Ναι τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον 725525 ή 725 είναι;
Ναι τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον 725525 ή 725 είναι;
Μπορείς να βάλεις που το βρήκες να δούμε τι λενε;Τα έχουν χαλάσει τώρα τελευταία τα browning δεν αντέχουν ούτε 7000-8000bar κρίμα
View attachment 97246View attachment 97247View attachment 97248View attachment 97249
Για σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"Πανέμορφο το νέο maxus
εχεις απολυτο δικιο .Για σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"![]()
Μόνο με τα σκοπευτικά έρχομαι στα μέτρα από ότι κατάλαβα απλά το χάνουμε στο βάροςΓια σκοπευτικό μοντέλο το βγάλανε, φαντάζομαι. Δεν έχω ήχο και το βίντεο δεν έχει υπότιτλους, κι έτσι δεν ξέρω τι λέει (αν λέει κάτι) .... Αλλά το ρυθμιζόμενο κοντάκι, και κυρίως τα γράμματα SC, παραπέμπουν σε σκοπευτικό όπλο: "Sporting Clays"![]()
Αυτή είναι υπερυψωμένη δεν είναι έτσι στα απλα μοντέλαΈχω μια απορία εδώ και χρόνια προς εσάς τους μπραουνάκηδες και γουϊτσεστεράκηδες. Πως την βρίσκετε αυτήν την ρίγα; Σαν τραμπάλα είναι.
725 citori είναι.Ναι τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον 725
Απάντησες...Καλησπέρα . Έχω ένα browning b 525 light με αυλό 18.4 και τσοκ invector και με αυτό κυνηγάω μπεκάτσα και λίγο πέρδικα. Πιστεύτε πως θα άξιζε για αυτά τα κυνήγια η αγορά after market τσοκ, η θα ήταν πεταμένα λεφτά μιας και οι τπυφεκιες μου είναι κοντινές;
Κοιτα, εγω θα ελεγα ριξε 2 τουφεκιες στο χαρτι, στις αποστασεις που ριχνεις συνηθως.Καλησπέρα . Έχω ένα browning b 525 light με αυλό 18.4 και τσοκ invector και με αυτό κυνηγάω μπεκάτσα και λίγο πέρδικα. Πιστεύτε πως θα άξιζε για αυτά τα κυνήγια η αγορά after market τσοκ, η θα ήταν πεταμένα λεφτά μιας και οι τπυφεκιες μου είναι κοντινές;
Η αγορά after market τσοκ έχει λογική όταν ψάχνουμε την πολύ σφιχτή η την πολύ ανοιχτή τουφεκιά.Καλησπέρα . Έχω ένα browning b 525 light με αυλό 18.4 και τσοκ invector και με αυτό κυνηγάω μπεκάτσα και λίγο πέρδικα. Πιστεύτε πως θα άξιζε για αυτά τα κυνήγια η αγορά after market τσοκ, η θα ήταν πεταμένα λεφτά μιας και οι τπυφεκιες μου είναι κοντινές;
Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι το σωστό. Εγώ μάλιστα θα έλεγα μόνο για σφιχτό ή για φρένου, ούτε καν για ανοικτή ντουφεκιά. Αλλά ο Γιάννης έχει δίκιο.Καλησπέρα . Έχω ένα browning b 525 light με αυλό 18.4 και τσοκ invector και με αυτό κυνηγάω μπεκάτσα και λίγο πέρδικα. Πιστεύτε πως θα άξιζε για αυτά τα κυνήγια η αγορά after market τσοκ, η θα ήταν πεταμένα λεφτά μιας και οι τπυφεκιες μου είναι κοντινές;
Βασίλη για υπερδιαπορα βάζω στο παιχνίδι και τα ραβδωτα τσοκακια.Αυτό που λέει ο Γιάννης είναι το σωστό. Εγώ μάλιστα θα έλεγα μόνο για σφιχτό ή για φρένου, ούτε καν για ανοικτή ντουφεκιά. Αλλά ο Γιάννης έχει δίκιο.
Για μένα φίλε μου ότι διασποράς τσοκ έχω πάρει το έχω μετανιώσει! Σου δίνουν μέχρι 15 μέτρα οκ ανοιχτή κατανομή αλλά μετά..... Το μόνο τσοκ που είδα και λίγο μετά ωραία κατανομή ήταν ένα σεμινολ !!!! Για μένα με ένα 4 άστρα και ένα φυσίγγια διασποράς είσαι κομπλέ για μπεκάτσα! Αλλά πρέπει να ρίξεις κάποια φυσίγγια σε πίνακα να φτιάξεις αυτό που θες! Εγώ με το ντιρεκτ είναι αυτό ακριβώς που θέλω και στα μέτρα που θελωΒασίλη για υπερδιαπορα βάζω στο παιχνίδι και τα ραβδωτα τσοκακια.
Όπως και τα τύπου καμπάνας για διασπορά.
Γι'αυτό λέω για after market.