Δεν φταίει ο τύπος του σπειρώματος αλλά το υλικό κατασκευής αυτών των τσόκ που είναι κράμα αλουμινίου.Στο σπείρωμα hp της περετας γίνονται αυτα το έχω πάθει με τ αλουμινιου
Δεν φταίει ο τύπος του σπειρώματος αλλά το υλικό κατασκευής αυτών των τσόκ που είναι κράμα αλουμινίου.Στο σπείρωμα hp της περετας γίνονται αυτα το έχω πάθει με τ αλουμινιου
Δεν είναι το σπείρωμα είναι τα τσοκ τα hp που είναι σα το χαρτι.ουτε σε brow θα το δεις αυτό στ αλουμινίου ούτε σε Ρεμ ούτε σε optima ούτε σε optima plus.και τα μαμά τα hp έτσι σκίζονται αρκετές φορές.γεματο το ίντερνετ από τέτοιες φωτοΔεν φταίει ο τύπος του σπειρώματος αλλά το υλικό κατασκευής αυτών των τσόκ που είναι κράμα αλουμινίου.
Είναι τα αλουμίνιου και τα αντικαθιστά άμεσα σε περίπτωση προβλήματοςΆκρως ανησυχητικές φωτογραφίες
Βρε αυτά κομμάτια να γίνουν. Το όπλο μην στο χαλάσει είναι το θέμα.Είναι τα αλουμίνιου και τα αντικαθιστά άμεσα σε περίπτωση προβλήματος
Άκρως ανησυχητικές φωτογραφίες
Όντως αλλά ακόμα και έτσι ραγίζουν.Τα τσόκ αυτά τα δίνει για σκοπευτήριο και είναι κατασκευασμένα να ρίχνουν σκάγια μέχρι Νο 7....
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο πήγα και τα πήρα ,δεν είχε 3* και πήρα ένα LM και ένα IC. Τα έχω ήδη βάλει στο όπλο, αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχουν υποδοχή για τσοκοκλειδο, επίσης βιδώνουν μέχρι τέρμα με το χέρι ενώ τα εργοστασιακά και τα gemini οι τελευταίες 3-4 βόλτες θέλουν το κλειδί για να τερματίσουν.Μενει η δοκιμηΨήνομαι για 2 kicks 3* Ds για το 725 ποια άποψη έχετε;Τα θέλω για γενικό κυνήγι πλην πρωινό τσίχλας.
Γιούρι πως τα πας με την γκλίτσα σου ...σαλαγάς καλά τα γιδοπρόβατα...Ρε φίλε εκτιθεσαι.ειχες φρένου στη Φεράρι και πήρες μπουριχα 2 να σκορπάει μπας και δεις άσπρη μερα![]()
Φιλαράκι μου γλύτωσα απ' τα κάρβουνα της τσικνοπέμπτης και του πασχαΓιούρι πως τα πας με την γκλίτσα σου ...σαλαγάς καλά τα γιδοπρόβατα...![]()
Ω ρε φίλεεεε!Γιούρι πως τα πας με την γκλίτσα σου ...σαλαγάς καλά τα γιδοπρόβατα...![]()
Όξω μωρη παλιογρια απ' τη παραγκαΩ ρε φίλεεεε!
Ειναι και κρητικος. Πάω στοίχημα από σπύρο και επιδότηση.![]()
Μια μικρή διόρθωση Κώστα,τα τσόκ MÜLLER αλουμινίου που είναι τα Ü1,2,3... θέλεις να πεις, γιατί το UFO είναι ατσάλινο.Τα τσοκ UFO επιβαλετε να ριχνουν απο Νο7 ως Νο12 ΚΑΙ ΩΣ 34gr....έπειτα ίσως ανοιξουν διοτι το αλουμήνιο δεν εχει την ιδια σκληροτητα με το ατσαλι.....τα τσοκ αλουμηνιου ή τιτανιου, αυτα που προσφερουν, ειναι η μιωση βαρους για ενα καλυτερο στρίψημο του οπλου.
Δεν ειναι τσοκ κυνηγετικα...ειναι κυριως σκοπευτηκα για λιγα γραμμαρια για τους παραπανω λογους...
Το αλουμηνιο, εχει καλύτερη κ ποιο γρήγορη απαγωγη θερμότητας απο το ατσαλι, αρα και μεγαλυτερες συστολές/διαστολές...γι'αυτο κ τα αρκετα "ΚΡΑΚ" και η μερικώς "κακή" τους φήμη.
Ωχ ναι φιλε....εχεις δικιο....τωρα πιυ το ειπες αντιλήφθηκα το τι εγραψα...Μια μικρή διόρθωση Κώστα,τα τσόκ MÜLLER αλουμινίου που είναι τα Ü1,2,3... θέλεις να πεις, γιατί το UFO είναι ατσάλινο.