καλησπερα μορτες. μακη τα θερμα μου συλληπητηρια οσο για το ατυχημα ευτυχως που οι ζημιες ηταν μονο υλικες
Μάκη μου άλλο κακό να μην έρθει.καλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
1) 9.30 σταματημένοςμε το φορτηγάκι της δουλειάς,λόγω κίνησης στην έξοδο προς Λαμία της Αττικής οδού έρχεται μια κοπελιά χωρίς φρένο και φέρνει τον πίσω μου πάνω μου
ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές κι ο πανικός της κοπελιάς που κάναμε ώρα να της σταματήσουμε το κλάμα ευγενέστατη συμπαθέστατη υπέγραψε ότι φταίει και μετά από 2μιση ώρες διαδικαστικά τροχαίας ασφαλιστικών φύγαμε χάνοντας το ραντεβου για την δουλειά που πήγαινα
2)πάω στο μαγαζί 1 ώρα έλεγχο το ΙΚΑ που βρήκαν τα πάντα ok
3)παίρνει τηλ. ο γιός μου και μου λέει πέθανε ένας καλό μας γείτονας....χρόνια άριστων σχέσεων και τα παιδιά μας κολλητοί
τρίτωσε λέω μέσα μου κάνοντας το σταυρό μου....μ έδιωξε πιο γρήγορα ο εργοδότης λέγοντας μου πήγαινε να ηρεμήσεις μη μου πάθεις τίποτα πριν τη σύνταξη![]()
Τελος καλο ολα καλα φιλαρακο...ηρεμησε τωρακαλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
1) 9.30 σταματημένος,με το φορτηγάκι της δουλειάς,λόγω κίνησης στην έξοδο προς Λαμία της Αττικής οδού έρχεται μια κοπελιά χωρίς φρένο και φέρνει τον πίσω μου πάνω μου
ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές κι ο πανικός της κοπελιάς που κάναμε ώρα να της σταματήσουμε το κλάμα ευγενέστατη συμπαθέστατη υπέγραψε ότι φταίει και μετά από 2μιση ώρες διαδικαστικά τροχαίας ασφαλιστικών φύγαμε χάνοντας το ραντεβου για την δουλειά που πήγαινα
3)παίρνει τηλ. ο γιός μου και μου λέει πέθανε ένας καλό μας γείτονας....χρόνια άριστων σχέσεων και τα παιδιά μας κολλητοί
τρίτωσε λέω μέσα μου κάνοντας το σταυρό μου....μ έδιωξε πιο γρήγορα ο εργοδότης λέγοντας μου πήγαινε να ηρεμήσεις μη μου πάθεις τίποτα πριν τη σύνταξη![]()
καλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
1) 9.30 σταματημένος,με το φορτηγάκι της δουλειάς,λόγω κίνησης στην έξοδο προς Λαμία της Αττικής οδού έρχεται μια κοπελιά χωρίς φρένο και φέρνει τον πίσω μου πάνω μου
καλησπερα μορτες. μακη τα θερμα μου συλληπητηρια οσο για το ατυχημα ευτυχως που οι ζημιες ηταν μονο υλικες
Μάκη μου άλλο κακό να μην έρθει.
Να'χεται υγεία να τον θυμάστε. Όσο για το τροχαίο εφόσον ήταν μόνο υλικές οι ζημιές ότι έγινε έγινε.
Καλησπέρα στη παρέα.
Τελος καλο ολα καλα φιλαρακο...ηρεμησε τωρα
να στε καλά ρε παιδιάΜακάρι τα ατυχήματα και οι ταλαιπωρίες στην ζωή μας να είναι σαν αυτό που σου έτυχε σήμερα.
Όσο για τον γείτονα!!!!!Η ζωή αυτή είναι ...![]()
καλησπέρα σας λεβεντιές
μέρα ταλαιπωρίας σήμερα:
άριστος σαν ανθρωπος και επαγγελματίαςΥΓ..πρεπει το αφεντικο σου να ειναι καλος ανθρωπος αν καταλαβα καλα...
Θα φερεσαι στον καθένα όπως του αξίζει και αναλόγως όπως σου έχει φερθεί!
Εμένα θα με κράταγε μέχρι να συμπληρωσω το 8ωρο..μ έδιωξε πιο γρήγορα ο εργοδότης λέγοντας μου πήγαινε να ηρεμήσεις μη μου πάθεις τίποτα πριν τη σύνταξη![]()
Επιστροφή πριν λίγο απο τα ωραία μέρη της Αιτωλοακαρνανίας.
Σήμερα ήταν μια καταπληκτική φθινοπωρινή μέρα.Ο ήλιος ,τα σύννεφα ,το κρύο αεράκι και γενικά η όλη εικόνα με έκαναν να μη θέλω να γυρίσω πίσω.Όμως το μυαλό μου είναι στις 27 του μήνα και αν όλα πάνε όπως θέλω, η απόδραση θα είναι πραγματικότητα .
Εχω χάσει πολλά επεισόδια παρ όλο που έλειψα μόνο δυο μέρες και πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα .
Και δεν πρόλαβα να παίξω τζόκερ σήμερα μπας και κέρδιζα την αιώνια ελευθερία στα βουνά και στα κυνηγοτόπια.
Καλησπέρα σε όλους. Τελικά το μυαλό των περισσότερων βρίσκεται εκεί στις 26/27 του μήνα.
Εύχομαι τα πράγματα να πάνε σε όλους μας όπως υπολογίζουμε και να βρεθούμε όλοι στα αγαπημένα μας μέρη.