Μάνο καλημέρα, τα έριξα στο σκοπευτήριο τώρα το καλοκαίρι και ήταν αρκετά δυνατά μπορώ να πω για 28αρια αλλά μου φάνηκαν γρήγοραΓούστα είναι αυτά Ηλία μου!
Μάνο καλημέρα, τα έριξα στο σκοπευτήριο τώρα το καλοκαίρι και ήταν αρκετά δυνατά μπορώ να πω για 28αρια αλλά μου φάνηκαν γρήγοραΓούστα είναι αυτά Ηλία μου!
Σπύρο τελευταία φορά που τα έριξα ήταν το 23 στα περάσματα και είχα πολύ ωραία σκοτωματα. Όντως ήταν πολύ γρήγορα!Μάνο καλημέρα, τα έριξα στο σκοπευτήριο τώρα το καλοκαίρι και ήταν αρκετά δυνατά μπορώ να πω για 28αρια αλλά μου φάνηκαν γρήγορα
Αμα ριξεις τετοια, δε θα ξανα ριξεις ΟΥΤΕ 30gr ξανα.....προτεινέ του να σου τα γεμίσει με μισόταπα σε Νο9½ αν υπαρχει δυνατότητα......θα με θυμηθειςΛέγε τώρα ,βγάζει 26αρια ο Ρουμε??? Και έλεγα να μην πάρω αλλά φέτος... 26 γραμμάρια νο10 για περπατητο και μαυρες πρωί/απόγευμα φαίνεται δελεαστικό.....
Τα έχουν και άλλοι στην Αθήνα, έριξα προχθές οκ μου φάνηκεΚαλημέρα παιδιά! Έκανε ο Καλκατζάκος συνεργασία με την B&P και έφερε ένα 28ρι και ένα 24ρι...ρίξτε μια ματιά εσείς οι σκοπευτές αν σας ενδιαφέρει...
Το 28ρι για τσίχλα κάνει? Πως το βλέπεις από ταχύτητα κτλ?Τα έχουν και άλλοι στην Αθήνα, έριξα προχθές οκ μου φάνηκε
Ολα κάνουν για κυνήγι θεωρητικά αλλά τα συγκεκριμένα είναι καινούρια οπότε κάποιος πρέπει να είναι ο 1ος θαρραλέος.Σπυρο δλδ δεν κανουν για κυνηγι?
Τα lambro sporting στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι είναι εγγύηση.Ολα κάνουν για κυνήγι θεωρητικά αλλά τα συγκεκριμένα είναι καινούρια οπότε κάποιος πρέπει να είναι ο 1ος θαρραλέος.
Παντως στο σκοπευτήριο μου αρέσουν περισσότερο απ' τα nsi gt
Φυσιγγαρα σύμφωνο με 1000% ίσως το καλύτερο 28αρι της αγοράςΤα lambro sporting στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι είναι εγγύηση.
Ευχαριστω Σπυρο.Ολα κάνουν για κυνήγι θεωρητικά αλλά τα συγκεκριμένα είναι καινούρια οπότε κάποιος πρέπει να είναι ο 1ος θαρραλέος.
Παντως στο σκοπευτήριο μου αρέσουν περισσότερο απ' τα nsi gt
απο κλωτσημα πως σου φανηκε ???Τα έχουν και άλλοι στην Αθήνα, έριξα προχθές οκ μου φάνηκε
Νορμάλ Χρήστο , καμία σχέση με τα club 28 που κοπανανεαπο κλωτσημα πως σου φανηκε ???
Γιατί να μην κάνουν? Όταν το 2012 παρήγγειλα 10 κουτάκια lambro sporting όλοι στο μαγαζί γελούσαν. Στα καρτερια όμως όταν ειμασταν δίπλα με μερικούς από αυτούς δεν τους έβλεπα και τόσο γελαστερους... Μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον το φυσιγγι αλλά σε κάποιον που το βρει είναι δυνατόν να μην σκοτώνει τσιχλες? Αυτό ισχύει για όλα τα 28αρια φυσικά.Σπυρο δλδ δεν κανουν για κυνηγι?
Φυσικά και κάνουν δουλειά τα 28αρια συνάδελφε! Κρίμα που δεν έχω κάμερα κάποιες φορές να καταγράψω τι κάνουν στα κορακοειδή!!! Και αναφέρομαι σε κουρούνες που έχω τουφεκισει με 7.5 νούμερο και δεν το πίστευα....Φέτος πήρα μια κούτα lambro series 2 μόνο για επιβλαβή και αν μείνουν μέχρι Οκτωβρίο θα τα ρίξω και στην Τσιχλα!Γιατί να μην κάνουν? Όταν το 2012 παρήγγειλα 10 κουτάκια lambro sporting όλοι στο μαγαζί γελούσαν. Στα καρτερια όμως όταν ειμασταν δίπλα με μερικούς από αυτούς δεν τους έβλεπα και τόσο γελαστερους... Μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον το φυσιγγι αλλά σε κάποιον που το βρει είναι δυνατόν να μην σκοτώνει τσιχλες? Αυτό ισχύει για όλα τα 28αρια φυσικά.