Το ιδιο ειχα ρωτήσει και εγω και ειχαν γράψει ότι βελτιώνει το μονοβολο..Και αυτό το μονοβολο εννοείται τύπου breneke.
Ποιο τύπο μόνοβολου σου είπαν; Είχες κάνει καμία δοκιμή;Το ιδιο ειχα ρωτήσει και εγω και ειχαν γράψει ότι βελτιώνει το μονοβολο..
Είχα το briley diffusion και το έδωσα γιατί είχα 3τσοκ καμπάνα και διασποράς το gemini sk2 και Seminole spreader
Η δοκιμη έγινε χτες στα βιαστικά λόγω χρόνου αλλά και ζεστής.Εριξα 2 φυσίγγια στα 25 με το 4* και 2 με το LM στα 35.Οι εντυπώσεις θετικες, αυτό που λένε ότι κρατάνε κέντρα ισχύει στο 100%. Το 4αρι στα 25 είχε άνοιγμα 60εκ. με ομοιόμορφη κατανομή ενώ το LM γύρω στα 80 εκ. με αρκετά σκάγια εντός κύκλου 40 εκ.Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο πήγα και τα πήρα ,δεν είχε 3* και πήρα ένα LM και ένα IC. Τα έχω ήδη βάλει στο όπλο, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχουν υποδοχή για τσοκοκλειδο, επίσης βιδώνουν μέχρι τέρμα με το χέρι ενώ τα εργοστασιακά και τα gemini οι τελευταίες 3-4 βόλτες θέλουν το κλειδί για να τερματίσουν.Μενει η δοκιμη