Σκοπευτικά Φυσίγγια

Φυσικά και κάνουν δουλειά τα 28αρια συνάδελφε! Κρίμα που δεν έχω κάμερα κάποιες φορές να καταγράψω τι κάνουν στα κορακοειδή!!! Και αναφέρομαι σε κουρούνες που έχω τουφεκισει με 7.5 νούμερο και δεν το πίστευα....Φέτος πήρα μια κούτα lambro series 2 μόνο για επιβλαβή και αν μείνουν μέχρι Οκτωβρίο θα τα ρίξω και στην Τσιχλα!
Καλά θα κάνεις και θα τα ρίξεις. Με sporting 28 έχει γεμίσει ο κορακοπαραδεισος καρακαξες και κουρούνες. Άλλωστε στα κορακοειδη την πέφτουμε συνήθως Αυγούστο Σεπτέμβρη που έχει ζέστες και η ελαφριά γόμωση είναι υποφερτή στις πολλές τουφεκιες.

Γενικοτερα ο LAMBRO-S αυτος αστέρας του Ηollywood βαφτιζει τα φυσιγγια του 400 κ 410m/s και ως τωρα το 380, το φτανει μονο σε κατηφορα.....πηρα χθες, τα παρακατω για δοκιμη τα οποία, μου τα ονομασαν γρηγορα σε αγωνα στη Μαλακασα.....ανάθεμα μοναχα τι θα δω σε πινακα και ταχογράφο, αφου βλεπω τα βύσματα απάτητα...

Screenshot_20250620-232615_Gallery.jpgScreenshot_20250620-232607_Gallery.jpg

Υ.Γ. Το Double Sim εχει ΑS....
Tο Series 3 (3% antimony) ειναι με PSB-5...o_O

Γενικοτερα ο LAMBRO-S αυτος αστέρας του Ηollywood βαφτιζει τα φυσιγγια του 400 κ 410m/s και ως τωρα το 380, το φτανει μονο σε κατηφορα.....πηρα χθες, τα παρακατω για δοκιμη τα οποία, μου τα ονομασαν γρηγορα σε αγωνα στη Μαλακασα.....ανάθεμα μοναχα τι θα δω σε πινακα και ταχογράφο, αφου βλεπω τα βύσματα απάτητα...

View attachment 97840View attachment 97841

Για το Double sim έχω ακούσει καλά λόγια.
Η AS για μένα είναι από τις καλύτερες σκοπευτικές πυρίτιδες!

Σε πίνακα μια χαρά κατανομή θα δεις, από ταχυτητα 390 με 400 τα κόβω.
Μακαρι αλλα δε πιστευω......
Δες τα αμορτισερ....του Lambro ειναι σχεδον απατητο....του Due δίπλα, ειναι πατημενο κ δινει 405 με 407m/s....βεβαια θα τσεκαρω κ δοσολογια αλλη στιγμη κ μετα θα κρινω...οποτε αρχικα, κρατω μικρο καλαθι για το τη θα διξει ο ταχογραφος.

Screenshot_20250621-131922_Gallery.jpg

View attachment 97840View attachment 97841

Ρε σύ είσαι σιγουρος για το s3?Mπάς και είναι C7?

Οταν κοψω θα δω....αν κ τα τοσο ψιλα φυλιδια που οσο μπορω ξεχωριζω, μου φερνουν σε
psb-5 ως νιν της nobel....Η c7 θα ξεχωριζε καλυτερα πιστευω...
Δεν χρησιμοποιεί psb άπότι ξέρω.
Τα σπορτινκ τώρα η τελευταία φουρνια ειναι κ αυτά με as όπως τα ser2.
Πάτρα αύριο θα είσαι στον αγώνα?
Εμείς θ κατεβουμε.

Όταν το πρώτο αγόρασα είχε 6,30 τώρα μπορεί να έχει και 10... Δε το ξαναπηρα,είχε ανέβει πολύ η τιμή του..
Όταν πρωτοήρθαν στην Κύπρο το 12 αν θυμάμαι καλά 38 η κουτα .Παλιές καλές εποχές.Τωρα δεν τα βρίσκω και όπου δω Lambro οι τιμές είναι τριπλάσιες από τοτε

Δεν χρησιμοποιεί psb άπότι ξέρω
Μα το ξερω, παρολο που πλεον ανοικει στη Nobel...απλα μου κινησε την περιεργεια, οσο μπορεσα να τα ξεχωρισω λιγο απο τον κάλυκα....τελος παντων, θα δουμε.

Υ.Γ. Ναι θα έρθουμε κι εμεις!!

Back