Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλλη μια έξοδος σήμερα που εξελίχθηκε σε .."φόλα".
Δεν πέταξε απολύτως τίποτα.Απο φάσσα εννοώ.Ο ουρανός ανήκει πια στις κίσσες που εχουν υπεραυξηθεί.
Αλλαξα τρια σημεία ,εριξα ντουφεκιές ,μα τίποτα.Παρασύρθηκα και πάλι και δεν τήρησα αυτό που εχω πει τα τελευταία χρόνια.Οτι δηλαδή πριν τις 22 με 25 Οκτώβρη ,για τα συγκεκριμένα μέρη ,είναι χαμένος κόπος.

post img

Μην απογοητευέσαι ρε Μήτσο αφού εκεί έχουμε πάρει και πουλιά νωρίτερα..Απλά πριν τος 20 είναι λίγο τζόκερ.. ;)

Πείνασες ;.sarcastic. αν ειναι να περάσω απέναντι να δω την αδερφή μου και να φερω και καμια εκατοστί φάσσες να φάμε στο μαγαζί..........xm..buy buy..
Ti θα ελεγες να περασω εγω απεναντι ??Προς Τζουμερκα μερια??? οσο για φαγιτο κατι θα βρουμε. Εγω θα βαλω τα φουσεκια μπας και ζωντανεψη λιγο η σου χου3 σου..shoot..ghe..big smile.

Λογω βροχης σημερα εγινε αναγνωριστικη στα ξακουστα φασσοκαρτερα τις περιοχης!το απολυτο μηδενικο!μονο τσιχλοφυσιγγα ειχε φρεσκα και αυτα καλα κρυμμενα!δυο πουλια ειδα σε ολη τη διαδρομη οι οποιες ηταν σιγουρα ντοπια πουλια!

Μεγάλο πέρασμα από φασσες σήμερα Κέρκυρα, έτσι θα λένε εκεί που ήμουν γιατί εγώ έβλεπα μόνο 18ούρες .sarcastic.
Πολλή γέλιο εριξα σήμερα, να περνάνε οι 18ούρες, να φωνάζουν φάσες φάσες και να φεύγουν οι τριάρες σύννεφο .ha ha ha.
.sarcastic.
Είδες Γιάννη, πόσο καλά μεταμφιέζονται οι δεκαοχτούρες, αναλόγως της εποχής...
Το καλοκαίρι, φωνάζουν...τρυγόνια...τρυγόνια...
Το χειμώνα φάσσες...φάσσες...

Να επιτραπεί ρε γαμώτο το κυνήγι τους, μπας και ακούσουν επιτέλους τ' ονομα τους....sarcastic.

.sarcastic.
Είδες Γιάννη, πόσο καλά μεταμφιέζονται οι δεκαοχτούρες, αναλόγως της εποχής...
Το καλοκαίρι, φωνάζουν...τρυγόνια...τρυγόνια...
Το χειμώνα φάσσες...φάσσες...

Να επιτραπεί ρε γαμώτο το κυνήγι τους, μπας και ακούσουν επιτέλους τ' ονομα τους....sarcastic.
.sarcastic..sarcastic.

Μεγάλο πέρασμα από φασσες σήμερα Κέρκυρα, έτσι θα λένε εκεί που ήμουν γιατί εγώ έβλεπα μόνο 18ούρες .sarcastic.
Πολλή γέλιο εριξα σήμερα, να περνάνε οι 18ούρες, να φωνάζουν φάσες φάσες και να φεύγουν οι τριάρες σύννεφο .ha ha ha.
Παραπλευρες απολιες ....Ετσι το λενε οι Αμερικανοι..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back