D
DrV
Ε ναι, αλλά επειδή με τη θεωρία δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, περνάμε στο πρακτικό κομμάτι μετά για να τους δώσω να την καταλάβουν καλά την ανατομία
.ha ha ha.

Γιωργο,η νεοκορος εφταιγε?Σηκώνομαι το πρωί φρέσκος, ξεκούραστος, φτιάχνω την φραπεδια μου με πολλά παγάκια, βγάζω έξω το τουφέκι και την ζώνη και περιμένοντας τα παιδιά, κάθομαι να βάλω τα μποτάκια μου.
Βλέπω λοιπόν από την εκκλησία απέναντι να ξεπροβάλει μια φιγούρα και να έρχεται προς τα δω καρφι. Σύντομα κατάλαβα ότι ήταν η νεοκορισα και αφού πλησιάζει μου λέει χωρίς να πει καλημερα, "τι έγινε; Που πας; Για κυνήγι; " .buy buy.
Την κατάρα μου, σκέφτηκα πρωί πρωί και είμαι φουλ προληπτικός. "Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα " της απαντάω. "Σήμερα είναι γιορτή μεγάλη, του Αγίου Φανουρίου" μου λέει "και έχω δουλειές, ασε που εγώ ειμαι νυχτοπουλι".
Και γω τι φταίω, πήγα να της πω. Αν οι άλλοι δεν έφταναν από στιγμή σε στιγμή, θα έπεφτα πάλι για ύπνο.
Το αποτέλεσμα δύο τρυγόνια ήρθαν να με φάνε και πήρα τον ... γκιονη .kkk.
.buy buy..buy buy..buy buy.
Μου χάλασε η μέρα με τον νυχτοκορακα...
Παρτο πίσω, θα γίνει παρεξήγηση....freezing cold.Εεεεεεεεεεεε σημερα θαυμασα τον ξαδερφο του Digweed με τα δυο U3 επι το εργο...![]()
"τι έγινε; Που πας; Για κυνήγι; " .buy buy.
Την κατάρα μου, σκέφτηκα πρωί πρωί και είμαι φουλ προληπτικός. "Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα " της απαντάω. "Σήμερα είναι γιορτή μεγάλη, του Αγίου Φανουρίου" μου λέει "και έχω δουλειές, ασε που εγώ ειμαι νυχτοπουλι"...
Τσουκου τσουκου,τσουκου τσουκου,ολο και τα ψειριζουμε,μαστροΑρι!Eπιστροφη στα τοπιαρικα μερικες μερες μετα την εναρξη κ καποια πουλια βγηκαν απο τα δασακια κ ξαναπεσαν στον καμπο... Τουφεκισα 4 και πηρα τα 3 ενω εχασα κ δυο αγριοπεριστερα στα 20 μετρα απο την πολυ μου σιγουρια που με στοιχειωσαν πραγματικα....buy buy.
Εεεεεεεεεεεε σημερα θαυμασα τον ξαδερφο του Digweed με τα δυο U3 επι το εργο...
![]()
Τι να πει, που ήρθαν δύο κότες με φτερά να κάτσουν πάνω του; Άκουγα τα φτερά τους από τα 100 μέτρα μακριά, βζουν βζουν...! Έεεεε...ήθελε να τα πάρει με μια τουφεκια και τα δύο αλλά κάτι δεν πήγε καλά...Για πες, για πες
Γεια σου ρε george! Με τις καλλιτεχνικες φωτογραφιες!Eπιστροφη στα τοπιαρικα μερικες μερες μετα την εναρξη κ καποια πουλια βγηκαν απο τα δασακια κ ξαναπεσαν στον καμπο... Τουφεκισα 4 και πηρα τα 3 ενω εχασα κ δυο αγριοπεριστερα στα 20 μετρα απο την πολυ μου σιγουρια που με στοιχειωσαν πραγματικα....buy buy.
Εεεεεεεεεεεε σημερα θαυμασα τον ξαδερφο του Digweed με τα δυο U3 επι το εργο...
![]()
Αυτο τωρα τι θα πει?Τι να πει, που ήρθαν δύο κότες με φτερά να κάτσουν πάνω του; Άκουγα τα φτερά τους από τα 100 μέτρα μακριά, βζουν βζουν...! Έεεεε...ήθελε να τα πάρει με μια τουφεκια και τα δύο αλλά κάτι δεν πήγε καλά...
Ας πάει στο thread αγριοπεριστερα, να δει πως γίνονται αυτές οι δουλειές![]()
Βρε μπας και τις γυαλισες πρωινατικα μόλις σε είδε ντυμένο με τα κυνηγετικά σου![]()
Τα αγριοπιτσουνα ειναι...δυσκολα!
Ας οψεται..η νεοκορος που δεν τα αφησε να περασουν απο......αλλο καρτερι!![]()
Τι να πει, που ήρθαν δύο κότες με φτερά να κάτσουν πάνω του;
Μηπως δεν το κατεχει καλα ο νεαρος η μηπως τον ματιασε κανενας....ματιασμενος?
Εεεεεε Ηλια, εγω ειμαι ο Αρις...Γεια σου ρε george!