Αυτο ακουσα κι εγω κ ισχύει....ο Λεύκιος Μηλτιαδους νομιζω εριχνε με αυτα....τα εισαγει κ ο Μανδηλαρας στην Αθηνα κ θελω να το ριξω...Άκουσα καλά λόγια για το victory challenger 28gr piston skeet .
AS 1.35 X28 piston skeet 23 6*
Mαλακάσα τα πήγε περίφημα με κλειστά τσόκ .
O Πετράκης τα ρίχνει σίγουρα ,ο Λεύκιος νομίζω (δέν είμαι σίγουρος) olympia v max.Αυτο ακουσα κι εγω κ ισχύει....ο Λεύκιος Μηλτιαδους νομιζω εριχνε με αυτα....τα εισαγει κ ο Μανδηλαρας στην Αθηνα κ θελω να το ριξω...
Με ολυμπια νομιζω ριχνει ο Λευκιος τα τελευταια χρονιαΑυτο ακουσα κι εγω κ ισχύει....ο Λεύκιος Μηλτιαδους νομιζω εριχνε με αυτα....τα εισαγει κ ο Μανδηλαρας στην Αθηνα κ θελω να το ριξω...
Τι τιμή?Αυτο ακουσα κι εγω κ ισχύει....ο Λεύκιος Μηλτιαδους νομιζω εριχνε με αυτα....τα εισαγει κ ο Μανδηλαρας στην Αθηνα κ θελω να το ριξω...
Ριξε 32αρι καλύτερα...Τι τιμή?
Γιατι ρε κουμπάρε....;;;Ριξε 32αρι καλύτερα...
10.50€ κατα 90%....βαριεμαι να ψαξω τωρα να σου πω με σιγουρια.Τι τιμή?
Παρακμή ρε φίλεΓιατι ρε κουμπάρε....;;;
10.50€ κατα 90%....βαριεμαι να ψαξω τωρα να σου πω με σιγουρια.
Μωρε δικιο μπορει να'χεις, αλλα συνηθεια ειναι όλα....ετσι φωναζαμε κ για την αυξηση της βενζίνης οταν πηρε σοβαρη αύξηση...Παρακμή ρε φίλε
Λέγε τώρα ,βγάζει 26αρια ο Ρουμε??? Και έλεγα να μην πάρω αλλά φέτος... 26 γραμμάρια νο10 για περπατητο και μαυρες πρωί/απόγευμα φαίνεται δελεαστικό.....Ρουμελιώτης με 26 η 28 γραμμάρια , piston skeet και 8 ευρώ . Ελληνική εταιρεία τουλάχιστον 2 γενεών και ότι πιο τίμιο σε σκοπευτικό και όχι μόνο.
Νομίζω δεν έχει ποια με αυτές τις τιμές, έχουν τελειώσει.Έχει και ο Αλλαγιάννης της nsi 28 με 7,80€ & 24 με 6,90
Ναι έτσι πρέπει, τουλάχιστον ξέρεις τι θα πάρεις και ας πάρεις και πιο λίγα.Εγώ ξανά αμφιβόλου ποιότητας φυσέκια δε ξαναπαίρνω μόνο και μόνο τις χαμηλότερης τιμής.. θα πάρω αυτά που ξέρω,απλά μικρότερη ποσότητα. Πήρα πέρσι αρκετά διαφορετικά φυσεκια, τέτοια βρώμα στο τουφέκι μου δεν έχω ξαναδεί..την μια σκότωναν,την άλλη ήταν κρότου λάμψης,την άλλη είχα πονοκέφαλο όλη μέρα. Μιλώ για τα Ναβάρο 30-32-34 κατά κύριο λόγο αλλά και κάποια σκοπευτικά 24-28 γρ που έπαιρνα να δοκιμάσω. Αντί να πάρω για παραδειγμα 10 πακέτα των 8,50-9 ευρώ ,θα πάρω 8 πακέτα των 10.50 ευρώ των εταιρειών που ξέρω πως μου ταιριάζουν και τέλος .
Για εμένα το καλύτερο 28γρ που έχω ρίξει είναι του Κύργια το Σπόρτινγκ 28 κόκκινο.
Το site γράφει ότι έχειΝομίζω δεν έχει ποια με αυτές τις τιμές, έχουν τελειώσει.
Κύργια δεν ξανά περνώ ούτε με σφαίρες ..... Λαμπρό και NSI...μόνο,εγώΕγώ ξανά αμφιβόλου ποιότητας φυσέκια δε ξαναπαίρνω μόνο και μόνο τις χαμηλότερης τιμής.. θα πάρω αυτά που ξέρω,απλά μικρότερη ποσότητα. Πήρα πέρσι αρκετά διαφορετικά φυσεκια, τέτοια βρώμα στο τουφέκι μου δεν έχω ξαναδεί..την μια σκότωναν,την άλλη ήταν κρότου λάμψης,την άλλη είχα πονοκέφαλο όλη μέρα. Μιλώ για τα Ναβάρο 30-32-34 κατά κύριο λόγο αλλά και κάποια σκοπευτικά 24-28 γρ που έπαιρνα να δοκιμάσω. Αντί να πάρω για παραδειγμα 10 πακέτα των 8,50-9 ευρώ ,θα πάρω 8 πακέτα των 10.50 ευρώ των εταιρειών που ξέρω πως μου ταιριάζουν και τέλος .
Για εμένα το καλύτερο 28γρ που έχω ρίξει είναι του Κύργια το Σπόρτινγκ 28 κόκκινο.
Γούστα είναι αυτά Ηλία μου!Κύργια δεν ξανά περνώ ούτε με σφαίρες ..... Λαμπρό και NSI...μόνο,εγώ