Τρυγόνι

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η λογική λέει οτι αυξάνεται ο πληθυσμός του. Προσωπικά θεωρώ οτι θα το ξανακυνηγήσουμε με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ενθάρρυνση και οτι κάνουμε... Άλλοι συνάδελφοι θα βρουν πουλιά, άλλοι όχι. Κάθε χρόνο αυτό δεν συμβαίνει άλλωστε?

Αλλά και πολλά να είναι δεν λέει τίποτα. Εδώ έχει όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στις 20 θα έχουν εξαφανιστεί όπως κάθε χρόνο.

Συμφωνώ! Kαι στον δικόν μου τόπο τα ίδια! Οπότε, δεν δίνω και πολλή σημασία στο τι έχει τώρα από τρυγόνια...

Απ' τις 20 κι ύστερα με/μάς μέλλει & μάς ''καίει''...;);)

Τα τρυγόνια που έχει κρατήσει ο τοπος τολμώ να πω πως είναι πολλά!
Χθες νομίζω πως είδα και φετινάρια να πετάνε.
Εδώ χειρότερα από πέρσι ...πολλά παιδιά μου λένε τα ίδια από τα διπλά χωρια

Το τι ηλιόσπορο έχει φυτευτεί φέτος στον κάμπο, είναι τρομερό.
Πόση επιδότηση έχει και το προτιμούν;
Να φανταστώ ότι πάει για βιοντίζελ.
Πουλιά θα κρατήσει αλλά θα είναι τόσο σκορπισμένα που όποιος βαρέσει πάνω από δύο θα είναι τυχερός

Το τι ηλιόσπορο έχει φυτευτεί φέτος στον κάμπο, είναι τρομερό.
Πόση επιδότηση έχει και το προτιμούν;
Να φανταστώ ότι πάει για βιοντίζελ.
Πουλιά θα κρατήσει αλλά θα είναι τόσο σκορπισμένα που όποιος βαρέσει πάνω από δύο θα είναι τυχερός
Δεν θα σκορπίσουν, όλα στο χωράφι που τα βολεύει θα πάνε ,δεν πάνε σε όλα τα λιοσπορα αν κάτι δεν τους αρέσει.

Δεν θα σκορπίσουν, όλα στο χωράφι που τα βολεύει θα πάνε ,δεν πάνε σε όλα τα λιοσπορα αν κάτι δεν τους αρέσει.
Αυτό ακριβώς. Θα πάνε μαζικά σε ένα ή δύο χωράφια σε μια περιοχή και ανάλογα τις κούρνιες.
Μετά την πρώτη μέρα πάνε και σε άλλα χωράφια που μέχρι την έναρξη δεν είχε ούτε ένα.

Μόλις ωριμάσουν θα υπάρχει εικόνα για το πώς θα κινηθούμε στην έναρξη.
Μακάρι να πέφτουν όλα στο ίδιο χωράφι, αλλά είναι τόσο πολλά.

Όπως πάμε εμείς στη ταβέρνα έτσι πάνε κι αυτά στα σπόρια, όπου είναι ο πολύς κόσμος βαράμε ντουγρου ,η διπλανή ταβέρνα είναι άδεια. Πιο πέρα σε άλλη μεριά θα είναι και μερικά ξεμπαρκα να κάνουν τη διαφορά.

Back