Και τα καινούρια τα easy shot τη πυρίτιδα έχουν....; Στο σάιτ της εταιρείας δεν τον αναφέρει...
Καλά θα κάνεις και θα τα ρίξεις. Με sporting 28 έχει γεμίσει ο κορακοπαραδεισος καρακαξες και κουρούνες. Άλλωστε στα κορακοειδη την πέφτουμε συνήθως Αυγούστο Σεπτέμβρη που έχει ζέστες και η ελαφριά γόμωση είναι υποφερτή στις πολλές τουφεκιες.Φυσικά και κάνουν δουλειά τα 28αρια συνάδελφε! Κρίμα που δεν έχω κάμερα κάποιες φορές να καταγράψω τι κάνουν στα κορακοειδή!!! Και αναφέρομαι σε κουρούνες που έχω τουφεκισει με 7.5 νούμερο και δεν το πίστευα....Φέτος πήρα μια κούτα lambro series 2 μόνο για επιβλαβή και αν μείνουν μέχρι Οκτωβρίο θα τα ρίξω και στην Τσιχλα!
Πόσο πουλιέται το κουτί των 25 φυσιγγίων στη Χίο;Για εμένα το καλύτερο 28γρ που έχω ρίξει είναι του Κύργια το Σπόρτινγκ 28 κόκκινο.
Ποιο ακριβως....;;;Τα lambro sporting στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι είναι εγγύηση.
Αυτό είναι στο παλιό κουτί, έχει αλλάξει τώρα κουτί.Αυτό στο πράσινο κουτί λεει...View attachment 97839
Α οκΑυτό είναι στο παλιό κουτί, έχει αλλάξει τώρα κουτί.
δεν το ήξερα
Όταν το πρώτο αγόρασα είχε 6,30 τώρα μπορεί να έχει και 10... Δε το ξαναπηρα,είχε ανέβει πολύ η τιμή του..Πόσο πουλιέται το κουτί των 25 φυσιγγίων στη Χίο;
Για το Double sim έχω ακούσει καλά λόγια.Γενικοτερα ο LAMBRO-S αυτος αστέρας του Ηollywood βαφτιζει τα φυσιγγια του 400 κ 410m/s και ως τωρα το 380, το φτανει μονο σε κατηφορα.....πηρα χθες, τα παρακατω για δοκιμη τα οποία, μου τα ονομασαν γρηγορα σε αγωνα στη Μαλακασα.....ανάθεμα μοναχα τι θα δω σε πινακα και ταχογράφο, αφου βλεπω τα βύσματα απάτητα...
View attachment 97840View attachment 97841
Υ.Γ. Το Double Sim εχει ΑS....
Tο Series 3 (3% antimony) ειναι με PSB-5...![]()
Συμφωνώ απόλυτα....κι ας μη προλαβα να τη δουλεψω...Η AS για μένα είναι από τις καλύτερες σκοπευτικές πυρίτιδες!
Μακαρι αλλα δε πιστευω......Σε πίνακα μια χαρά κατανομή θα δεις, από ταχυτητα 390 με 400 τα κόβω.
Ρε σύ είσαι σιγουρος για το s3?Mπάς και είναι C7?Γενικοτερα ο LAMBRO-S αυτος αστέρας του Ηollywood βαφτιζει τα φυσιγγια του 400 κ 410m/s και ως τωρα το 380, το φτανει μονο σε κατηφορα.....πηρα χθες, τα παρακατω για δοκιμη τα οποία, μου τα ονομασαν γρηγορα σε αγωνα στη Μαλακασα.....ανάθεμα μοναχα τι θα δω σε πινακα και ταχογράφο, αφου βλεπω τα βύσματα απάτητα...
View attachment 97840View attachment 97841
Υ.Γ. Το Double Sim εχει ΑS....
Tο Series 3 (3% antimony) ειναι με PSB-5...![]()
Οταν κοψω θα δω....αν κ τα τοσο ψιλα φυλιδια που οσο μπορω ξεχωριζω, μου φερνουν σεΡε σύ είσαι σιγουρος για το s3?Mπάς και είναι C7?
Δεν χρησιμοποιεί psb άπότι ξέρω.Οταν κοψω θα δω....αν κ τα τοσο ψιλα φυλιδια που οσο μπορω ξεχωριζω, μου φερνουν σε
psb-5 ως νιν της nobel....Η c7 θα ξεχωριζε καλυτερα πιστευω...
Όταν πρωτοήρθαν στην Κύπρο το 12 αν θυμάμαι καλά 38 η κουτα .Παλιές καλές εποχές.Τωρα δεν τα βρίσκω και όπου δω Lambro οι τιμές είναι τριπλάσιες από τοτεΌταν το πρώτο αγόρασα είχε 6,30 τώρα μπορεί να έχει και 10... Δε το ξαναπηρα,είχε ανέβει πολύ η τιμή του..
Μα το ξερω, παρολο που πλεον ανοικει στη Nobel...απλα μου κινησε την περιεργεια, οσο μπορεσα να τα ξεχωρισω λιγο απο τον κάλυκα....τελος παντων, θα δουμε.Δεν χρησιμοποιεί psb άπότι ξέρω