Ρώτησε κ για τα φυσιγγια Σπύρο,Για να μην ξαναρωταω πάλι εγώ..Πολύ καλοί...Μπράβο!!!
Σε τι μέρος κυνηγήσατε (μιλάω για χαρακτηριστικά βιοτόπου)?
Καθένας με τον πόνο του, Τάσο...Ρώτησε κ για τα φυσιγγια Σπύρο,Για να μην ξαναρωταω πάλι εγώ..![]()
Σε ρεματια με βατα!Πολύ καλοί...Μπράβο!!!
Σε τι μέρος κυνηγήσατε (μιλάω για χαρακτηριστικά βιοτόπου)?
Ιδανικό μέρος για την εποχή...Σε ρεματια με βατα!
Στα φυσιγγια δεν ριχνω κατι σταθερο συνεχεια,σε αυτο το κυνηγι ομως χρησιμοποιουσα gm3 28gr sporting και με αφησαν ευχαριστημενο(γενικα χρησιμοποιω gorilla eco light,lambro tordo,club 32)οτι τύχειΡώτησε κ για τα φυσιγγια Σπύρο,Για να μην ξαναρωταω πάλι εγώ..![]()
Φέτος, αύριο θα' ναι καλύτερα φίλε!!!
Αυριο κανονικα πρεπει να εχει μπασιματακι.ολη η βδομαδα καλα παει φαινεται
Και εγώ έτσι πιστεύω φίλε. Ευτυχώς από αύριο είμαι σε άδεια. Ελπίζω να πετύχω τα καλά μπασίματα!Αυριο κανονικα πρεπει να εχει μπασιματακι.ολη η βδομαδα καλα παει φαινεται
Αδεια?ωραια λεξηΚαι εγώ έτσι πιστεύω φίλε. Ευτυχώς από αύριο είμαι σε άδεια. Ελπίζω να πετύχω τα καλά μπασίματα!
Στις καλύτερες μέρες πήρες άδεια...Και εγώ έτσι πιστεύω φίλε. Ευτυχώς από αύριο είμαι σε άδεια. Ελπίζω να πετύχω τα καλά μπασίματα!
Αστονε να ρίξει Γιάννη...Στο νησί ρίχνει τώρα βροχή με το κιλό οπότε αύριο δεν έχει έξοδο, για μπεκάτσα η μέση δεν με αφήνει, το αυριανο ρεπό πάει χαμένο. Θα κάνω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές και θα διαβάσω τα νέα απο τους φίλους που θα βγουν αύριο.
Άντε με το καλό.......Με τις πληροφορίες που φτανουν απο τον Βορά ,οι επόμενες μέρες θα είναι καλές κυνηγητικά.
Εγω από Παρασκευή πάλι στην Ήπειρο για τις μπλε.
ΦΙΛΕ ΠαύλοEτσι ακριβως. Ασε φιλε εχω βρει το μπελα μου αγρια......Τελικα φταιω εγω που ανοιγω τα ματια και μοιραζομαι με φιλους οτι πιο πρωτοποριακο κυκλοφορει Αμερικη![]()
Πολυ ωραια,θα έχουμε να λέμε λοιπονΣτα φυσίγγια δεν ρίχνω κάτι σταθερο συνεχεια ,σε αυτο το κυνηγι ομως χρησιμοποιουσα gm3 28gr sporting και με αφησαν ευχαριστημενο(γενικα χρησιμοποιω gorilla eco light,lambro tordo,club 32)οτι τυχει![]()
Εχω την ιδια βουρκα φίλε στα εκπαιδευτικά.