για άτομα σαν εμένα με μικρή σχετικά εμπειρία είναι σαν επενδυτικό ντοκιμαντέρ!
Να πας να πας εγω ηπια τα mesulid μου και πήγα μισή ωριτσα το πρωί πριν το γραφείο 1 στο χερι μια χαμένη αλλά πολύ αίμα αν και δεν έπεσε ζωντανή τουλάχιστον, είχε φάει ένα 8αρακι κατάκαρδα.Καλημερα σας..με βλέπω αύριο το καρτέρι να πηγαινω με 2-3 ντεπον,ζήλεψα ο καημένος ..
![]()
Αρη με εχετε καταστρέψει με την shotcam φαίνονται τα πουλιά ζουμαρισμένα μάλλον και οι προσκοπευσεις μεγάλες και χθες έβγαινα μπροστά μέχρι να πάρω χαμπάρι(μου το σφύριξαν δηλαδή σιγά μην χαμπάριαζα από μόνος μου) να βάζω λιγότερη προσκόπευση![]()
Εμμμμ εγώ στα είπα ..Καλημερα σας..με βλέπω αύριο το καρτέρι να πηγαινω με 2-3 ντεπον,ζήλεψα ο καημένος ..
![]()
Μπραβο ρε αρι,εισαι καλλιτεχνης!Σαββατοκυριακο ανεβασμενος σε ενα δευτεροτριτο καρτερι που τα πουλια περνανε επιτηδες ψηλα, το μερος ειναι καθαρο κ δεν χαλαω κανεναν... Πολυ ωραιες τουφεκιες, 21 στο χερι τη μια μερα με 3 χαμμενες... 18 τη δευτερη με 3 χαμμενες κ αρκετα λιγοτερα πουλια στον οριζοντα... Σταματησα τη δευτερη γιατι μου τελειωσαν τα φυσιγγια που εριχνα, κ με το επομενο κουτι γνωστης ιταλικης εταιριας που καποιοι πινουν νερο στο ονομα τους, τουφεκισα 10 πουλια για σκοτωμα στα 35-40 μετρα, πηρα τα 6 αδικαιολογητα,τα τρια στο χερι μετα απο κυνηγητο πνιγμενα στο αιμα με 3 και 4 σκαγια επανω τους και τα αλλα τρια χαμμενα γυρω γυρω... Σταματησα γιατι ηταν αδικο να σκαγιασω την πλαση για να παρω μερικα πουλια ακομα... Αν δεν σκοτωνονται στα 35 και στα 40 μετρα, στα 50 που γουσταρα θα ηταν απλα ανηθικο... Αρκετες ακομα πιο μακρινες τουφεκιες δεν τις εχει πιασει η καμερα, μιας κ εσβηνε πριν προλαβω να τουφεκισω...
Αφιερωμενα τα βιντεο σε καποιους φιλους απο εδω, που αν κ δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα, τα λογια τους με εχουν συγκινησει τις τελευταιες μερες κ τους ευχαριστω... Ολα στη ζωη δανεικα ειναι τελικα... Να ειστε καλα κ να περνατε ομορφα με καλη καρδια κ καλοπροαιρετα παντα...
Nαι Τεο, εχει αρκετο ζουμ... Υπαρχουν τουφεκιες σε πουλια κ στα δυο βιντεο που ειναι σιγουρα στα 50 μετρα κ αρκετες αναμεσα στα 40 κ στα 50... Δυστυχως δεν επιασα καποιες επιτυχιες ακομα πιο μακρινες κ αυτο γιατι η καμερα γραφει με το σκουντηγμα... Την σκουντουσα οταν εβλεπα την τσιχλα να ερχεται αλλα μεχρι αυτη να φτασει ακριβως επανω μου για να κερδισω αποσταση, τελειωνε ο χρονος της και σταματαγε το βιντεο τη στιγμη που αρχιζα να βαζω προσκοπευση...Αρη με την shotkam φαίνονται αρκετά μεγαλύτερα τα πουλιά ή είναι ιδέα μου; από την εμπειρία σου στα πόσα περίπου μέτρα είναι οι μακρινές τουφεκιές στο δεύτερο video;
ευχαριστώ, σιγά σιγά εχω αρχίσει και βγάζω λίγο άκρη.Nαι Τεο, εχει αρκετο ζουμ... Υπαρχουν τουφεκιες σε πουλια κ στα δυο βιντεο που ειναι σιγουρα στα 50 μετρα κ αρκετες αναμεσα στα 40 κ στα 50... Δυστυχως δεν επιασα καποιες επιτυχιες ακομα πιο μακρινες κ αυτο γιατι η καμερα γραφει με το σκουντηγμα... Την σκουντουσα οταν εβλεπα την τσιχλα να ερχεται αλλα μεχρι αυτη να φτασει ακριβως επανω μου για να κερδισω αποσταση, τελειωνε ο χρονος της και σταματαγε το βιντεο τη στιγμη που αρχιζα να βαζω προσκοπευση...
Εχουμε καποιους κοινους φιλους που αν κοιτανε πως ριχνεις κ που κ σε συμβουλευουν μπορουν να σε βοηθησουν οταν πατε μαζι για κυνηγι... Ειναι πολυ βοηθητικο καποιος να σε κοιταει, κ να σου λεει εφυγες πισω η μπροστα μεχρι να ερθουν οι πρωτες επιτυχιες... Σιγα σιγα... Αν βρεις κανενα μερος κοντα, πηγαινε για ψαρονια κ ριχνε σε μονα πουλια, θα σε βοηθησει πολυ κ στην τσιχλα μιας κ εχουν παραπλησιες εικονες στον αερα...ευχαριστώ, σιγά σιγά εχω αρχίσει και βγάζω λίγο άκρη.![]()
Εισαι ωραιος ρε man!!Εχουμε καποιους κοινους φιλους που αν κοιτανε πως ριχνεις κ που κ σε συμβουλευουν μπορουν να σε βοηθησουν οταν πατε μαζι για κυνηγι... Ειναι πολυ βοηθητικο καποιος να σε κοιταει, κ να σου λεει εφυγες πισω η μπροστα μεχρι να ερθουν οι πρωτες επιτυχιες... Σιγα σιγα... Αν βρεις κανενα μερος κοντα, πηγαινε για ψαρονια κ ριχνε σε μονα πουλια, θα σε βοηθησει πολυ κ στην τσιχλα μιας κ εχουν παραπλησιες εικονες στον αερα...
Για μιση ωριτσα το πρωι πριν παω δουλειά..πηρα άλλο ενα αγριοπεριστερο απο τα 5 που μου περασαν
Μας περασε και ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα, 5 τον αριθμο,