Ουτε στην αντιπροσωπεία να έπαιρνες!Αναλυτικότατος. Ευχαριστώ.
Έχεις πλυντήριο εξαρτημάτων συνεργείου;
Εννοεις ultrasonic cleaner?Έχεις πλυντήριο εξαρτημάτων συνεργείου;
Ναι.Εννοεις ultrasonic cleaner?
Στεγνό καθάρισμα με πινέλο κάνεις Χρυσανθε ή ψεκάζεις απόλιπαντικό;
Εγω φιλε επειδη ξερω βαζω απολυπαντικο γιατι χρησιμοποιω ουδετερο και ακολουθως πλενω με βενζινηΣτεγνό καθάρισμα με πινέλο κάνεις Χρυσανθε ή ψεκάζεις απόλιπαντικό;
ΔημητρηΗ ερώτηση είναι μάλλον για το Χρύσανθο,αλλά ας μαθαίνουμε όλοι!
Φίλε @kurtzhaar έχω την εξής απορία:
Έχω στη κατοχή μου ένα κινέζικο χορτοκοπτικό sumec, υπέρ αρκετό για την έλαιο-φυτεία του ενός στρέμματος!
Κάποια στιγμή προχτές έμεινα από συμπλέκτη.
Έλυσα το κοντάρι με τη καμπάνα και πράγματι είχε σπάσει το ελατήριο και (έτσι κ αλλιώς) ήθελαν αλλαγή οι σιαγόνες.
Κάνοντας αναζήτηση στο net,σε πρώτη φάση, βρήκα (φαινομενικά) τον ίδιο στο temu προς 4€!
Παραταύτα τον αγόρασα στα 12 από τοπικό κατάστημα,συν 2 ευρο ένα εφεδρικό ελατήριο.
No name πάντα!
Είναι τα ίδια? Με κεντρίζει να πάρω σετ ανταλλακτικών... Συμπλέκτες, γωνιακές κτλ
Παραθέτω φωτό από τα δικά μου κ link
https://share.temu.com/KI87AwdbiQA
Τι είναι η προστασία δακτύλων;Αν έρθει η ώρα να αγοράσετε ψαλίδα μπαταρίας, πάρτε οπωσδήποτε με προστασία δαχτυλων. Αξίζει τα παραπάνω χρήματα και με το παραπάνω. Είναι πολύ εύκολο να γίνει φρικιαστικό ατύχημα. Έχω τύχει μπροστά σε τέτοιο συμβάν...
Είχα ψαλίδα ingco. Τρομερό εργαλείο, δεν μασάγε πουθενά. Αλλά την παροπλισα και πήρα ψαλίδα με προστασία γιατί αυτή δεν είχε.
Δες εδω ενα παραδειγμαΤι είναι η προστασία δακτύλων;
Το μικρό αλυσοπριονο της INGCO φαίνεται πολύ ποιοτικό, πόσο περίπου κοστίζει;
Το μακρύ κλαδευτικο ψαλίδι ποιας εταιρείας είναι;