Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρώτησε κ για τα φυσιγγια Σπύρο,Για να μην ξαναρωταω πάλι εγώ...sarcastic.
Στα φυσιγγια δεν ριχνω κατι σταθερο συνεχεια,σε αυτο το κυνηγι ομως χρησιμοποιουσα gm3 28gr sporting και με αφησαν ευχαριστημενο(γενικα χρησιμοποιω gorilla eco light,lambro tordo,club 32)οτι τύχει .hunter.

Και εγώ έτσι πιστεύω φίλε. Ευτυχώς από αύριο είμαι σε άδεια. Ελπίζω να πετύχω τα καλά μπασίματα!
Αδεια?ωραια λεξη.sarcastic.εγω πσκ θα τις αναζητησω!πιστευω θα τις πετυχουμε γιατι αλλιως μας βλεπω εδω στο forum να γκρινιαζουμε και να το ριχνουμε στην αναλυση.sarcastic.

Και εγώ έτσι πιστεύω φίλε. Ευτυχώς από αύριο είμαι σε άδεια. Ελπίζω να πετύχω τα καλά μπασίματα!
Στις καλύτερες μέρες πήρες άδεια...
Και 'γω αυτη τη βδομάδα υπολόγιζα να πάρω άδεια, αλλά δυστυχώς δε μου κάτσε...

Στο νησί ρίχνει τώρα βροχή με το κιλό οπότε αύριο δεν έχει έξοδο, για μπεκάτσα η μέση δεν με αφήνει, το αυριανο ρεπό πάει χαμένο. Θα κάνω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές και θα διαβάσω τα νέα απο τους φίλους που θα βγουν αύριο.

Στο νησί ρίχνει τώρα βροχή με το κιλό οπότε αύριο δεν έχει έξοδο, για μπεκάτσα η μέση δεν με αφήνει, το αυριανο ρεπό πάει χαμένο. Θα κάνω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές και θα διαβάσω τα νέα απο τους φίλους που θα βγουν αύριο.
Αστονε να ρίξει Γιάννη...
Οι νεράιδες είναι καλομαθημένες... θέλουν τη μαλακωσιά τους για να μείνουν...;)

Eτσι ακριβως. Ασε φιλε εχω βρει το μπελα μου αγρια......Τελικα φταιω εγω που ανοιγω τα ματια και μοιραζομαι με φιλους οτι πιο πρωτοποριακο κυκλοφορει Αμερικη.hair.
ΦΙΛΕ Παύλο
Έχεις ανεβάσει σε άλλο τοπικ τίποτε σχετικό με τις συσφίξεις του συγκεκριμένου Τσόκ;Μπήκα στην σελίδα τους αλλα δεν τις βρήκα.
Ποια σειρά έχεις εσυ και ποια σύσφιξη;
Συγνώμη για το "άσχετο"

Στα φυσίγγια δεν ρίχνω κάτι σταθερο συνεχεια ,σε αυτο το κυνηγι ομως χρησιμοποιουσα gm3 28gr sporting και με αφησαν ευχαριστημενο(γενικα χρησιμοποιω gorilla eco light,lambro tordo,club 32)οτι τυχει .hunter.
Πολυ ωραια,θα έχουμε να λέμε λοιπον.my man.

Status
Not open for further replies.
Back