Ακόμα είμαστε λαχανιασμενοι απ' το τρέξιμο για τα κοψοφτερα.Πολύ ησυχία εδώ μέσα, το γυρίσαμε σε αδράνεια και ησυχάσαμε;
Στάσου να πάρουμε δύο βαθιές ανάσες, να πιούμε και λίγο νερό και τα λέμε.
Ακόμα είμαστε λαχανιασμενοι απ' το τρέξιμο για τα κοψοφτερα.Πολύ ησυχία εδώ μέσα, το γυρίσαμε σε αδράνεια και ησυχάσαμε;
Άμα είσαι καλός στο τρέξιμο, με ένα καφάσι παγωμένες μπύρες σε παίρνω για άπορτ.Ακόμα είμαστε λαχανιασμενοι απ' το τρέξιμο για τα κοψοφτερα.
Μας έπρεπε με τέτοια μπακα. Σε λίγο θα μας ζητήσει η αθηναϊκή ζυθοποιία για προμοσιονΑκόμα είμαστε λαχανιασμενοι απ' το τρέξιμο για τα κοψοφτερα.
Γιατι θες να βάλεις πιο σκληρό?Ρε παλικάρια,να ρωτήσω...
Θέλω να βάλω στη montefeltro ένα νέο ελατήριο επανατατικό,πιο σκληρό θα προτιμούσα.
Τι ξέρουμε?
Να κάτσεις όπως είσαι.Ρε παλικάρια,να ρωτήσω...
Θέλω να βάλω στη montefeltro ένα νέο ελατήριο επανατατικό,πιο σκληρό θα προτιμούσα.
Τι ξέρουμε?
Γιατί στη καραμπίνα,δεν βάζω ελαφριά φυσίγγια,οπότε καλύτερα πιο σκληρό λίγο,θέλω να το αλλάξω (και) προληπτικά!Γιατι θες να βάλεις πιο σκληρό?
Παίρνει από sbeΓιατί στη καραμπίνα,δεν βάζω ελαφριά φυσίγγια,οπότε καλύτερα πιο σκληρό λίγο,θέλω να το αλλάξω (και) προληπτικά!
Αν δουλεύει,ΑΣΤΟ!Γιατί στη καραμπίνα,δεν βάζω ελαφριά φυσίγγια,οπότε καλύτερα πιο σκληρό λίγο,θέλω να το αλλάξω (και) προληπτικά!
Γιάννη, δουλεύει!Αν δουλεύει,ΑΣΤΟ!
Αν έχει αρχίσει λόξυγκα,το αλλάζεις.
Αν θέλεις πιο σκληρό,μάλλον έχω και θα σε φτιάξω.
Μέτρα μήκος,εσωτερική κι εξωτερική διάμετρο στο υπαρχον και πες μου.
Υπόψη θα κλείνει ....αντρικά το κλείστρο και μπορεί να μην σου δουλεύει από 28 γρ και κάτω....
Να το αφήσεις όπως είναι εφόσον δουλεύει..... και αν το αλλάξεις μόνο αυτό που προτείνει η μαμά benelli..... άσε τα πειράματα και τα πειράγματα......εγώ στη δική μου που την έχω 23 χρόνια...... βέβαια τα τελευταία 10 τη βγάζω δύο τρεις φορές από τον οπλοβαστο ..... δεν το έχω αλλάξει..μΓιάννη, δουλεύει!
Έχω δει όμως,εσωτερικά,σημάδια στο κωλο της βάσης από επαφή με το κλείστρο (ξέβαμα ).
28 βάζω μόνο σε τσίχλα που 99% κυνηγάω με τα δίκανα, οπότε δε με νοιάζει αν δε δουλεύει καλά από εκεί κ κάτω.
Με νοιάζει να είναι οκ από 34-42 σε σκάγια και σε βαριά για χοιρινά. Αυτό...
Μην το πειράζεις Μήτσο!Γιάννη, δουλεύει!
Έχω δει όμως,εσωτερικά,σημάδια στο κωλο της βάσης από επαφή με το κλείστρο (ξέβαμα ).
Αφού δεν την έχεις για να ρίχνει καραμέλες αλαξετω τι θα κερδίσεις να τερματίζεις το κληστρο στην βάση με το υπάρχον.Γιάννη, δουλεύει!
