Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης

Αφού η tecna προορίζεται για βαριές γομώσεις, γιατί ρουκέτα;
Το ρέλιασμα που κάνει είναι μισό για να μειώσει τις πιέσεις.
Το ότι είναι για πολλά γραμμάρια η tecna δεν σημαίνει ότι την φορτώνεις σε μεγάλη δοσολογία, και ειδικά όταν περνάς τα 38 γραμμάρια που την δίνει ο κατασκευαστής σε 70άρι κάλυκα.

Μια χαρά είναι αυτό το, set up για την τέκνα.
Γούστα είναι αυτά .. αν έχει και κανένα δέντρο να στηρίζεται όταν βαράς και μάλιστα με 7 άρια.....και της θερμοκρασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνια

Γούστα είναι αυτά .. αν έχει και κανένα δέντρο να στηρίζεται όταν βαράς και μάλιστα με 7 άρια.....και της θερμοκρασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνια
Πρώτων 2,00 ειχε το 40 ari lambro το παλιο,δεύτερων η τέκνα δεν καταλαβαίνει από καιρούς άμα την έχεις δουλέψει, κρύο, ζέστη, πάγο δεν κολωνη πουθενά και τρίτων δεν φταίω εγώ αν ρίχνεις με benelli!!!

2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρό
Στα 2.00gr Tecna με 42gr ειναι αργό....οχι βεβαια πως δε σκοτώνει.....δεν ειναι καν ρουκετα Ηλια, απο τη στιγμη που γεμιζεται η Tecna στο 1.90×40 απο κοινα εμπορικα κ δινει 390m/s Μ.Ο.

Πρώτων 2,00 ειχε το 40 ari lambro το παλιο,δεύτερων η τέκνα δεν καταλαβαίνει από καιρούς άμα την έχεις δουλέψει, κρύο, ζέστη, πάγο δεν κολωνη πουθενά και τρίτων δεν φταίω εγώ αν ρίχνεις με benelli!!!
IMG_20250526_215557_188.jpg
@Duca di Montefeltro ΓΙΑΤΡΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!! ΓΙΑΤΡΕΕΕΕ

Είμαι Μπράουνακιας δεν θέλω καμία σχέση με την ακατανομαστη?!?!?...στα άλλα απλά διαφωνο καθέτα μέχρι εκεί

Last edited:
Στα 2.00gr Tecna με 42gr ειναι αργό....οχι βεβαια πως δε σκοτώνει.....δεν ειναι καν ρουκετα Ηλια, απο τη στιγμη που γεμιζεται η Tecna στο 1.90×40 απο κοινα εμπορικα κ δινει 390m/s Μ.Ο.
απο το 1,90:στο 2 έιναι άβυσσος για την τέκνα που ακούει ακόμα και στο 0,3.. τουλάχιστον το δικό μου Λοτ τα καινούργια δεν ξέρω

Έχεις όρεξη αν είναι νορμάλ ο καιρός με ελαφρύ σχετικά όπλο και έχει πουλάκια να διασπείρεις και τον ώμο σου ?
Πρώτο θα το βάζεις... με μια τουφεκιά στο τόσο σιγά. Εξάλλου δεν νομίζω να το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα.

εγω ειμαι λατρεις της χαμηλης γομωσης , απο 30 γραμμαρια και κατω , και μην νομιζετε οτι απο 34 γραμμαρια και πανω φτανουν ολα τα σκαγια στον στοχο , τα περισοτερα λογο στριμωγματος μεσα στον αυλο πραμορφωνοντε , και εκτροποντε εκτος δραστικου βελινεκους

Νομίζω ο Κουτουμανος έβγαζε ένα τέτοιο!
40 γρ διασποράς!
Το παίζε ένας ξάδερφος σε μπεκάτσες, κυνηγούσε σε ρέματα, με σκύλο που δε φερμαρε!
Οπότε μπορεί να του βγαίνε στα "μούτρα", μπορεί κ απέναντι!
Και το έριχνε με μια μισότσοκη breda, δεκαετία 90'!

Last edited:
Νομίζω ο Κουτουμανος έβγαζε ένα τέτοιο!
40 γρ διασποράς!
Το παίζε ένας ξάδερφος σε μπεκάτσες, κυνηγούσε σε ρέματα, με σκύλο που δε φερμαρε!
Οπότε μπορεί να του βγαίνει στα "μούτρα", μπορεί κ απέναντι!
Και το έριχνε με μια μισότσοκη breda, δεκαετία 90'!
Κι ομως εχει κανει επιτυχια αυτο το φυσιγγι....αν κ ειμαι καθετος εγω, σε μια τετοια γομωση στη μπεκατσα...

Back