Browning Team

• Thread starter Thread starter Nikws7
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για μένα φίλε μου ότι διασποράς τσοκ έχω πάρει το έχω μετανιώσει! Σου δίνουν μέχρι 15 μέτρα οκ ανοιχτή κατανομή αλλά μετά..... Το μόνο τσοκ που είδα και λίγο μετά ωραία κατανομή ήταν ένα σεμινολ !!!! Για μένα με ένα 4 άστρα και ένα φυσίγγια διασποράς είσαι κομπλέ για μπεκάτσα! Αλλά πρέπει να ρίξεις κάποια φυσίγγια σε πίνακα να φτιάξεις αυτό που θες! Εγώ με το ντιρεκτ είναι αυτό ακριβώς που θέλω και στα μέτρα που θελω
Λιάκο αυτά τα τσοκακια φτιάχτηκαν για ειδικές καταστάσεις.
Γι'αυτό και μετά τα 15-18 μέτρα παίρνεις ποδήλατο για να πας από σκαγι σε σκαγι!
Οι συνθήκες καθορίζουν την χρήση η μη.

Για μένα φίλε μου ότι διασποράς τσοκ έχω πάρει το έχω μετανιώσει! Σου δίνουν μέχρι 15 μέτρα οκ ανοιχτή κατανομή αλλά μετά..... Το μόνο τσοκ που είδα και λίγο μετά ωραία κατανομή ήταν ένα σεμινολ !!!! Για μένα με ένα 4 άστρα και ένα φυσίγγια διασποράς είσαι κομπλέ για μπεκάτσα! Αλλά πρέπει να ρίξεις κάποια φυσίγγια σε πίνακα να φτιάξεις αυτό που θες! Εγώ με το ντιρεκτ είναι αυτό ακριβώς που θέλω και στα μέτρα που θελω
Ηλία μου τα τσοκ διασποράς είναι για συγκεκριμένη χρήση και αποστάσεις. Ανάλογα το τόπο που κυνηγάς, κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις με αυτά. Το έχω ξαναγράψει, έχουν ταβάνι τα 15-16 μέτρα και θέλουν μια γόμωση 33-34 . Σαφώς και έχω πάρει θηράματα σε μακρύτερες αποστάσεις αλλά είναι η εξαίρεση. Επίσης είτε διασποράς είτε κανονικά φυσίγγια, είτε με τάπα, έχουν αμελητέες διαφορες, οπότε δε χρειάζεται να κουβαλάς διαφορετικό τύπο φυσιγγίων.
Όσο αφορά τη συγκεκριμένη μάρκα φυσιγγίων, που αναφέρεις, , προσωπικά ούτε να τα βλέπω..... περί όρεξεως τελικά για τον καθένα μας......

Καλησπέρα . Έχω ένα browning b 525 light με αυλό 18.4 και τσοκ invector και με αυτό κυνηγάω μπεκάτσα και λίγο πέρδικα. Πιστεύτε πως θα άξιζε για αυτά τα κυνήγια η αγορά after market τσοκ, η θα ήταν πεταμένα λεφτά μιας και οι τπυφεκιες μου είναι κοντινές;

Εδω είναι με maxus 18.7 5τσοκ 34γρ 8 ΜΑΛΛΙΝΗ ΤΆΠΑ ΚΕΤΣΕΣ
αν είναι όντως κοντινές το μεγαλύτερο ποσοστό που ρίχνεις σε ΜΠΕΚΆΤΣΑ πάρε καμπάνα τσόκ
Sk2 δουλεύω και Seminole spreader για ακόμα ποιο ανοιχτες ντουφεκιες..
Στην περίπτωση σου που εχεις δικαννο
Ένα sk2 και ένα LM λίγο ποιο κλειστο απο 4τσοκ Στην πέρδικα θα είσαι ευχαριστημένος

Last edited:

αν είναι όντως κοντινές το μεγαλύτερο ποσοστό που ρίχνεις σε ΜΠΕΚΆΤΣΑ πάρε καμπάνα τσόκ
Ένα sk2 και ένα LM λίγο ποιο κλειστο απο 4τσοκ Στην πέρδικα θα είσαι ευχαριστημένος
Νίκο δε ξέρω αν έχουν φύγει σκάγια εκτός χαρτιού λόγω που είναι μικρό αλλά σε αυτά τα μέτρα είναι σφιχτή για μένα προσωπικά στα πυκνά που κυνηγάω, αν σκεφτείς που κάνω τουφεκιές και στα 8-9 μέτρα.....εκεί θα δείς τη μεγάλη διαφορά με ένα τσοκ διασποράς.....

Ένα sk2 και ένα LM λίγο ποιο κλειστο απο 4τσοκ Στην πέρδικα θα είσαι ευχαριστημένος Εχω βρει Seminole spreader στο 50ρικο. Να το πάρω λες; θα αξίζει τον κόπο;

Νίκο δε ξέρω αν έχουν φύγει σκάγια εκτός χαρτιού λόγω που είναι μικρό αλλά σε αυτά τα μέτρα είναι σφιχτή για μένα προσωπικά στα πυκνά που κυνηγάω, αν σκεφτείς που κάνω τουφεκιές και στα 8-9 μέτρα.....εκεί θα δείς τη μεγάλη διαφορά με ένα τσοκ διασποράς.....
Σκέψου να βάλει διασποράς αυτό γράφω είναι με μάλλινη κετσε όχι σκληρή να σκορπάει.
Έχω ανεβάσει δεκάδες δοκιμές με διασποράς και τσοκ καμπάνα κύλινδρο και λίγες με διασποράς τσοκ στο θέμα ανοιχτες ντουφεκιες και η διασπορά που έφτιαξα.
Το ξέρω για 8μ δεν κάνει αυτή

Είμαστε για αγορά μου φαίνεται!
Ρε παρτο μην το μετανιώσει αυτός που το έχει 😂
Τέτοιο τσοκ δεν κυκλοφορεί απο καμια εταιρία σκέψου το BELL και το SK2 και τα διασποράς δεν έχουν τέτοιο άνοιγμα..
Λίγο προσοχή όμως είναι πολύ λεπτό στην έξοδο και με χτύπημα μπορεί να στραβώσει..
Και το τράκαρα εγω σε πετρα και την γλίτωσε γιατί έφυγε η πετρα ήταν σε χώμα

Back