Spinning

Αυτα ειναι γουστα...

Να πιάσεις κάνα τέτοιο, έχεις δηλώσει άδεια την επόμενη ημέρα για ένα μήνα αν πας για ψάρεμα. Πολύ καλές ψαριές, τυχεροί που ήταν λίτσες και δεν ήταν κανά μαγιάτικο!

Κανα 2ωρακι ποιοτικου Spinning εχθες αλλα ουτε ειδα ουτε ακουσα τιποτα... Απελπισια που με τη ζεστη γινοταν ταλαιπωρια...
Λεω ποιοτικου Spinning Γιατι ειχα ορεξουλες εχθες κ με την τριβη σιγα σιγα κ την εμπειρια εκανα τις σιλικονες να παιρνουν ζωη...
Αν μαθεις λιγο να τις χειριζεσαι με το καλαμι σου εχουν απιστευτη κινηση...
Νομιζω οτι η επομενη αγορα καποια στιγμη ισως ειναι ενα ξεκουραστο κ οικονομικο καλαμι μονο για σιλοκονες τις δσυκολες εποχες...

Κανα 2ωρακι ποιοτικου Spinning εχθες αλλα ουτε ειδα ουτε ακουσα τιποτα... Απελπισια που με τη ζεστη γινοταν ταλαιπωρια...
Λεω ποιοτικου Spinning Γιατι ειχα ορεξουλες εχθες κ με την τριβη σιγα σιγα κ την εμπειρια εκανα τις σιλικονες να παιρνουν ζωη...
Νομιζω οτι η επομενη αγορα καποια στιγμη ισως ειναι ενα ξεκουραστο κ οικονομικο καλαμι μονο για σιλοκονες τις δσυκολες εποχες...
To 7-23 το πήρα φέτος για λαβράκια. Σε 6 εξορμήσεις έβγαλα 10 λαβράκια. Το καλάμι τα σπάει! Το πήρα 60€...

http://savage-gear.com/product/mpp-soft-lure/

Οπως κατάλαβα δεν ήσουνα με το κατάλληλο άτομο και για αυτό απλά περιορίστηκες στο ποιοτικό παιχνίδι με τις σιλικόνες . .hair.

Και τι δεν θα έδινα για ένα ολονυκτιο εγγλεζακι στο λιμάνι της Μυρινας. Πρέπει να έχει σαργούς ξεχασμένους από τον χρόνο... και όπως δεν θα έχουν ξαναδεί μπεκατινι στην ζωή τους, θα γινόταν πόλεμος....asking.
Γενικά για τους σαργούς της Λήμνου έχω ακούσει πολλά.

γιασου φιλε,,εδρα η μηρινα αλα θα κανουμε ψαρεματα οπου με παη το φιλαρακιμου απο εκη,σιωτι πρωτη φωρα πηγαινω.fishing.
Σάκη καλησπέρα,
Επειδή είμαι από εκεί, εκτός από Μύρινα, να πάτε Μούδρο και για καλά κομμάτια στο χωριό της Πλάκας (το βορειοανατολικότερο μέρος του νησιού).

Και τι δεν θα έδινα για ένα ολονυκτιο εγγλεζακι στο λιμάνι της Μυρινας. Πρέπει να έχει σαργούς ξεχασμένους από τον χρόνο... και όπως δεν θα έχουν ξαναδεί μπεκατινι στην ζωή τους, θα γινόταν πόλεμος....asking.
Γενικά για τους σαργούς της Λήμνου έχω ακούσει πολλά.
Όντως τα ψάρια είναι ακόμα απονήρευτα, ιδίως οι σαργοί;)

Χθες σούρουπο, ένας μικρός λουτσος ήρθε έξω με momotti.
Εδώ και μία ώρα ρίχνει καρεκλοποδαρα, το ποτάμι θα έχει φουσκώσει και θα κατεβάζει μπόλικη μαλάγρα. Λέω να πάρω μια φραπεδια και να πάω στα ρηχά με τις σιλικόνες μου για κάναν λαβρακα...!

Εδώ και μία ώρα ρίχνει καρεκλοποδαρα, το ποτάμι θα έχει φουσκώσει και θα κατεβάζει μπόλικη μαλάγρα. Λέω να πάρω μια φραπεδια και να πάω στα ρηχά με τις σιλικόνες μου για κάναν λαβρακα...!
Mααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλιστα... .xm.

Στα ρηχά να πας με wtd ;)

Mααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλιστα... .xm.
Φιλαράκι δεν κατάλαβα το ύφος σου....xm.
Φταίω εγώ που δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός και σκέφτηκα ότι μπορεί να θες να δεις το κουριτς που δουλεύει όλη την εβδομάδα. Εξάλλου αν πιάσω κάτι που αξίζει, μαζί θα το φάμε. .eat.
Τελικά πήγα, όλα ιδανικά αλλά έπιασα τα λιοκια μου....buy buy.Βράδυ θέλει εκεί, αλλά δεν το αποφασίζω εύκολα.
Στα ρηχά να πας με wtd ;)
.xm.... ;;; Για ξηγησου γιατί εγώ δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις σαν τον Ρινγκο που κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται με νέες σιλικόνες. Χθες μου είπε ότι κάνει ανώτερης ποιότητας spinning....hair....γι'αυτό το ένα και μοναδικό ψάρι το έπιασα εγώ :cool:

Back