Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευβοια στην αμφιθεα δυο πουλια με το ζορι,πολυ υγρασια και συνεφια.:(
Την αμφιθεα την κοζαρα περνώντας φέτος το καλοκαίρι και περιμένω να πιαστούν οι τσίχλες για να αφήσω καμιά δεκαριά χιλιόμετρα ποδαρόδρομο εκεί...

Καλημέρα σε όλους.
Ψευτομπάσιμο σήμερα με λίγα πουλιά αλλά αρκετές τσαρτσάρες.
Επίσης φάνηκαν φάσσες σε ικανοποιητικούς αριθμούς αλλά λόγο βλακείας κάποιων δεν μπορέσαμε να τουφεκίσουμε.
Τρία άτομα κάναμε περίπου 20 πουλιά με πολύ ωραίες τουφεκιές.
Πέντε πήρα εγώ με μια χαμένη εκ των οποίων και μια τσαρτσάρα.

Επιβεβαιώνω τον Brahamos στο ότι πέριξ Αμφιθέας δεν μπήκε τίποτε καινούριο παρά έπαιξαν τα όποια πιασμένα...
Το ενδιαφέρον της χρονιάς είναι είναι ότι εφέτος δεν έχει μπει πουλί στο ψυγείο..όλα εφέτος περνούν ξώφαλτσα του καταψύκτη και βουτούν στη κατσαρόλα...
Σήμερα λοιπόν είχε μπασμάτι με λεμονάτες τσίχλες....
B87278F9-44AF-4B35-8A7F-B17CE8FDDFE7_zpsrbzprqkb.jpg

Καλημέρα σε όλους.
Ψευτομπάσιμο σήμερα με λίγα πουλιά αλλά αρκετές τσαρτσάρες.
Επίσης φάνηκαν φάσσες σε ικανοποιητικούς αριθμούς αλλά λόγο βλακείας κάποιων δεν μπορέσαμε να τουφεκίσουμε.
Τρία άτομα κάναμε περίπου 20 πουλιά με πολύ ωραίες τουφεκιές.
Πέντε πήρα εγώ με μια χαμένη εκ των οποίων και μια τσαρτσάρα.

Ωραίος Γιώργο, αφού ξεκίνησαν και οι ''μεγάλες'' κοντά είναι και τα κοτσύφια...
Πιστεύω αυριο θα' ναι καλή μέρα και για τις πιτσιλωτές και για τα μαύρα και για τις γαλάζιες...
Επιβεβαιώνω τον Brahamos στο ότι πέριξ Αμφιθέας δεν μπήκε τίποτε καινούριο παρά έπαιξαν τα όποια πιασμένα...
Το ενδιαφέρον της χρονιάς είναι είναι ότι εφέτος δεν έχει μπει πουλί στο ψυγείο..όλα εφέτος περνούν ξώφαλτσα του καταψύκτη και βουτούν στη κατσαρόλα...
Ετσι ρε Βασίλη, κανε και μια αλλαγή στο menu....eat.
Συνεχεια στο φούρνο με πατάτες...τις είχα βαρεθεί....sarcastic.

Last edited:
Κεντρική Ευβοια μαζεψαμε μερικες τσίχλες κυρίως στο περπατητο,αλλά το τρυγόνι που θήρευσε ο φίλος μου θα μου μεινει αξέχαστο τοσο για το μέγεθος οσο και για το προχωρημένο της εποχής Ανεβάζω λοιπον φωτογραφία με τα θηράματα του φίλου μου σήμεραTα σχολια δικά σας.

Μη σου πέσουνε βαριές με τόσο κρεμμύδι .yelling.

Με σκέπασε το πάπλωμα σήμερα και κατά τις 8:00 με ξύπνησε ο πιτσιρίκος μου, δεν θα πήγαινα αλλά τον είδα που στενοχωρήθηκε οπότε κατά τις 9 παρά ήμασταν στο ύψωμα, είχε πολλή κόσμο, καθισαμε σε μία άκρη αλλά τα πουλια ελάχιστα, τουφεκισα 2 κακήν κακώς και .φυσικά ακόμα πετάνε. Από το πρωί όπως έμαθα μετά δεν είχε πουλιά, λίγα πουλιά ανέμιζαν και κάτι 18ουρες που τις βάφτισαν φασσες και έφαγαν το ντουφεκιδι της ζωής τους .sarcastic.
Ο νοτιάς παραμένει και η ζέστη υψηλή για την εποχή.

