Τι είναι η βούρκα?Εχω την ιδια βουρκα φίλε στα εκπαιδευτικά.
Φεν την περνω στον λαγο γιατι περνω μεγαλο βαρος νερου μαζι μου κ δεν βολεύει.
Τι είναι η βούρκα?Εχω την ιδια βουρκα φίλε στα εκπαιδευτικά.
Φεν την περνω στον λαγο γιατι περνω μεγαλο βαρος νερου μαζι μου κ δεν βολεύει.
Σπύρο πήρα άδεια αλλά έχω δουλειές και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω όλες τις ημέρες...Την Παρασκευή πετάω για Ρόδο κιόλας επομένως ότι κάνω μέχρι τις 27 του μήνα. Οψόμεθα!Στις καλύτερες μέρες πήρες άδεια...
Και 'γω αυτη τη βδομάδα υπολόγιζα να πάρω άδεια, αλλά δυστυχώς δε μου κάτσε...
Η κυνηγετικη τσαντα φιλε η οποια χρησιμοποιείτε για το φαι και τηκ τοποθετηση του θηραματος.Τι είναι η βούρκα?
Φίλε πρέπει να έγιναν όνειρο!Επιβεβαιώνω τον Brahamos στο ότι πέριξ Αμφιθέας δεν μπήκε τίποτε καινούριο παρά έπαιξαν τα όποια πιασμένα...
Το ενδιαφέρον της χρονιάς είναι είναι ότι εφέτος δεν έχει μπει πουλί στο ψυγείο..όλα εφέτος περνούν ξώφαλτσα του καταψύκτη και βουτούν στη κατσαρόλα...
Σήμερα λοιπόν είχε μπασμάτι με λεμονάτες τσίχλες....
![]()
Οχι φιλε μου ακομη. Οι δοκιμες μου ειναι ελλιπεις. Εχουμε παρα πολυ καλα δειγματα μεχρι στιγμης σε πολυ μακρινες αποςτασεις για τις οποιες προοριζεται. Το τσοκ ειναι υπερσυγκεντρωτικο ειδικης χρησης.ΦΙΛΕ Παύλο
Έχεις ανεβάσει σε άλλο τοπικ τίποτε σχετικό με τις συσφίξεις του συγκεκριμένου Τσόκ;Μπήκα στην σελίδα τους αλλα δεν τις βρήκα.
Ποια σειρά έχεις εσυ και ποια σύσφιξη;
Συγνώμη για το "άσχετο"
Στο νησί ρίχνει τώρα βροχή με το κιλό οπότε αύριο δεν έχει έξοδο, για μπεκάτσα η μέση δεν με αφήνει, το αυριανο ρεπό πάει χαμένο. Θα κάνω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές και θα διαβάσω τα νέα απο τους φίλους που θα βγουν αύριο.
Γιάννη να σκεφτείς το μπάσιμο ήταν ανάποδο.Αν ήταν κανονικό εκεί που καθόμαστε θα κάναμε πολλά πουλιαΠαυλο δίκιο είχες τελικά, μ'εφαγαν οι δουλειές και ή βροχή απο βραδυς. Τουλάχιστον κάνατε καλό κυνήγι το παρεάκι σας,. Στο μέρος που πηγαίνω έμαθα πέρασαν και εκεί πολλά πουλιά.