Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ στραπατσο τα πουλιά για μακρινές τουφεκιες..Μεγάλη εξέλιξη έχουν κάνει τελικά οι εταιρίες των τσοκ.RESPECT.
Tασο δεν ειναι αυτα που νομιζεις. Τα πουλια εχουν περασει και απο το στομα των σκυλιων των skyfall και venetatos. Παντως σε ολες τις τουφεκιες με το Βlackbore 0.680 τα πουλια ξερα, το θεμα ηταν να τα πετυχεις με το πολυ σφιχτο τσοκ

Πολύ δυνατή ημέρα σήμερα, τα πουλιά λόγο συννεφιας σε νοαρμαλ ύψος.. αλλά λόγο παρά πολύ υγρασίας ότι και αν ρίξε δεν. Ξεπουπουλιασματα και αίματα.
Πήρα σχεδόν 15 πουλάκια στα 40+ μετρημένα με το brain και το κατάχαρηκα!!
Ειδα ένα κοπάδι φασσες και δύο γερακοτσιχλες μακριά όμως.

Ωραίος Τόλη αλλά δε βλέπω τη V3....;)

Εκτος απο τις τσιχλες και επιτελους τα μπολικα κοτσυφια που ειδαμε ειχαμε και οπτικη επαφη με δυο κοπαδια φασσες το ενα αρκετα μεγαλο και μια διπλοτσιχλα, ολα εκτος βολης. Το πρωι περιμενοντας μαυρες μια μπεκατσα περασε σφαιρα 2 μετρα απο διπλα μου.
Απο φυσιγγια μετα την απογοητευση μου απο τα φετεινα Euromix και Τordo 30 στραφηκα σε αλλες λυσεις. Εριχνα μεχρι τις 9 με 100% υγρασια με NSI S4 και αργοτερα με το ΟΚ της ιδιας εταιρειας και με πολυ κάλα αποτελεσματα.

Εκτος απο τις τσιχλες και επιτελους τα μπολικα κοτσυφια που ειδαμε ειχαμε και οπτικη επαφη με δυο κοπαδια φασσες το ενα αρκετα μεγαλο και μια διπλοτσιχλα, ολα εκτος βολης. Το πρωι περιμενοντας μαυρες μια μπεκατσα περασε σφαιρα 2 μετρα απο διπλα μου.
Απο φυσιγγια μετα την απογοητευση μου απο τα φετεινα Euromix και Τordo 30 στραφηκα σε αλλες λυσεις. Εριχνα μεχρι τις 9 με 100% υγρασια με NSI S4 και αργοτερα με το ΟΚ της ιδιας εταιρειας και με πολυ κάλα αποτελεσματα.
Παυλο για δοκίμασε και κάνα ντόπιο φυσηγγακι........

Tασο δεν ειναι αυτα που νομιζεις. Τα πουλια εχουν περασει και απο το στομα των σκυλιων των skyfall και venetatos. Παντως σε ολες τις τουφεκιες με το Βlackbore 0.680 τα πουλια ξερα, το θεμα ηταν να τα πετυχεις με το πολυ σφιχτο τσοκ
Ειπα και εγώ..Πολυ σκληρό δόντι,Άντε να καταλάβεις αν η τσίχλα έπεσε ζωντανή η όχι...sarcastic..sarcastic.

Ειπα και εγώ..Πολυ σκληρό δόντι,Άντε να καταλάβεις αν η τσίχλα έπεσε ζωντανή η όχι...sarcastic..sarcastic.

Οχι Τασο με το σφιχτο τσοκ τα πουλια πεθαιναν κατευθειαν στον αερα και επεφταν σαν τουβλα με την πλατη αναποδα. Ζωντανα ειχαμε λιγα με τα νορμαλ τα τσοκ τουφεκωντας τα ψηλα

Αύριο αυτή...θέλω στα λίγα πουλιά να πηγαίνω με το vinci....και όταν έχει θα περνώ το νέο....θέλει και καθάρισμα αυτή, ενώ το vinci....στο.τελος της σεζόν .sarcastic.

Ρε παρε τη V3 στα μπασιματα να δουμε αποτελεσματα και σε οριακες καταστασεις και ασε τη Vinci για περπατητο το χειμωνα

Για ριξε ιδεα για ζεστη και φουλ υγραςια οπως τωρα
Παυλο στα 31γρ. Predator και Phoinix για υγρασια.
Στα 32 γρ με την υγρασία το κοκκινο, θρυλικό και κορυφαίο.
Μόλις βγάλει ζεστη το supersport στα 28γρ αλλα και το 28αρι με την aguila.

Παυλο στα 31γρ. Predator και Phoinix για υγρασια.
Στα 32 γρ με την υγρασία το κοκκινο, θρυλικό και κορυφαίο.
Μόλις βγάλει ζεστη το supersport στα 28γρ αλλα και το 28αρι με την aguila.
τρεχω στο ζωχιο. Ποια η διαφορα Predator με κοκκινο στην αποδοση;

τρεχω στο ζωχιο. Ποια η διαφορα Predator με κοκκινο στην αποδοση;
Το κόκκινο ειναι ποιο χειμωνιάτικο, εχει μεγαλύτερη ανακρουση αλλά υποφερτη. Τωρα για πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες οι γνώστες της ιδιογομωσης ολο και καποιο θα εχουν σφάξει.......sarcastic.

Το κόκκινο ειναι ποιο χειμωνιάτικο, εχει μεγαλύτερη ανακρουση αλλά υποφερτη. Τωρα για πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες οι γνώστες της ιδιογομωσης ολο και καποιο θα εχουν σφάξει.......sarcastic.

Τεινω προς Predator και Supersport. Aυριο δοκιμες σε τσιχλες

Status
Not open for further replies.
Back