Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μία ώρα και ένα τέταρτο αναμονής, 4 λεμόνια, 4 σκελιδες σκόρδο, λίγο μουστάρδα, αλατοπίπερο, ρίγανη

9E33E837-FD8D-496F-802A-770CB7482ABA_zpsrr2y4y2g.jpg

Για να αποφεύγουμε φωτό θηραμάτων που ιντριγκάρουν τους οικολόγους, να ανεβάζουμε τα..μαγειρεμμένα για ξεκάρφωμα :D
Εχεις δικιο Ετσι ποιός ξέρει.......my man.μπορει να ζηλέψουν

Arketa πουλια και σημερα αλλα με αλλη σημπ.απο χτες. ψηλομενα χωρ. διαθεση να πιασουν λες και κατι τα κηνηγουσε. Μαλον φτεει η νοτιαδουρα.Καταφερα και ξεσκαλοσα 6. ΣΤΑ ΟΡΙΑ του λιοκανου παντα.[30-35 μετρα.]
Σε περασα φιλος.yelling.18πουλακια στο χερι ενα χαμενο και ενα που πεταξα γιατι διαλυθηκε.hair.μεγαλη αστοχια σημερα....ειχα και πονοκεφαλο.smashfrak.μου χαλασανε και ενα μπουλουκακι φασσες που ερχοτανε καρφι πανω μου τις ντουφεκισανε απο διπλα λες και εγω δεν εχω φυσιγγια.hair.παντως μετα τις 9.30 που εφυγα περνουσαν πολλα πουλια και πολλες φασσες μου ειπανε.αστα σαπια σου και ελα αυριο να με βρεις,μην ξεχασεις το καφεδακι μου...μετριο παρακαλω.my man.

Μία ώρα και ένα τέταρτο αναμονής, 4 λεμόνια, 4 σκελιδες σκόρδο, λίγο μουστάρδα, αλατοπίπερο, ρίγανη

9E33E837-FD8D-496F-802A-770CB7482ABA_zpsrr2y4y2g.jpg

Για να αποφεύγουμε φωτό θηραμάτων που ιντριγκάρουν τους οικολόγους, να ανεβάζουμε τα..μαγειρεμμένα για ξεκάρφωμα :D
Ωραια πραγματα .........μμμμμμμμμμμμ

Καλησπερα σημερα το πρωι αργησα να σηκωθω 7.45 στις 8.00 ειμουν στα αμπελια μεχρι τις 9.00 με την τσιμπλα στο ματι ..δυο ομορφονιες μου περασανε την μια καταφερα
Εκανα σεφτε.....αντε με το καλο.!!! .pray to God.! Εφυγα μετα σφαιρα για περιστερι πηρα τον πατερα μου κι πηγα χωριο να ποτισω τις ελιες γιατι εχει πεσει πολυ ανομβρια ....xm.
how to do a screen shot

Καλησπερα σημερα το πρωι αργησα να σηκωθω 7.45 στις 8.00 ειμουν στα αμπελια μεχρι τις 9.00 με την τσιμπλα στο ματι ..δυο ομορφονιες μου περασανε την μια καταφερα
Εκανα σεφτε.....αντε με το καλο.!!! .pray to God.! Εφυγα μετα σφαιρα για περιστερι πηρα τον πατερα μου κι πηγα χωριο να ποτισω τις ελιες γιατι εχει πεσει πολυ ανομβρια ....xm.
how to do a screen shot
Aντε καλη αρχη Αργυρη

Απογευματινή βόλτα,τέρμα νότια Κρήτη..μετά Αφρική,για ορτύκια πήγα (δεν είχε) όμως πήρα την πρώτη φετινή τσίχλα!! Πετάχτηκε απο ένα θυμαράκι σαν τα ορτύκια κ στα θυμαράκια κατέληξε! Το πρωί στα όρια Ηρακλείου Ρεθύμνου είχε πουλάκια αλλά έμειναν ατουφέκιστα (είχαμε πάει για πέρδικα).

Απογευματινή βόλτα,τέρμα νότια Κρήτη..μετά Αφρική,για ορτύκια πήγα (δεν είχε) όμως πήρα την πρώτη φετινή τσίχλα!! Πετάχτηκε απο ένα θυμαράκι σαν τα ορτύκια κ στα θυμαράκια κατέληξε! Το πρωί στα όρια Ηρακλείου Ρεθύμνου είχε πουλάκια αλλά έμειναν ατουφέκιστα (είχαμε πάει για πέρδικα).

για 15 Οκτ θα περίμενες περισσότερες θεάσεις για το νησί ????
(ρωτώ γιατί δεν ξέρω και έχω κάποιες προσκλήσεις για το νησί και δεν ξερω αν μη καλούν για κυνήγι ή αντικρυστό :D)

Κοίτα..και περυσι την πρώτη τσίχλα την πήρα 16/10..απ οτι θυμάμαι εκείνες τις μέρες είχε πάνω κάτω τα ιδια τα σημερινά..απλά νότια (εκει που επιασα τη σημερινή) είναι τέρμα ξεραΐλα κ δεν περίμενα να συναντησω τσίχλα.Είναι πάντως νωρίς για να μιλήσεις για κυνήγι τσίχλας εδώ..θελει βροχες,κρυο..δηλαδή Δεκέμβρη-Φλεβάρη..παρολα αυτά κατέβα εσύ,έχει λαγό,πέρδικα,λιγα κοπαδάκια φάσσες που μένουν εδώ κ φυσικά το αντικρυστό που ανεφερες είναι νομιζω ισχυρό κίνητρο!!

Αμα ριχνεις σωστα την πρωτη Αργυρη ολα τα αλλα ειναι στο μυαλο σου.
Ειναι ψυχολογικο το ξερω ουσιαστικα ,δεν ειχω κυνηγιση με δικαννο , και το AYA που εχω δεν εχει δουλεψει αντε να πηγα τρεις φοτες στα πρωτα μου κηνυγια πριν 25 χρονια ,γνωρισα επειτα καπακι κατι φιλους και με βαλαν στο τρυπακι της καραμπινας και πηρα τοτε την franchi ......οποτε δεν εχω συνηθησει στην ιδεα..:)

Θα συνηθισεις και θα σου αρεσει. Ειδικα σε κυνηγια τσιχλας που ειναι πολυπληθη ωρες ωρες, καλο ειναι να δοκιμαζουμε τον εαυτο μας σε πιο δυσκολες συνθηκες, με λιγοτερα φυσιγγια πχ, ή χαμηλοτερες γομωσεις και μικροτερα διαμετρηματα.

Ειναι ομως θεμα φιλοσοφιας του καθενος.

εγώ πάντως, πρότεινα σήμερα σε συνάδελφο με λίγες εξόδους στο ενεργητικό του, να τουφεκάει τη καραμπίνα σαν να έχει μόνο δύο διαθέσιμες βολές.......
να εκπαιδεύει το μυαλό του, ότι στη τρίτη τουφεκιά το πουλί θα είναι ήδη μακριά τις εποχές με τα μπασίματα

Status
Not open for further replies.
Back