Την αμφιθεα την κοζαρα περνώντας φέτος το καλοκαίρι και περιμένω να πιαστούν οι τσίχλες για να αφήσω καμιά δεκαριά χιλιόμετρα ποδαρόδρομο εκεί...Ευβοια στην αμφιθεα δυο πουλια με το ζορι,πολυ υγρασια και συνεφια.![]()
Ωραίος Γιώργο, αφού ξεκίνησαν και οι ''μεγάλες'' κοντά είναι και τα κοτσύφια...Καλημέρα σε όλους.
Ψευτομπάσιμο σήμερα με λίγα πουλιά αλλά αρκετές τσαρτσάρες.
Επίσης φάνηκαν φάσσες σε ικανοποιητικούς αριθμούς αλλά λόγο βλακείας κάποιων δεν μπορέσαμε να τουφεκίσουμε.
Τρία άτομα κάναμε περίπου 20 πουλιά με πολύ ωραίες τουφεκιές.
Πέντε πήρα εγώ με μια χαμένη εκ των οποίων και μια τσαρτσάρα.
![]()
Ετσι ρε Βασίλη, κανε και μια αλλαγή στο menu....eat.Επιβεβαιώνω τον Brahamos στο ότι πέριξ Αμφιθέας δεν μπήκε τίποτε καινούριο παρά έπαιξαν τα όποια πιασμένα...
Το ενδιαφέρον της χρονιάς είναι είναι ότι εφέτος δεν έχει μπει πουλί στο ψυγείο..όλα εφέτος περνούν ξώφαλτσα του καταψύκτη και βουτούν στη κατσαρόλα...
Σήμερα λοιπόν είχε μπασμάτι με λεμονάτες τσίχλες....
![]()
Μη σου πέσουνε βαριές με τόσο κρεμμύδιΕπιβεβαιώνω τον Brahamos στο ότι πέριξ Αμφιθέας δεν μπήκε τίποτε καινούριο παρά έπαιξαν τα όποια πιασμένα...
Το ενδιαφέρον της χρονιάς είναι είναι ότι εφέτος δεν έχει μπει πουλί στο ψυγείο..όλα εφέτος περνούν ξώφαλτσα του καταψύκτη και βουτούν στη κατσαρόλα...
Σήμερα λοιπόν είχε μπασμάτι με λεμονάτες τσίχλες....
![]()
Με σκέπασε το πάπλωμα σήμερα και κατά τις 8:00 με ξύπνησε ο πιτσιρίκος μου, δεν θα πήγαινα αλλά τον είδα που στενοχωρήθηκε οπότε κατά τις 9 παρά ήμασταν στο ύψωμα, είχε πολλή κόσμο, καθισαμε σε μία άκρη αλλά τα πουλια ελάχιστα, τουφεκισα 2 κακήν κακώς και .φυσικά ακόμα πετάνε. Από το πρωί όπως έμαθα μετά δεν είχε πουλιά, λίγα πουλιά ανέμιζαν και κάτι 18ουρες που τις βάφτισαν φασσες και έφαγαν το ντουφεκιδι της ζωής τους
Ο νοτιάς παραμένει και η ζέστη υψηλή για την εποχή.
Με σκέπασε το πάπλωμα σήμερα και κατά τις 8:00 με ξύπνησε ο πιτσιρίκος μου, δεν θα πήγαινα αλλά τον είδα που στενοχωρήθηκε οπότε κατά τις 9 παρά ήμασταν στο ύψωμα, είχε πολλή κόσμο, καθισαμε σε μία άκρη αλλά τα πουλια ελάχιστα, τουφεκισα 2 κακήν κακώς και .φυσικά ακόμα πετάνε. Από το πρωί όπως έμαθα μετά δεν είχε πουλιά, λίγα πουλιά ανέμιζαν και κάτι 18ουρες που τις βάφτισαν φασσες και έφαγαν το ντουφεκιδι της ζωής τους
Ο νοτιάς παραμένει και η ζέστη υψηλή για την εποχή.
Ποιος ήταν πιο γρήγορος;Φιμες λενε οτι ο milvus edose to BLACK BORE ΣΕ φιλοτου σημερα να το δωκιμασει , και αυτος αντι να του το επιστρεψει του εδωσε τα χρηματα αντι του τσοκ, με αποτελεσμα ο Παυλος να τον κηνηγαει στον κην/τοπο για να το παρει πησω. αληθεια Παυλο??
Ανταποκρίσεις από την ίδια περιοχή μας μίλησαν επίσης για πάρα πολλά πουλιά ...Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα(επειδη ειμαι σχετικα καινουριος πως μπορω να ανεβασω φωτο)?
![]()
![]()
Φιμες λενε οτι ο milvus edose to BLACK BORE ΣΕ φιλοτου σημερα να το δωκιμασει , και αυτος αντι να του το επιστρεψει του εδωσε τα χρηματα αντι του τσοκ, με αποτελεσμα ο Παυλος να τον κηνηγαει στον κην/τοπο για να το παρει πησω. αληθεια Παυλο??
Περπατητο ε?Μπραβο ρε φιλε!Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα(επειδη ειμαι σχετικα καινουριος πως μπορω να ανεβασω φωτο)?
![]()
![]()
Οχι φιλε[/url][/IMG]![]()
Σας το εμφανιζει παιδια?γιατι εμενα οχι
Πολύ καλοί...Μπράβο!!!Χθεσινό περπατητό από κομοτηνή παρεα με 2 φιλαρακια..το περπατημα παρα πολυ(5.30 ωρες)..Το συνολο 44 στο χερι και 7 χαμενα
![]()
![]()
Όντως Φώτη...μεγάλη τρυγόνα!!!