Αύξηση τρυγονιου.Τι γράφει????
Αύξηση τρυγονιου.Τι γράφει????
Αύξηση πληθυσμού στο τρυγονι. Και δυτική Ευρώπη που είχαν κόψει το κυνήγι αλλά και ανατολικά παρατηρούν μικρή αύξηση.Τι γράφει????
Αλλά και πολλά να είναι δεν λέει τίποτα. Εδώ έχει όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στις 20 θα έχουν εξαφανιστεί όπως κάθε χρόνο.
Εδώ χειρότερα από πέρσι ...πολλά παιδιά μου λένε τα ίδια από τα διπλά χωριαΤα τρυγόνια που έχει κρατήσει ο τοπος τολμώ να πω πως είναι πολλά!
Χθες νομίζω πως είδα και φετινάρια να πετάνε.
Στο ξαναλέω μπορεί να κλαις τώρα και να γελάς όταν πρέπει.Και εγώ το αναποδο....Εδώ χειρότερα από πέρσι ...πολλά παιδιά μου λένε τα ίδια από τα διπλά χωρια
Δεν θα σκορπίσουν, όλα στο χωράφι που τα βολεύει θα πάνε ,δεν πάνε σε όλα τα λιοσπορα αν κάτι δεν τους αρέσει.Το τι ηλιόσπορο έχει φυτευτεί φέτος στον κάμπο, είναι τρομερό.
Πόση επιδότηση έχει και το προτιμούν;
Να φανταστώ ότι πάει για βιοντίζελ.
Πουλιά θα κρατήσει αλλά θα είναι τόσο σκορπισμένα που όποιος βαρέσει πάνω από δύο θα είναι τυχερός
Αυτό ακριβώς. Θα πάνε μαζικά σε ένα ή δύο χωράφια σε μια περιοχή και ανάλογα τις κούρνιες.Δεν θα σκορπίσουν, όλα στο χωράφι που τα βολεύει θα πάνε ,δεν πάνε σε όλα τα λιοσπορα αν κάτι δεν τους αρέσει.
Μόλις ωριμάσουν θα υπάρχει εικόνα για το πώς θα κινηθούμε στην έναρξη.Δεν θα σκορπίσουν, όλα στο χωράφι που τα βολεύει θα πάνε ,δεν πάνε σε όλα τα λιοσπορα αν κάτι δεν τους αρέσει.