Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από πέριξ της Βοιωτιας με μία τσάντα μελιτζανες που αγόρασαμε από έναν Μπάρμπα στο χωράφι του και μας χάρισε άλλη μία με ντομάτες και πιπεριές
Βγήκε το ταψί για τα γεμιστά .sarcastic.

Δεν έχει πουλιά παλικάρι μου χαθηκαν και αυτά όπως και οι πουτ@νες μας απάντησε .sarcastic.
Πήραμε τον αέρα μας κάναμε τον χαβαλε μας με τον Μπάρμπα και τώρα έτοιμοι για εξόρμηση στην ψησταριά .bbq.

Καμια δεκαρια πουλια ειδαμε σημερα συνολο, αλλα για τριτη συνεχομενη μερα δεν μπορεσα να τουφεκησω. Ενα που ξεκλαρωσε ακριβως μπροστα μου την εκανε απο τη πισω μερια του κεδρου και παρολο το σπριντ μου δεν μπορεσα να του ριξω. Ενα ζευγαρακι που ερχοταν καρφι προς εμενα το ξανασκεφτηκε και εστριψε δεξια. Ο κολλητος μου εκανε 2 πουλια. Αυριο παλι

Επιστροφή από πέριξ της Βοιωτιας με μία τσάντα μελιτζανες που αγόρασαμε από έναν Μπάρμπα στο χωράφι του και μας χάρισε άλλη μία με ντομάτες και πιπεριές
Βγήκε το ταψί για τα γεμιστά .sarcastic.

Δεν έχει πουλιά παλικάρι μου χαθηκαν και αυτά όπως και οι πουτ@νες μας απάντησε .sarcastic.
Πήραμε τον αέρα μας κάναμε τον χαβαλε μας με τον Μπάρμπα και τώρα έτοιμοι για εξόρμηση στην ψησταριά .bbq.
Ριξε καμια μελιτζανα στη σχαρα,Κωστα!Λαδολεμονο καιffff

Έχουν γίνει περάσματα και απογευματινές ώρες, προχθές το έγραψε ο Πέτρος απο Πρέβεζα αλλα και απο μαρτυρίες παλαιότερων, πιο σπάνιο αλλα γίνεται και οταν γίνει συνήθως τα βλέπουν ελάχιστοι.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!

Σημερα ή ειχε καινουρια πουλια ή απλα αυτα που υπαρχουν προτιμησαν να περασουν απο το καρτερι μου.
Τα πουλια μικρα και αδυνατα. Μαλλον θα μεινουν λιγο ακομα για να παρουν καυσιμα.
Τελικα τις προηγουμενες χρονιες που ασχολιομουν με το ορτυκι εχανα ωραιο κυνηγι και αναζητηση με το τρυγονι.

Ωραία μέρα σήμερα παρέα με τον Λευτέρη(Lefteris Kar),κινήθηκαν κάποια πουλάκια και πήραμε από τρία ο καθένας.
Κάναμε ωραίες τουφεκιές ήπιαμε και τον καφέ μας όλα καλά.
Να έχετε το νου σας στα νότια διότι η επερχόμενη κακοκαιρία που έρχεται μέσα στην εβδομάδα πιθανώς θα κόψει τα πουλιά.;)
upload png

Καμια δεκαρια πουλια ειδαμε σημερα συνολο, αλλα για τριτη συνεχομενη μερα δεν μπορεσα να τουφεκησω. Ενα που ξεκλαρωσε ακριβως μπροστα μου την εκανε απο τη πισω μερια του κεδρου και παρολο το σπριντ μου δεν μπορεσα να του ριξω. Ενα ζευγαρακι που ερχοταν καρφι προς εμενα το ξανασκεφτηκε και εστριψε δεξια. Ο κολλητος μου εκανε 2 πουλια. Αυριο παλι
Δεν πειράζει Παυλο, τα γυροφερνεις, κάποια στιγμή θα τα στριμωξεις μου φενεται.
Σημερα ή ειχε καινουρια πουλια ή απλα αυτα που υπαρχουν προτιμησαν να περασουν απο το καρτερι μου.
Τα πουλια μικρα και αδυνατα. Μαλλον θα μεινουν λιγο ακομα για να παρουν καυσιμα.
Τελικα τις προηγουμενες χρονιες που ασχολιομουν με το ορτυκι εχανα ωραιο κυνηγι και αναζητηση με το τρυγονι.
Ωραίος Μιχάλη, ολα τα κυνήγια έχουν την ομορφιά τους και τη δυσκολία τους.
Ωραία μέρα σήμερα παρέα με τον Λευτέρη(Lefteris Kar),κινήθηκαν κάποια πουλάκια και πήραμε από τρία ο καθένας.
Κάναμε ωραίες τουφεκιές ήπιαμε και τον καφέ μας όλα καλά.
Να έχετε το νου σας στα νότια διότι η επερχόμενη κακοκαιρία που έρχεται μέσα στην εβδομάδα πιθανώς θα κόψει τα πουλιά.;)
upload png
Μπράβο σας παλικαρια, ωραίο μπουκέτο κάνατε.

Ραντεβου με τα πουλια στο ίδιο μέρος με την προηγούμενη Κύριακή ,συνεπέστατα γυρω στα 10 πουλια ολα σχεδον μικρα , περασαν απο τα καρτερια μας , κατάφερα να καρπωθω 2 ενα να πάρει σκάγια και 4 τα ντουφέκισα σε μεγάλη απόστα ση με αρκετη προσκόπευση αλλα δεν τα κατάφερα καθώς ο φίλος μου σήμερα δεν τα εβλεπε εγκαιρα και μου τα εκανε πάσα αλλα ηδη ειχαν καβατζάρει τα 50 μετρα , πολυ γρηγορα τα ατιμα.εριξα κανα 12 ρια ντουφεκιες ομως και το ευχαριστήθηκα ο φιλος μονο ενα πυροβόλησε αλλα αρσενικο .Απο τα γυρω καρτέρια ελαχιστες ντουφεκιες και ολοι εφυγαν νωρίς .

Μια απο τα ίδια και σήμερα..:(
Αύριο δίνει κατακλυσμό..κυρίου..Με βροχή κ αέρα..
Για να δουμε τις επόμενες μέρες με αυτή την ανακατωσούρα θα δουμε κανα πουλι...xm.Γιατί Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα δικά μας...sarcastic..sarcastic.
Αν εχει ανακατωματα ο καιρος,Τασαρα,θα αρκεστεις στους...λουτσους!!!

Πήγαμε πάλι σήμερα με τι Σπύρο και τη παρέα του. Φτώχια, ένα είδαμε με το Σπύρο και αλλα 2 ο μπάρμπας του. Μέσα σε όλα και η πυκνή ομίχλη που μέχρι της 08:30 δε βλέπαμε στα 15 μέτρα. Μόλις άνοιξε λίγο ή ομίχλη κάναμε περπατητό μήπως έχει πιάσει κάνα τρυγονι αλλά τίποτα. Από τουφεκιες 2-3 σε όλη τη περιοχή. Από αυριο θα λειψω από τη παρέα λόγω δουλειάς αλλά ο Σπύρος θα μας δίνει ρεπόρτο.

Status
Not open for further replies.
Back