καπνιζει το πουλι στο πιο απιθανο υψος, πεθαινει ακαριαια στον αερα και ερχεται κατω με την πλατη σε ελευθερη πτωση.
Καλα μας τα λέγανε!!!!!
Το κάπνισμα ...σκοτώνει!!!!
Ισχύει και στα πτηνά!

Λιγα πουλακια παιξανε στο απογευματινο 10-15' πριν νυχτωσει.Τουφεκισα 4 και βρηκα μονο τα 2.Το μερος αρκετα δυσκολο με πολλα πυκνα,μαλλον δεν θα ξαναπαω,χανεις πολυ ευκολα τα χτυπημενα.
Το πυκνο που πιανουν τα πουλια για κουρνια

Εδω εχουμε το ανεβασμα

Λιγες τσιχλες σημερα!εκανα 16 και τρεις δεντροτσιχλες!περασαν τρεια τεσσερα κοπαδακια μεγαλες τσιχλες σημερα!
Μην ειμαστε και πλεονεκτες, δηλ ποσες ηθελες να κανεις ?.....θα σε πιασει η αγρονομια...sarcastic.

Mετα τη χθεσινοβραδινή βροχή η μέρα σήμερα ζέστη και υγρή θύμιζε περάσματα Σεπτέμβρη. Από βραδύς Ακουγόταν τσίχλες αλλά επιτέλους και κοτσύφια. Το σημερινό κυνήγι παρέα με skyfall και venetatos στην νότια Κέρκυρα. Καλό μπάσιμο από τσίχλες αλλά και κοτσύφια όλα τα πουλιά ψηλά και στα όρια του βεληνεκούς. Σύνολο 27 πουλιά στο χέρι όλα με μακρινές τουφεκιές. Πολύ καλές εντυπώσεις από το blackbore 0.680 στα υπερβολικά ψηλωμενα πουλιά. Το Τσόκ δεν συγχωρεί το παραμικρό σκοπευτικο λάθος.

%5BIMG%5Dhttp://i64.tinypic.com/fxvz4n.jpg%5B/IMG%5D

Παύλε θα ήθελες να μας γράψεις ορισμένα πράγματα για το εν λόγω τσοκ στο τόπικ που μόλις δημιούργησα;
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/ΤΣΟΚ-choke-Παρουσιάσεις-–-Κριτικές-–-Εντυπώσεις.722/

Εννοείται πως θα περιμένουμε από όλους τους φίλους του φόρουμ να μας γράψουν και τις δικές τους απόψεις για οποιοδήποτε τσοκ

Status
Not open for further replies.
Back