Τελικα?Την βρηκες την πεταλουδα?Μπα, δε θα το δεις. Εχω δοκιμασει να κυνηγησω (ελλειψη αλλου οπλου) 2 φορες με αυτογεμες. Την δευτερη ειχε και τσιχλες πολλες και ειχα επιτυχια. Αλλα περασα ολη τη μερα μου προσπαθωντας να βρω την πεταλουδα, και ριχνοντας μια ή δυο βολες μονο.
Όσο θα δεις έμενα με ποζε άλλο τόσο κ τον Βίκτωρα με καραμπίνα..Αυτο να δω.what..asking.!!!
Aλλο η Κρητη .γιατι το λες αυτο. εγω που θα παω αυριο ειμαι βουρλισμενος ντιπ για ντιπ δηλαδη??????
.ghe.
μαδαρα γενικα παω εγω για να τις βρω. απο καμπο δεν ξερω να σου πω γιατι ποτε δεν τις κυνηγαω εκειΦασες περνάνε μόνο από μάδαρα?
Άκουσες και είδες τσίχλες στην μάδαρα? :οχα μπορει σημερα να εφαγα πιτα και οι μονες 3 φασσες που περασανε να ηταν στο θεο τσιχλες ομως και ΕΙΔΑ και ΑΚΟΥΣΑ
![]()
Μα αφού καλα καλά δεν έχουν κατέβει ακόμα.. Πως είναι τόσο κατω?:/ε βεβαια. με τετοιο κσιρο που θα εναι τα πουλια? ψηλα αφου δεν τα ζοριζει ο καιρος να κατεβουνε
Τι έχεις στο μυαλό σου; πες τα όλα! Μάρκα,κάννη,και τι χρώμα;Ευριπιδη, το τρελλο κραξιμο θα πεσει αν παρω εγω αυτογεμες![]()
Παράξενο που μένουν πάντως με τόση ανομβρία...αυτες δεν ειναι μπασιματιαρικες.υπαρχουνε κι αυτες που ξεμενουν. πηγαινε ομαλο ενα πρωι και θα δεις παρα πολλεεεες
ε δεν ξερεις? μπερετακιας ειναιΤι έχεις στο μυαλό σου; πες τα όλα! Μάρκα,κάννη,και τι χρώμα;
Τι έχεις στο μυαλό σου; πες τα όλα! Μάρκα,κάννη,και τι χρώμα;
Τι μου θυμησες τωρα Ευριπιδη με τον Ομαλο!! χειμερινη διαβιωση 15 ημερες στον Ομαλο μεσα στα χιονια!!υπηρετησα στην 1η Μαλ στο Μαλεμε 1995-1997. Αυτες τις 15 ημερες το τι κυριαρινες ειδα και ακουσα δεν περιγραφεται!!αυτες δεν ειναι μπασιματιαρικες.υπαρχουνε κι αυτες που ξεμενουν. πηγαινε ομαλο ενα πρωι και θα δεις παρα πολλεεεες
αντε ενας ενας εκδηλωνεστε. δικος μας κι εσυ λοιπονΤι μου θυμησες τωρα Ευριπιδη με τον Ομαλο!! χειμερινη διαβιωση 15 ημερες στον Ομαλο μεσα στα χιονια!!υπηρετησα στην 1η Μαλ στο Μαλεμε 1995-1997. Αυτες τις 15 ημερες το τι κυριαρινες ειδα και ακουσα δεν περιγραφεται!!