Ηταν λιγο βιαστικο το διαβασμα μου λογω παραλιας...ζητω συγγνωμη...πως μου ξεφυγε ο digweed...μα να κανω τετοιο λαθοςΕεεεεεε λογικο ειναι με το καινουργιο outfit που κυκλοφορει τελευταια....banana..banana.
Η αληθεια ειναι οτι τα αγριοπιτσουνα εκαναν επιχειρηση αυτοκτονιας επανω μου αλλα τα τουφεκισα σαν μπακαλης... .buy buy.
Υποσχομαι ομως να επανορθωσω...
Εεεεεε Ηλια, εγω ειμαι ο Αρις...Ο George ειναι ο Γιωργος η αλλιως Altair Lusso, προτοξαδερφος του Digweed, που ηθελε να κυνηγησει τρυγονια με Foul-Foul κ αφησε πισω του καμμενη γη... .buy buy. Θα μου πεις δεν ειναι ολα για ολους, αλλοι ειναι καλοι στα τρυγονια αλλοι στα κορακια...
![]()
Σηκώνομαι το πρωί φρέσκος, ξεκούραστος, φτιάχνω την φραπεδια μου με πολλά παγάκια, βγάζω έξω το τουφέκι και την ζώνη και περιμένοντας τα παιδιά, κάθομαι να βάλω τα μποτάκια μου.
Βλέπω λοιπόν από την εκκλησία απέναντι να ξεπροβάλει μια φιγούρα και να έρχεται προς τα δω καρφι. Σύντομα κατάλαβα ότι ήταν η νεοκορισα και αφού πλησιάζει μου λέει χωρίς να πει καλημερα, "τι έγινε; Που πας; Για κυνήγι; " .buy buy.
Την κατάρα μου, σκέφτηκα πρωί πρωί και είμαι φουλ προληπτικός. "Εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα " της απαντάω. "Σήμερα είναι γιορτή μεγάλη, του Αγίου Φανουρίου" μου λέει "και έχω δουλειές, ασε που εγώ ειμαι νυχτοπουλι".
Και γω τι φταίω, πήγα να της πω. Αν οι άλλοι δεν έφταναν από στιγμή σε στιγμή, θα έπεφτα πάλι για ύπνο.
Το αποτέλεσμα δύο τρυγόνια ήρθαν να με φάνε και πήρα τον ... γκιονη .kkk.
.buy buy..buy buy..buy buy.
Μου χάλασε η μέρα με τον νυχτοκορακα...
Εεεεεεε λογικο ειναι με το καινουργιο outfit που κυκλοφορει τελευταια....banana..banana.
Η αληθεια ειναι οτι τα αγριοπιτσουνα εκαναν επιχειρηση αυτοκτονιας επανω μου αλλα τα τουφεκισα σαν μπακαλης... .buy buy.
Υποσχομαι ομως να επανορθωσω...
Εεεεεε Ηλια, εγω ειμαι ο Αρις...Ο George ειναι ο Γιωργος η αλλιως Altair Lusso, προτοξαδερφος του Digweed, που ηθελε να κυνηγησει τρυγονια με Foul-Foul κ αφησε πισω του καμμενη γη... .buy buy. Θα μου πεις δεν ειναι ολα για ολους, αλλοι ειναι καλοι στα τρυγονια αλλοι στα κορακια...
![]()
Καλημέρα σας! Κάναμε τη βόλτα μας σημερα με τον αδερφό μου και τον πατερα μας, δεν ειχε πολλα πουλακια αλλα το κέφι μας το κάναμε! Ενα εγω και ενα ο πατέρας μου που το μάτωσε και αυτος για φέτος! Αυριο παλι ορεξη να εχουμε!!
![]()
Eπιστροφη στα τοπιαρικα μερικες μερες μετα την εναρξη κ καποια πουλια βγηκαν απο τα δασακια κ ξαναπεσαν στον καμπο... Τουφεκισα 4 και πηρα τα 3 ενω εχασα κ δυο αγριοπεριστερα στα 20 μετρα απο την πολυ μου σιγουρια που με στοιχειωσαν πραγματικα....buy buy.
Εεεεεεεεεεεε σημερα θαυμασα τον ξαδερφο του Digweed με τα δυο U3 επι το εργο...
![]()
Εγώ είμαι μαζί σου Δημήτρη ότι και να κάνεις...Μετά θα φταίω εγώ και το photoshopρε πούστη μου ;![]()
Ε όχι και 757 ρε Κώστα....Τελικά αυτά τα 757 κάτι κάνουν να ‘ουμε….lazy.
Εγώ είμαι μαζί σου Δημήτρη ότι και να κάνεις...
Σε προκαλούν άσχημα.
Ε όχι και 757 ρε Κώστα....![]()
![]()
![]()
Εκεί τριγύρω δεν παίζει κανένα τρυγονάκι Κώστα;
Τελικά βρε παιδί μου αυτό το 725 δινει άλλη χάρη στη φωτογραφία.......Eπιστροφη στα τοπιαρικα μερικες μερες μετα την εναρξη κ καποια πουλια βγηκαν απο τα δασακια κ ξαναπεσαν στον καμπο... Τουφεκισα 4 και πηρα τα 3 ενω εχασα κ δυο αγριοπεριστερα στα 20 μετρα απο την πολυ μου σιγουρια που με στοιχειωσαν πραγματικα....buy buy.
Εεεεεεεεεεεε σημερα θαυμασα τον ξαδερφο του Digweed με τα δυο U3 επι το εργο...
![]()
λοιπον απογευματινη βολτα σημερα και πειραματιζομαι συνεχως με το μαυρο πιστολι(κλεμενο).τσοκ 2 αστρα μαμα και φυσιγγια 3α 7αρια.μεχρι τις 6 το μονο που ειχε φανει ητανε 4-5 αγριοπεριστερα και αυτα πολυ ψηλα. μετα απο ενα τεταρτο σκαει μυτη ενα ζευγαρι αγριοπεριστερα γυρω στα 45-50 μετρα. τραβαω μπροστα και με τη δευτερη ακουγεται ενα επιφωνημα εκπληξης. ωωωω μα τι τουφεκια εκανα ο... ατιμος. το βλεπω να πεφτει μετα τα 50++++ μετρα. τρεχω σαν το μπολτ με το σκυλο αλλα εν μεσω βατων και πιρτοκαλιων δυστυχως δεν το βρηκα. μεγαλη απογοητευση. κατα τις 7 + κατι ιδια αποσταση ενα τρυγονι. τραβαω παλι μπροστα αλλα βουτηξε χαμηλα και δεν εριξα δευτερη. μετα τιποτα. απογοητευτηκα που δεν βρηκα το περιστερι γιατι ρε γαμωτο ητανε ωραια φαση