Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα συνηθισεις και θα σου αρεσει. Ειδικα σε κυνηγια τσιχλας που ειναι πολυπληθη ωρες ωρες, καλο ειναι να δοκιμαζουμε τον εαυτο μας σε πιο δυσκολες συνθηκες, με λιγοτερα φυσιγγια πχ, ή χαμηλοτερες γομωσεις και μικροτερα διαμετρηματα.

Ειναι ομως θεμα φιλοσοφιας του καθενος.
Εχεις απολυτο δικιο και με την a400 η τριτη βολη τις περισοτερες φορες ειναι χαμενη ....μου λειπουν εξοδοι κηνυγετικοι αφου απειχα πανω απο 10 χρονια ....αυτο ειναι !!!

evripidis302, γιατί όχι 9 στα μπασίματα?
γιατι ενω εχουν περισσοτερα σκαγια απο τ αλλα νουμερα δεν εχουν την κινητικη ενεργεια να καταβαλουν ενα θηραμα σε αρκετα μεγαλη αποσταση και στα καρτερια τα δικα μαε τωρα με τον καιρο που κανει αυτη τη ξερη ζεστη τα πουλια περνανε αρκετα ψηλα. μετα τα μπασιματα οταν θ αρχισουν τα κανονικα καρτερια κι εγω μονο 9αρια χρησ. και μερικες φορες 10αρια

Καλησπερα σημερα το πρωι αργησα να σηκωθω 7.45 στις 8.00 ειμουν στα αμπελια μεχρι τις 9.00 με την τσιμπλα στο ματι ..δυο ομορφονιες μου περασανε την μια καταφερα
Εκανα σεφτε.....αντε με το καλο.!!! .pray to God.! Εφυγα μετα σφαιρα για περιστερι πηρα τον πατερα μου κι πηγα χωριο να ποτισω τις ελιες γιατι εχει πεσει πολυ ανομβρια ....xm.
how to do a screen shot
αντε ρε ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ μπραβο και καλη αρχη. δωσε πονο με τη δικαναραααααα
.well done..well done..well done.

Ετσι φιλε ανεβασεμαι να παρω θαρρος......sarcastic. !!!
Ευχομαι τα καλυτεεα και σε σενα...!!
αργυρη μου και μονο που κρατας αυτη την οπλαρα στα χερια σου πρεπει να εισαι ανεβασμενος και σ ευχαριστω. περιμενω την αυριανη πως και πως για ν αρχισω τα
.pop..pop.

γιατι ενω εχουν περισσοτερα σκαγια απο τ αλλα νουμερα δεν εχουν την κινητικη ενεργεια να καταβαλουν ενα θηραμα σε αρκετα μεγαλη αποσταση και στα καρτερια τα δικα μαε τωρα με τον καιρο που κανει αυτη τη ξερη ζεστη τα πουλια περνανε αρκετα ψηλα. μετα τα μπασιματα οταν θ αρχισουν τα κανονικα καρτερια κι εγω μονο 9αρια χρησ. και μερικες φορες 10αρια
Θα σημφωνησω μαζί σου λοιπό .RESPECT.

Αύριο έχει βόλτα
.....ελπίζω να έχει πουλιά.. Όπως και σημερα Γιατί έχει βοριοδυτικουλη
με πανσεληνος..
πηγαινε στερνες νωρις να πιασεις καρτερι. προβλεπεται παγκοσμιος. επισης εκει υπαρχει περιπτωση να δεις και χαμηλα πουλια

Από στέρνες δεν ξέρω κάθιες ...απο αεροδρόμιο κόβω μέσα στον παιδότοπο εκεί πάω..
αυριο θα παω να τσεκαρω ενα αλλο μερος. καποια στιγμη θα βρεθουμε εστω και στο ασχετο να σου δειξω τσι καθιες. παντως εκει αυριο θα γινει της επι τσιχλων του ευαγγελιου το αναγνωσμα. βοηθεια μας
.pop..pop.

αυριο θα παω να τσεκαρω ενα αλλο μερος. καποια στιγμη θα βρεθουμε εστω και στο ασχετο να σου δειξω τσι καθιες. παντως εκει αυριο θα γινει της επι τσιχλων του ευαγγελιου το αναγνωσμα. βοηθεια μας
.pop..pop.
Ευπροσδεκτος οπότε θέλεις φίλε μου

Status
Not open for further replies.
Back