Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
απ πουπου ξιφιτρουσις ισι
μπραβω ρε μαγκακη ωρεος βρικες καπιον να κοροιδεψης

εφτιχος εβρεθη εν ακαλο πεδακη (οχη απο δομεσα) και θα παμε μαζι
εγω με το μπαικαλακη μου το δανικο μιας και πουλισα το αμερικανικο χρεπι ρεμικρον βε3
τι φισιγγακια να του πεξω προτι εναρξι με το μπαικαλακη τι λετε

τι ειναι το Τ9 ,και γιατι μας φύγανε τα μάτια
Αυτόματη συμπλήρωση κειμένου, σου διορθώνει την ορθογραφία αυτόματα.
Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε αφού υπάρχει δωρεάν και άμεσα στα κινητά μας γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε.
Εκτός αυτού ο ξένος που θα μπει με μετάφραση από τα ελληνικά στην γλώσσα του δεν πρόκειται να βγάλει άκρη γιατί δεν θα του το μεταφράζει.

Αυτόματη συμπλήρωση κειμένου, σου διορθώνει την ορθογραφία αυτόματα.
Καλό είναι να το χρησιμοποιούμε αφού υπάρχει δωρεάν και άμεσα στα κινητά μας γιατί θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε.
Εκτός αυτού ο ξένος που θα μπει με μετάφραση από τα ελληνικά στην γλώσσα του δεν πρόκειται να βγάλει άκρη γιατί δεν θα του το μεταφράζει.
πως γινετε αυτο , εγω δεν ξερω

Με προκανες, ήθελα να το γράψω....
δεν το συνεχιζω και ας γελανε και μερικοι , γιατι θα φυγω νυχτα παρα την θεληση μου τωρα που κοντευει να ερθει η ανοιξη (ανοιγμα της σεζον του κυνηγιου ) :mad: :mad: 59 χρονων που ειμαι να με κοροδευει

Να σε ρωτησω Λακη η πως αλλιως σε λενε
Αλλα μην απαντησεις αφου κανει μοκο

Οταν εσυ απαντησες στο αλλο μελος με τον τροπο που απαντησες επειδη δεν ξερει ορθογραφια ο ανθρωπος και τον ρωτησες απο που ξεφυτρωσες δεν ηταν ντροπη;
Τωρα θα μου ελεγες
Το εκανες σαν αστεο εε;;
Ε ναι σαν αστειο !

Αυτος τωρα που εβαλε και φατσουλες ο διαχειρηστης δεν μπορει να πει οτι το εκανε σαν αστειο;

Μια χαρα μπορει

Εσυ δεν ντραπηκες να την πεις του αλλου
59 χρονων ανθρωπος
Αλλα ειναι ντροπη που σου εκανε αστειο ο διαχειρηστης;

Οποτε μας συμφερει και οπως θελουμε ναι;

Και πριν νομισεις οτι του κανω τον δικηγορο ουτε τον ξερω ουτε με ξερει
Ουτε και μιλησαμε καμια φορα περαν του φορουμ

Αλλα μην μου κανετε τα τερατα ηθικης μονο οταν σας συμφερει

Αν και είναι σχετικά νωρίς μέχρι την έναρξη, καθώς ο καιρός όπως και η τροφή θα αλλάξει τα δεδομένα, βγήκε κανένας για ανιχνευτικό;
Έχουν πάει και η δευτερες γέννες καλά, γενικά είναι πολύ θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα και ν.ελλαδα.

Αν δεν γίνουν τα λιόσπορα, συμπέρασμα δεν βγάζεις ασφαλές. Επίσης το διάστημα από 15αυγουστο μέχρι έναρξη γίνονται πάρα πολλές μετακινήσεις! Μέρη άδεια από πουλιά γεμίζουν και το αντίστροφο μέρη που βράζουν από τρυγόνια μένουν λίγα!

Back