Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κανονισα εγω τη δουλεια μου για τις 10, αλλα δεν εκατσε. Οποτε δυστυχως το πρωινο θα ειναι αγχωτικο αυριο, ωστε να ειμαι εκει που πρεπει στις 9, οποτε αστο καλυτερα για Κυριακη. Απο Δευτερα θα ειμαστε πιο συνεπεις

Τσιχλες ειδα να παιζουν στο βουνο αλλα δεν εριξα σε καμια λογω του οτι γυριζαν φασσες και περιμενα να ριξω εκει αλλα τζιφος.
Τα πουλια αυξανονται λιγο λιγο.
Τουλαχιστον για μας εδω στα βορεια.
Καλη συνεχεια.

Καλησπερα και απο μενα...εκανα ρη βολτα το πρωι κεντρικη μακεδονια νομο πελλας..ανηφορησα σε 1 πλαγια μηπως κινηθει τπτ...πουλακια επαιξαν οχι πολλα βεβαια τα περισσοτερα εξ αυτων ψηλωμενα...2κοψοφτερες βαρεσα 1 πηρα κ 1 κοτσυφα..δυστυχως νπεοστα μ ηταν μια αλλη πλαγια απ την οποια ακουγονταν μακεινες τουφεκιες...δν μπορεσα να προσδιορισω που ηταν ακριβως αλλα ο τυπος παιδια 1 ωρα σχεδον εριχνε αβερτος.kkk.χαχαχα.σιγουρα θα τα πηγε καλυτερα απο μενα...τωρα την κυριακη παλι αν δν βρεξει..μια ερωτηση να κανω περιοχες στις οποιες εχει θαλασσα να φανταστω θα ενδεικνυνται για περαδματα περισσοτερο απο ορεινες ετσι;;

Κανονισα εγω τη δουλεια μου για τις 10, αλλα δεν εκατσε. Οποτε δυστυχως το πρωινο θα ειναι αγχωτικο αυριο, ωστε να ειμαι εκει που πρεπει στις 9, οποτε αστο καλυτερα για Κυριακη. Απο Δευτερα θα ειμαστε πιο συνεπεις
Πάντως από βδομάδα πάμε κάνα καρτεράκι.. Να δω τι πουλιά ριχνεις :)

Γρηγορη βολτα στα μεσογεια 1.30 ωρας μεταξυ παιανιας και σπατων ειδα 23 πουλια μακρια κοντα με τις πρωτες 2 να ειναι γεγονος.Ολα τα πουλια ψηλα οπως σε ολα τα μερη που μπηκαν ,αμφιλοχια,ευβοια καλο μπασημο οχι ομως καρπωση,κανεις δεν πηρε παραπανω απο 4 οσο κρατει η καλοκαιρια δεν προκειται να χαμηλοσουν.

Σήμερα απο Αγρίνιο κάτι μπήκε, όχι σπουδαία πράγματα αλλά μπαίναν σε κοπαδάπια των 5-10 πουλιών και αρκετά ζευγαράκια. Μέχρι τις 11 βλέπαμε πουλάκια ψηλά και τα περισσότερα ήταν απο 9 μέχρι 10. Πήραμε με το Χρήστο απο 3 πουλάκια αλλά δυστυχώς το ένα μου έπεσε σε δύσκολη περιοχή και δεν κατάφερα να το βρω. Οι πρώτες τσίχλες για φέτος πάντως είναι γεγονός!
upload pictures online

Χαιρετώ την παρέα. ΒΔ Αττική που πήγα σήμερα δεν είχε πουλάκια, είδα καμιά 25αριά αλλά έριξα 5 τουφεκιές στο γάμο του καραγκιόζη. Όσες πέρασαν κοντά μου ήταν σε σημεία που μόνο τις άκουγα. Ένα καρτεράκι παραδίπλα από εμένα ήταν πιο τυχερό από το δικό μου όσον αφορά το πέρασμα αλλά ο συνάδελφος δεν ήταν καθόλου εύστοχος, νομίζω δεν κράτησε πουλί. Σίγουρα έχουν αρχίσει τα περάσματα και τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν. Το καλό με τα περάσματα είναι ότι κάθε μέρα κυριολεκτικά είναι τελειώς άλλη υπόθεση. Ευτυχώς έχουμε ΣΚ μπροστά μας. Καλώς μας ήρθαν λοιπόν :)

Status
Not open for further replies.
Back