D
DrV
Πήγα χτες το απόγευμα για κυνήγι πάλι, στο ίδιο οργωμένο που σήκωσα προχτές ένα τρυγόνι, χτες σήκωσα τρία που βόσκανε. Παρότι πλησίαζα υποψιασμένος, μόλις μπαίνω στο χωραφάκι, πιάνω με την άκρη του ματιού μου στα αριστερά μου μακριά ένα κεφαλάκι τεντωμένο από το έδαφος να με κοιτάει, με το που σταματάω για να τσεκάρω καλύτερα τι είναι φραπ σηκώνονται τρία, τα άλλα δύο δε φαινόντουσαν, γτ όπως ήταν οργωμένο έκανε ένα μικρό ανάχωμα το σημείο και είχε λίγο χορταράκι και ήταν από πίσω αυτά. Έφυγαν καμιά 40μ. μακριά δεν σήκωσα όπλο, γτ παραπάνω ήταν η παρέα μου, αλλά ούτε που τα είδαν, που χάθηκαν τα διαόλια. Αγριεμένα πολύ, σπαστό πέταγμα όλο ζιγκ-ζαγκ και τσίτα τα γκάζια. Είπα να πήγαινα σήμερα το πρωί, αλλά είχαμε πανηγύρι στο χωριό και έφυγα νωρίς 4.30
οπότε έπρεπε να το πάρω σερί και δεν άντεξα αποκοιμήθηκα μετά.ha ha ha. Ή το απόγευμα τώρα, ή αύριο το πρωί, εξάλλου έχει πιάσει καλό νοτιά από χτες το βράδυ, οπότε δεν πρόκειται να φύγουν, αν ήτανε μπασιματιάρικα. Από κει και πέρα δεν είδαμε τίποτα άλλο απολύτως, ήμασταν 6 άτομα, ούτε και έπεσε πουθενά αλλού ντουφεκιά.