28 βάζω μόνο σε τσίχλα που 99% κυνηγάω με τα δίκανα, οπότε δε με νοιάζει αν δε δουλεύει καλά από εκεί κ κάτω.
Με νοιάζει να είναι οκ από 34-42 σε σκάγια και σε βαριά για χοιρινά. Αυτό...
Μπορείς να βάλεις φωτογραφία ;Έχω δει όμως,εσωτερικά,σημάδια στο κωλο της βάσης από επαφή με το κλείστρο (ξέβαμα ).
ΔημητρηΡε παλικάρια,να ρωτήσω...
Τι ξέρουμε?
Φιλε Χρύσανθε, έχω βάσιμους λόγους κ εγώ,να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.-Δημητρη
Οταν αφορά ελατηρια
Δεν τα πειραζουμε
Εκτος και αν σπασουν η χαλασουν
Απο καραμπινες δεν ξερω αλλα υποθετω οτι το ιδιο λογικα θα ισχυει
σκεψου οτι σε επισκευες καρμπυρετερ 2χρονων αλλαζουμε τα παντα μεσα και δεν αλαζουμε εκτος και αν υπαρχει πραγματικος λογος το ελατηριακη στην γλωσσα της βελονας
Ο λογος ειναι διοτι ακομη και σε ενα τοσο μικρο αδυναμο και ευαισθητο ελατηριακι αν βαλεις αλλο με ελαχιστη διαφορα θα δημιουργησεις θεματα και αρυθμιες στην λειτουργεια χωρις λογο
Που θα φερουν και επιπλεον κοστος και ταλαιπωρεια
Ακομη και οταν χρειαστει καποιο αλλαγη
Προσπαθουμε να εχουμε το παλιο διαθεσιμο εστω και σπασμενο
Για να εχουμε αμεση συγκριση σε σπειρες διατομες και μηκος
Λιγο παραπανω αντισταση να δινει η λιγο λιγοτερη δημιουργει προβλημα
Εξαιρεση αποτελουν μηχανισμοι που εβγαλαν απο την αρχη θεμα με καποιο ελατηριο και εχει βγει διορθωση απο την εταιρεια η οποια λυνει το θεμα
Οποταν και εγω θα σου ελεγα
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ
Οτι εαν δεν σου κανει θεματα
Να μην το αλλαξεις
Μπορεις να παρεις ανταλακτικο και να το συγκρινεις ωστε να το εχεις διαθεσιμο εαν χρειαστει
Αλλα μην κανεις αλλαγη εαν δεν ατο ζητησει το μηχανημα η το οπλο σου
Φιλε Χρύσανθε, έχω βάσιμους λόγους κ εγώ,να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.-
Παραταύτα... Γενικώς μιλώντας,λόγω της κόπωσης των ελατηρίων,και της ενδεχόμενης χρήσης φυσιγγίων υψηλών πιέσεων, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ, σκέφτηκα-ομαι την αλλαγή ελατηρίου,με ίδιο ή λίγο σκληρότερο.
Το κόστος είναι αστείο...
Καταλαβαινω ότι μπορεί να μην χρειάζεται (το πιο πιθανό), δεν καταλαβαίνω γιατί ΝΑ ΜΗΝ το αλλάξω πέραν αυτού(μιλάμε πάντα για εργοστασιακά benelli).
Στο φινάλε, ακόμα κ αν δε πετύχει βάζω το παλιό πάνω!
10 ευρώ κόστος ...
Αυτά....
Άλλο αυτογεμή αερίων και αλλο αδράνειας.Φιλε Χρύσανθε, έχω βάσιμους λόγους κ εγώ,να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.-
Παραταύτα... Γενικώς μιλώντας,λόγω της κόπωσης των ελατηρίων,και της ενδεχόμενης χρήσης φυσιγγίων υψηλών πιέσεων, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ, σκέφτηκα-ομαι την αλλαγή ελατηρίου,με ίδιο ή λίγο σκληρότερο.
Το κόστος είναι αστείο...
Καταλαβαινω ότι μπορεί να μην χρειάζεται (το πιο πιθανό), δεν καταλαβαίνω γιατί ΝΑ ΜΗΝ το αλλάξω πέραν αυτού(μιλάμε πάντα για εργοστασιακά benelli).
Στο φινάλε, ακόμα κ αν δε πετύχει βάζω το παλιό πάνω!
10 ευρώ κόστος ...
Αυτά....