Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από Μεσσηνία - Ηλεία καμιά πληροφορία υπάρχει; Έχουν μπει πουλάκια;
Περιοχη Κορωνης χτες φανηκαν αρκετα πουλακια σημερα πιο λιγα καθως και ενα κοπαδακι φασσες κανα πενταρι πουλια οι πρωτες που ειδα φετος. Αυριο παμε Σελιτσα πρωι πρωι μ'να φιλο να δουμε τι θα παιξει

ωραίο τσοκ Τόλη ,, όλα τα πουλιά που έχω πάρει 2 μέρες τώρα βρίσκουν τοίχο αν παρατηρήσεις στο βίντεο,και είναι όλες οι τουφεκιές έτσι δεν είναι τυχαίο να συμβαίνει μεμονομένα

επίσης δεν βρώμισε καθόλου και με ένα ελαφρύ βίδωμα που του έκανα ήρθε και έσφυξε και το έβγαλα με τσοκόκλειδο,ότι μου είχε πει ο Σωτηρόπουλος ( ελαφρυ σφίξιμο και σφίγγει μόνο του ) - αν το πούλαγε γύρω στα €70 θα ήταν best seller αν φυσικά ο έλληνας κυνηγός σκοπευτής βγάλει από το μυαλό του ότι το τσοκ κατασκευάζεται στην Ελλάδα ,,,το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ πριν το πάρω να πω την αλήθεια ελληνικό "υπερτιμημένο" προιόν

και το anaconda δούλεψα είδα ότι είχαν πει τα παιδιά εδώ μέσα ειδικά σε κάτι μακρυνές που δεν μπήκα στο κόπο να πάω να τις βρώ με άφησε μαλ@κα

είναι αυτό που είχε πει ο Παύλος ( Milvus ) πώς σου αρέσει να σκοτώνεις και είχε βάλει μια εικόνα με κλειστή και μικρή ουρά και με ανοιχτή κατανομή

Από Μεσσηνία - Ηλεία καμιά πληροφορία υπάρχει; Έχουν μπει πουλάκια;
Στην Ηλεια κοντά στη θάλασσα από πληροφορίες χθες είχε καλό μπάσιμο και σήμερα πήγα 7 με 10 και γω. Από 8παρα μέχρι 9 είχε είχε πάλι μπάσιμο.απο εμένα δύο κοπαδακια 5-6 πουλιά πέρασαν σχετικά ψηλά πήρα μία. Επίσης ένα κοπάδι με φάσες ψηλωμενες δεν μπόρεσα να κόψω καμία και κανά 2 αγριοπερίστερα .απολογισμός μία τσίχλα και ένα κοτσιφα . Αλλά και ημιορεινά δούλεψαν τα ντουφέκια!

Περιοχη Κορωνης χτες φανηκαν αρκετα πουλακια σημερα πιο λιγα καθως και ενα κοπαδακι φασσες κανα πενταρι πουλια οι πρωτες που ειδα φετος. Αυριο παμε Σελιτσα πρωι πρωι μ'να φιλο να δουμε τι θα παιξει
Στην Ηλεια κοντά στη θάλασσα από πληροφορίες χθες είχε καλό μπάσιμο και σήμερα πήγα 7 με 10 και γω. Από 8παρα μέχρι 9 είχε είχε πάλι μπάσιμο.απο εμένα δύο κοπαδακια 5-6 πουλιά πέρασαν σχετικά ψηλά πήρα μία. Επίσης ένα κοπάδι με φάσες ψηλωμενες δεν μπόρεσα να κόψω καμία και κανά 2 αγριοπερίστερα .απολογισμός μία τσίχλα και ένα κοτσιφα . Αλλά και ημιορεινά δούλεψαν τα ντουφέκια!

Ευχαριστώ πολύ!

