Ηλία πριν 2 χρόνια 17 Νοέμβρη κι ενώ πιστεύμε ότι τα μπασίματα είχαν τελειώσει πήγαμε με τον Τζίμη να πιούμε καφέ στα καρτεριαΕνα καλο περασμα θα κανει εκει πριν τις 20 αλλο ενα καλο διημερο απο 25 εως 30 και πολυ συχνα εχει αλλο ενα δυνατο μεχρι 5 νοεμβρη.ολα καλα θα πανε μην ειμαστε αρνητικοι!
Ανέλπιστα καλό μπασιμο κ καρπωση ....το θυμάμαιΗλία πριν 2 χρόνια 17 Νοέμβρη κι ενώ πιστεύμε ότι τα μπασίματα είχαν τελειώσει πήγαμε με τον Τζίμη να πιούμε καφέ στα καρτερια
λοιπόν είχε ένα μπασιμο από τσίχλες κοτσύφια γερακοτσιχλες που ο Τζίμης ήρθε και δανείστηκε φυσίγγια από μένα![]()
Σαν "παλιά καραβανα"που είσαι και έχεις δει πολλα,είχες φροντίσει να πας με διπλή φυσιγγιοθηκη...shake.ο Τζίμης ήρθε και δανείστηκε φυσίγγια από μένα![]()
Αφού έχει κανονιστεί 22-23 του μηνόςΘέλω και μπάσιμο, το θέλω και ΣΚ.....
Μήπως να κάνουμε εκείνο το ευχέλαιο ;;; .pop..pop..pop.
Έχει αρκετό ενδιαφέρον για εμάς τους κυνηγούς η συγκεκριμένη ανακάλυψη και ανοίγει πολλά ερωτηματικά επίσης. Για παράδειγμα έχοντας ως δεδομένο ότι τα μαγνητικά πεδία δεν είναι σταθερά αλλά μεταβάλλονται, μήπως για αυτό και μερικές χρονιές έχουμε δυνατά μπασίματα και άλλες όχι? Ποιός ξέρει και τι άλλο θα ανακαλύψουμε στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως τα ζώα είναι απόλυτα συντονισμένα με τη φύση, σε αντίθεση με εμάς. Αύριο πάντως θα βγω το πρωί για μια βολτίτσα να απολαύσω το ξημέρωμα και να αρχίσει να ζεσταίνεται και η σκυλίτσα αν και δεν έχω αυταπάτες για το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω εδώ για τα ευρήματα, ή καλύτερα για την απουσία αυτών.ssbk23 έχεις δίκιο, μετέφερα μια θεωρία.......ζω στη πόλη και δεν εχω τη δυνατότητα προσωπικής συλλογής τέτοιων δεδομένων....
Αύριο θα διαβάσω με ενδιαφέρον το λινκ που παραθέτεις..![]()
ρε θυμάσαι ένα παππού που ήταν πίσω από το αυτοκίνητό μας κι έβριζε τη γιαγιά γιατί δεν έβρισκε τα πουλιά που βάραγεΑνέλπιστα καλό μπασιμο κ καρπωση ....το θυμάμαι
Και εγω η 27 η 28/10 ηταν,το 2006 ..Όχι στον βαθμό που περιγράφεις άλλα πολλααα πουλιά κ χαμηλά!Εχω δει το μεγαλυτερο περασμα,με συννεφια.
Έχει αρκετό ενδιαφέρον για εμάς τους κυνηγούς η συγκεκριμένη ανακάλυψη και ανοίγει πολλά ερωτηματικά επίσης. Για παράδειγμα έχοντας ως δεδομένο ότι τα μαγνητικά πεδία δεν είναι σταθερά αλλά μεταβάλλονται, μήπως για αυτό και μερικές χρονιές έχουμε δυνατά μπασίματα και άλλες όχι? Ποιός ξέρει και τι άλλο θα ανακαλύψουμε στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως τα ζώα είναι απόλυτα συντονισμένα με τη φύση, σε αντίθεση με εμάς. Αύριο πάντως θα βγω το πρωί για μια βολτίτσα να απολαύσω το ξημέρωμα και να αρχίσει να ζεσταίνεται και η σκυλίτσα αν και δεν έχω αυταπάτες για το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω εδώ για τα ευρήματα, ή καλύτερα για την απουσία αυτών.
ρε θυμάσαι ένα παππού που ήταν πίσω από το αυτοκίνητό μας κι έβριζε τη γιαγιά γιατί δεν έβρισκε τα πουλιά που βάραγε
τι γέλιο είχαμε ρίξει![]()
Προσωπικα μακη μετα τις 5 νοεμβρη δεν πολυ παω για μπασιμο!περυσι η 1 η 2 νοεμβρη εκανα ενα πολυ καλο μπασιμο γερακοτσιχλας στα σκουρτα!εγω οπως καθε χρονο ετσι και φετος με την βοηθεια της παναγιας απο 16 εως 31 οκτωβρη θα ειμαι στην αρτα!οι ημερομηνιες που εγραψα αφορουσαν την συγκεκριμενη περιοχη!Ηλία πριν 2 χρόνια 17 Νοέμβρη κι ενώ πιστεύμε ότι τα μπασίματα είχαν τελειώσει πήγαμε με τον Τζίμη να πιούμε καφέ στα καρτερια
λοιπόν είχε ένα μπασιμο από τσίχλες κοτσύφια γερακοτσιχλες που ο Τζίμης ήρθε και δανείστηκε φυσίγγια από μένα![]()
Δυστυχώς ότι έχω σχετικό με το θέμα είναι στα Αγγλικά και θα χρειαστεί μετάφραση.Εχεις την απόλυτη προσοχή μου......πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου
αν εχεις όρεξη και χρόνο, ανοίγουμε νέο θέμα να μας παραθέτεις τις πληροφορίες που έχεις μελετήσει...