Α1 32που θέλω έχει μόνο ν7....34δεν έχει καθόλουΠήρα εγώ πριν ένα μήνα περίπου.3 κούτες μια gm3 fast μια club nova και μια club 28gr . Εγώ πήρα τηλέφωνο και οι τιμές ήταν αυτές του site τώρα για νούμερα θα σου πει τι έχει διαθέσιμο
Α1 32που θέλω έχει μόνο ν7....34δεν έχει καθόλουΠήρα εγώ πριν ένα μήνα περίπου.3 κούτες μια gm3 fast μια club nova και μια club 28gr . Εγώ πήρα τηλέφωνο και οι τιμές ήταν αυτές του site τώρα για νούμερα θα σου πει τι έχει διαθέσιμο
Σε αυτά έχει προσφορά στα 30 κουτια 5 δωροΕ
Εγώ sipe,s4, και gm3.Πήρα τηλέφωνο για να συνεννοηθώ περιμένω να παραλάβει και θα μου στείλει.
Με τις καινούργιες τιμές ή τις παλιές ;Σε αυτά έχει προσφορά στα 30 κουτια 5 δωρο
Τις καινούργιεςΜε τις καινούργιες τιμές ή τις παλιές ;
εχω μια απορια , αφου δεν υπαρχει πουθενα πυριτηδα sipe , πως και υπαρχουν φυσιγγια γεμισμενα με sipe , ανοιξε ενα να δουμε ειναι οντος γεμισμενα με sipeΤις καινούργιες...διότι μέχρι και προχθές το πρωί τα sipe και τα gm3 τα είχε 9€το κουτί τώρα πρέπει να πάρεις 30 κουτιά για να δεις καλή τιμή
Μαλλον την κραταει για παρτη της η nobel που την παραγει.εχω μια απορια , αφου δεν υπαρχει πουθενα πυριτηδα sipe , πως και υπαρχουν φυσιγγια γεμισμενα με sipe , ανοιξε ενα να δουμε ειναι οντος γεμισμενα με sipe
Sipe εχουν στο 1,55*32 με gtεχω μια απορια , αφου δεν υπαρχει πουθενα πυριτηδα sipe , πως και υπαρχουν φυσιγγια γεμισμενα με sipe , ανοιξε ενα να δουμε ειναι οντος γεμισμενα με sipe
Ακριβώς αυτό έλεγα και εγώ σήμερα...Λες και πουλάει χαλκό ένα πράγμα...Εγω πρόλαβα τιμές πριν 10 μέρες σχεδόν με 8.90€ το κουτί παρακαλώ το GM3 FAST & SIPE με 9€. Τα παρήγγειλα επιτόπου από μια κούτα το καθένα γιατί την ψιλιάστηκα ότι θα τον κυνηγάνε. Οι τιμές που έχει τώρα είναι εξευτελιστικές αν σκεφτούμε το χαμηλότερο ΦΠΑ (όχι οτι είναι τεράστια η διαφορά στα 11€ αλλά να το λέμε για του στραβού το δίκαιο). Αν έφτασε ο Κος Μιχάλης να πουλάει 11€ φανταστείτε τι θα γίνει Αθήνα/Θεσσαλονίκη... Πωλήσεις είχε λόγω των χαμηλών τιμών με αποτέλεσμα να κερδίζει στην ποσότητα που πουλούσε και όχι στο 1 κουτί. Τώρα με ίδες τιμές δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένουμε τουλάχιστον εβδομάδα για παράδοση αφού στην τελική θα βγαίνει ίδιο κόστος με το να παώ στο κυνηγομάγαζο της περιοχής μου.Έχει μπει στο χρηματιστήριο
ΦΠΑ είναι χαμηλότερο αλλα μεταφορικά πολύ πάνω οπότε έρχεται σχεδόν η μία η άλληΑκριβώς αυτό έλεγα και εγώ σήμερα...Λες και πουλάει χαλκό ένα πράγμα...Εγω πρόλαβα τιμές πριν 10 μέρες σχεδόν με 8.90€ το κουτί παρακαλώ το GM3 FAST & SIPE με 9€. Τα παρήγγειλα επιτόπου από μια κούτα το καθένα γιατί την ψιλιάστηκα ότι θα τον κυνηγάνε. Οι τιμές που έχει τώρα είναι εξευτελιστικές αν σκεφτούμε το χαμηλότερο ΦΠΑ (όχι οτι είναι τεράστια η διαφορά στα 11€ αλλά να το λέμε για του στραβού το δίκαιο). Αν έφτασε ο Κος Μιχάλης να πουλάει 11€ φανταστείτε τι θα γίνει Αθήνα/Θεσσαλονίκη... Πωλήσεις είχε λόγω των χαμηλών τιμών με αποτέλεσμα να κερδίζει στην ποσότητα που πουλούσε και όχι στο 1 κουτί. Τώρα με ίδες τιμές δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένουμε τουλάχιστον εβδομάδα για παράδοση αφού στην τελική θα βγαίνει ίδιο κόστος με το να παώ στο κυνηγομάγαζο της περιοχής μου.
Δεν χρεώνει μεταφορικά αν τα φυσίγγια κοστίζουν πάνω από 70€ για αυτό έκανα αγορά με κλειστά μάτια... Αν χρεωνόντουσαν τα μεταφορικά που πάει με το βάρος η μία κούτα είναι πάνω κατω 10kg το κόστος θα ήταν 20αρικο σίγουρα...(η κούτα). Με αυτές τις τιμές που έχει τώρα και τσάμπα μεταφορικά που έχει πάλι δεν αξίζει ίδιο κόστος είναι με το να πάω εδώ δίπλα...ΦΠΑ είναι χαμηλότερο αλλα μεταφορικά πολύ πάνω οπότε έρχεται σχεδόν η μία η άλλη
Μεταφορικά για εκείνον όταν αγοράζει ήθελα να πωΔεν χρεώνει μεταφορικά αν τα φυσίγγια κοστίζουν πάνω από 70€ για αυτό έκανα αγορά με κλειστά μάτια... Αν χρεωνόντουσαν τα μεταφορικά που πάει με το βάρος η μία κούτα είναι πάνω κατω 10kg το κόστος θα ήταν 20αρικο σίγουρα...(η κούτα). Με αυτές τις τιμές που έχει τώρα και τσάμπα μεταφορικά που έχει πάλι δεν αξίζει ίδιο κόστος είναι με το να πάω εδώ δίπλα...
Ποσο ποιο ΕΝΤΑΞΕΙ να φερθεί ο χριστιανός.....μπραβο του!!Παραγγελία 30 κουτιά s4, θα παραλάβω 35, μισα-μισα νο8&9,μου είπε ότι θα την κρατήσει την προσφορά για αρκετό καιρό ακόμα, επίσης μου είπε αν κάποιος δεν θέλει 30 κουτιά και θέλει λιγότερα θα κάνει κι εκεί κάποια έκπτωση.
Εγώ ξέρω ότι είναι αξιοπρεπεστατος και κύριος....Ποσο ποιο ΕΝΤΑΞΕΙ να φερθεί ο χριστιανός.....μπραβο του!!
Έφερε λαμπρό σε διάφορα νούμερα ρώτησεςΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΥΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΥΡΙΖΕΙ
σιγα μην εφερε . Α1 32 εχει μονο ν7Έφερε λαμπρό σε διάφορα νούμερα ρώτησες