Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πουλια ειδαμε σημερα αλλα μονο μια καταφεραμε και αυτη με πολυ τυχη ηρθε μαζι μας.
Αν εχει και περασματα του Αγ. Δημητριου που λενε παει πολυ καλα η χρονια.
Ειδαμε ενα μεγαλο κοπαδι υπολογιστηκε απο τον συγκυνηγο μου πανω απο 500 τεμ. και καποια πιο μικρα των 20-50.
Δεν ειναι περασμα αλλα πουλια που ηρθαν νωριτερα.

Μιλαω για περιοχη Θεσ/νικης.
Δεν ειχε καθολου ατομα και ομως και δεν ακουστηκε τουφεκια εκτος απο εμας.
Κατα τις 10 ειδαμε και ακουσαμε 2 μπεκατσαδες με τα σκυλακια τους. Οι οποιοι πρεπει να πηραν και ενα πουλι αν ακουσα καλα τις κραυγες καμαρωνοντας τον σκυλο του!!!! Αξιοι...

Αλλη μια έξοδος σήμερα που εξελίχθηκε σε .."φόλα".
Δεν πέταξε απολύτως τίποτα.Απο φάσσα εννοώ.Ο ουρανός ανήκει πια στις κίσσες που εχουν υπεραυξηθεί.
Αλλαξα τρια σημεία ,εριξα ντουφεκιές ,μα τίποτα.Παρασύρθηκα και πάλι και δεν τήρησα αυτό που εχω πει τα τελευταία χρόνια.Οτι δηλαδή πριν τις 22 με 25 Οκτώβρη ,για τα συγκεκριμένα μέρη ,είναι χαμένος κόπος.

post img

Δεν πέταξε απολύτως τίποτα.Απο φάσσα εννοώ.Ο ουρανός ανήκει πια στις κίσσες που εχουν υπεραυξηθεί.
Αλλαξα τρια σημεία ,εριξα ντουφεκιές ,μα τίποτα.Παρασύρθηκα και πάλι και δεν τήρησα αυτό που εχω πει τα τελευταία χρόνια.Οτι δηλαδή πριν τις 22 με 25 Οκτώβρη ,για τα συγκεκριμένα μέρη ,είναι χαμένος κόπος.

post img
Ολους μας πιανει ομως ανυπομονισια...και παντα λες ...βρε μπας..??

Ακουσες γθα πουλιά ειχες αναγκη να βγεις νσ ξεσκασεις κ το κανες.
Τι κ αν δεν ειχε πουλιά το κουραγιο σου το πήρες.
Πολυ καλα εκανες ρε φιλαράκι.
Να σε καλά να βγαίνεις κ θα ρθουν κ πουλιά μην στεναχωριεσαι.
Eτσι ακριβως οποτε το εθεσες Χρυσανθε για την εξοδο και οχι μονο του Δημητρη αλλα ολων μας.congrats.

post img
Φίλε ας ήμουν στο βουνό όλη μέρα και ας μην έβλεπα τίποτα! Μου φεύγει τόσο άγχος όταν είμαι εκεί πάνω που δεν με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ!

Φίλε ας ήμουν στο βουνό όλη μέρα και ας μην έβλεπα τίποτα! Μου φεύγει τόσο άγχος όταν είμαι εκεί πάνω που δεν με νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ!
Κι εγώ Βασίλη αυτό λέω πάντα.Απλά σήμερα νυσταζα υπερβολικά και είχα πολύ εντονο πρόβλημα με τα αυτά και με δυσκόλεψε πολύ.
Οσο η ώρα περναγε και δεν έβλεπα τιποτα ,΄δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Παρατησα τους άλλους και το κοψα προς τα πάνω.Περπάτησα μεσα στις βελανιδιές ,ανέβηκα όλη την πλαγιά και βγήκα απο πίσω.Απο κει κάνοντας έναν μεγάλο κύκλο,μετα απο μιάμιση ώρα γύρισα προς τα κάτω.
Αυτή η βόλτα ήταν η καλύτερη ώρα της μέρας.
20161019_101908.jpg

Κι εγώ Βασίλη αυτό λέω πάντα.Απλά σήμερα νυσταζα υπερβολικά και είχα πολύ εντονο πρόβλημα με τα αυτά και με δυσκόλεψε πολύ.
Οσο η ώρα περναγε και δεν έβλεπα τιποτα ,΄δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.Παρατησα τους άλλους και το κοψα προς τα πάνω.Περπάτησα μεσα στις βελανιδιές ,ανέβηκα όλη την πλαγιά και βγήκα απο πίσω.Απο κει κάνοντας έναν μεγάλο κύκλο,μετα απο μιάμιση ώρα γύρισα προς τα κάτω.
20161019_101908.jpg
Την αλλη εβδομαδα δεν θα κατσεις;

20161019_101908.jpg
Σε ποια περιοχη;.hunter.

Κάπελη σήμερα δεν φάνηκε καμιά γαλάζια ειναι νωρίς ακόμα ουτε ακούστηκαν και φασοντουφεκιές στα περιξ.
Μπραβο Φωτη,καλη πληροφορια!
Βελανι εχει το μερος?

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back