Με σκέπασε το πάπλωμα σήμερα και κατά τις 8:00 με ξύπνησε ο πιτσιρίκος μου, δεν θα πήγαινα αλλά τον είδα που στενοχωρήθηκε οπότε κατά τις 9 παρά ήμασταν στο ύψωμα, είχε πολλή κόσμο, καθισαμε σε μία άκρη αλλά τα πουλια ελάχιστα, τουφεκισα 2 κακήν κακώς και .φυσικά ακόμα πετάνε. Από το πρωί όπως έμαθα μετά δεν είχε πουλιά, λίγα πουλιά ανέμιζαν και κάτι 18ουρες που τις βάφτισαν φασσες και έφαγαν το ντουφεκιδι της ζωής τους .sarcastic.
Ο νοτιάς παραμένει και η ζέστη υψηλή για την εποχή.

Γιαννη απουσια αδικαιολογητη το πρωι αλλα δεν εχασες και τιποτα

Φιμες λενε οτι ο milvus edose to BLACK BORE ΣΕ φιλοτου σημερα να το δωκιμασει , και αυτος αντι να του το επιστρεψει του εδωσε τα χρηματα αντι του τσοκ, με αποτελεσμα ο Παυλος να τον κηνηγαει στον κην/τοπο για να το παρει πησω. αληθεια Παυλο??

Φιμες λενε οτι ο milvus edose to BLACK BORE ΣΕ φιλοτου σημερα να το δωκιμασει , και αυτος αντι να του το επιστρεψει του εδωσε τα χρηματα αντι του τσοκ, με αποτελεσμα ο Παυλος να τον κηνηγαει στον κην/τοπο για να το παρει πησω. αληθεια Παυλο??
Ποιος ήταν πιο γρήγορος;

Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα(επειδη ειμαι σχετικα καινουριος πως μπορω να ανεβασω φωτο)?
)
)
Ανταποκρίσεις από την ίδια περιοχή μας μίλησαν επίσης για πάρα πολλά πουλιά ...

"ανεβάζεις" τη φωτό σε ιστοσελίδα σχετική (εγώ χρησιμοποιώ photobucket).....παίρνεις το λινκ της φωτό από εκείνη τη σελίδα και το κάνεις paste αφού πατήσεις το κουμπάκι δίπλα σε αυτό για τις φατσούλες

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/

Eτσι ακριβως. Ασε φιλε εχω βρει το μπελα μου αγρια. Και να σκεφτεις ο τυπος τουφεκισε 3 τσιχλες μονο, φαντασου να ειχε και μπασιμο. Ειναι πολυ φανατικος της long range τουφεκιας και την εχει οσο λιγοι. Πριν του το δωσω για δοκιμες μου παινευοταν ποσο μακρια σκοτωνουν τα δικα του. Οταν μιλησα μαζι του μετα το κυνηγι μου μιλουσε για τουφεκιες στα 65 μετρα. Μπροστα δεν ημουνα για να το επιβεβαιωσω αλλα το ατομο ειναι αξιοπιστο. Οταν του ειπα θελω το τσοκ μου να το δοκιμασω αυριο μου ειπε δεν καταλαβες το τσοκ σου δεν το παιρνεις πισω, θα σου δωσω τα λεφτα να παρεις αλλο απο Αμερικη.fiurius..fiurius.

Τελικα φταιω εγω που ανοιγω τα ματια και μοιραζομαι με φιλους οτι πιο πρωτοποριακο κυκλοφορει Αμερικη.hair.

Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα(επειδη ειμαι σχετικα καινουριος πως μπορω να ανεβασω φωτο)?
)
)
Περπατητο ε?Μπραβο ρε φιλε!

Κεντρική Ευβοια μαζεψαμε μερικες τσίχλες κυρίως στο περπατητο,αλλά το τρυγόνι που θήρευσε ο φίλος μου θα μου μεινει αξέχαστο τοσο για το μέγεθος οσο και για το προχωρημένο της εποχής Ανεβάζω λοιπον φωτογραφία με τα θηράματα του φίλου μου σήμεραTα σχολια δικά σας.

Mε 25 βαθμους θερμοκρασια μια χαρα αισθανεται το τρυγονακι ακομη σε μας

Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα
20161022_155326.jpg

)
Πολύ καλοί...Μπράβο!!!
Σε τι μέρος κυνηγήσατε (μιλάω για χαρακτηριστικά βιοτόπου)?

Όντως Φώτη...μεγάλη τρυγόνα!!!
ή καθυστέρησε στην αποδημία (το πιθανότερο) ή είχε κάποιο τραύμα που την εμπόδιζε να κάνει μακρινό ταξίδι και ξέμεινε...

Φώτη πολύ ωραίο το τριγονάκι και για την εποχή ότι καλύτερο. Ιστορίες που θα έχετε να λέτε. Έχω κάνει τριγόνι Οκτώβρη αλλά ήταν κάποιο 10/10 όχι τόσο αργά. Αύριο θα είναι καλύτερα για τα τσιχλάκια και τα κοτσυφάκια ελπίζω...

Status
Not open for further replies.
Back