Ομορφες Κυριακατικες κυνηγετικες εμπειριες, φωτογραφιες και videos, οτι καλυτερο για αποψε. Να σημειωσω εδω - αν και off topic - οτι η
παρεα "δενει" παρα πολυ οταν προγραμματιζονται κοινες εξορμησες, γνωριζομαστε μεταξυ μας, λιγο κρασακι/μεζεδακι αργοτερα, οτι καλυτερο.
Συντομη πρωινη βολτουλα και για εμενα σημερα στα βορεια του νομου, σχεδον κατευθειαν απο την δουλεια, μαλιστα πηγα και μιση ωρα πριν φεξει.
7 τσιχλιτσες, δυστυχως η μια χαμενη, ηταν ο απολογισμος, δεν ειχα πολλες ευκαιριες, ψηλα τα πουλια και σημερα, ολες οι τουφεκιες ηταν αριστουργημα.
Ιδιαιτερα ενθουσιασμενος με το νεο μου SKB 705, σκετη απολαυση, οι 66cm κανες φερνουν το βαρος στα 3200γρ και το καθιστουν ιδανικο οπλο για
ολα τα κυνηγια.
Καλη συνεχεια σε ολους, με ασφαλεια παντοτε, με σεβασμο στα θηραμα και στην φυση.

καλησπέρααα, πόσο εκνευριστικό είναι να δουλεύεις και να βλέπεις τις τσίχλες να περνάνε από πάνω σου .kkk.
Αυτο το συνηθησα..γιατι τον χειμωνα βκεπω συνεχεια τσίχλες στα μερη μου..αυτο που με ''σκοτώνει ειναι να φευγω για δουλειά κ διπλα απ το σπίτι μου να ακουω τα σκυλιά συναδελφων που τον εχουν βγαλει κ τον εχουν ξωπισω.
Καθε τεταρτη πρωι οταν εχει λαγό ..μπαινω στο αυτοκινητο μετά νεύρα

Περιττό να πω οτι απο πέρυσι που ξεκίνησα το κυνήγι πρώτη φορά είδα τόσα πουλιά στον αέρα και με έπιασε μια .....exciting..exciting..exciting. ανυπομονησία να το πω..... Παρά τις 13 ώρες καθημερινής δουλειάς και αύριο πρωί ξυπνητήρι και η μεγάλη έξοδος προγραμματίζεται για Τετάρτη πέριξ περιοχής Μαραθώνα για αρκετές ώρες ......

καλησπέρα στην παρέα και από μένα απο χαλκιδικη...σήμερα είχε παρα πολλά πουλια μπορώ να πω χωρίς να υπερβάλλω 1000 με 2000 κομμάτια και βάλε αλλα όλα ψιλωμένα δεν τα έριχνες ούτε με αντιαεροπορικό rheinmetall πορεία από βόρεια προς δυτικά
δεν είχαμε σχεδόν καθόλου αεράκι και φυσικά πρέπει να έπαιξε και μεγάλο ρολο για τον λόγο ότι πετούσανε τόσο ψιλά
πιάσαμε τις κορυφές καμια 25-30 άτομα παιδιά γινότανε τις συρίας..κάποια πιο έμπειρα άτομα καθίσανε σε μέρη που χαμηλώνανε τα πουλια λόγου διαμόρφωσης του εδάφους..τα ξεσκίσανε

απο την απογοητευση την πρωινη και την βαρεμαρα στο σπιτι πηρα τη μπενελα και πηγα σ ενα κοντινο απογευματινο καρτερακι μην περιμενοντας τοσο νωρις να δω πουλακια.αποτελεσμα τελικο μου περασαν 8 τσιχλακια απο τα οποια 5 ηρθαν μαζι μου τα 2 μονοτουφεκια τ αλλα 2 ντουμπλεδακι και το 5ο δεν σας λεω πως γιατι θα με κοροιδευετε.τα υπολοιπα 3 πηγαν στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα να μου κανουν μηνυση.τσοκ gemini 3 αστρα πραγματικη συσφιξη και φυσιγγια λαμπρο τορντο 32 γραμ.9αρια
M8rYgic.jpg

Status
Not open for further replies.
Back