2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρόBaby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;
2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρόBaby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;
Αφού η tecna προορίζεται για βαριές γομώσεις, γιατί ρουκέτα;2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρό
φυσιγκαραΚαλησπερα.........
Σεταπ για λαγο σε Νο2......
Fiocchi 12/67 sipe 1,67x35 No 2n Gt 21 ρελι 61,80mmView attachment 92311
εμενα μια εποχη μου γεμισε ενας φιλος τεκνα 1,75 33 και νομιζα οτι βρηκα το τελειο φυσιγκι αρα κι αυτο θα θεριζειBaby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;
Το ρέλιασμα που κάνει είναι μισό για να μειώσει τις πιέσεις.Αφού η tecna προορίζεται για βαριές γομώσεις, γιατί ρουκέτα;
Μια χαρά είναι αυτό το, set up για την τέκνα.2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρό
Γούστα είναι αυτά .. αν έχει και κανένα δέντρο να στηρίζεται όταν βαράς και μάλιστα με 7 άρια.....και της θερμοκρασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνιαΜια χαρά είναι αυτό το, set up για την τέκνα.
Πρώτων 2,00 ειχε το 40 ari lambro το παλιο,δεύτερων η τέκνα δεν καταλαβαίνει από καιρούς άμα την έχεις δουλέψει, κρύο, ζέστη, πάγο δεν κολωνη πουθενά και τρίτων δεν φταίω εγώ αν ρίχνεις με benelli!!!Γούστα είναι αυτά .. αν έχει και κανένα δέντρο να στηρίζεται όταν βαράς και μάλιστα με 7 άρια.....και της θερμοκρασίας που έχουμε τα τελευταία χρόνια
Στα 2.00gr Tecna με 42gr ειναι αργό....οχι βεβαια πως δε σκοτώνει.....δεν ειναι καν ρουκετα Ηλια, απο τη στιγμη που γεμιζεται η Tecna στο 1.90×40 απο κοινα εμπορικα κ δινει 390m/s Μ.Ο.2 γρ τέκνα και 42 γρ. Ρουκέτα??? Για πολύ κρύο καιρό
Πρώτων 2,00 ειχε το 40 ari lambro το παλιο,δεύτερων η τέκνα δεν καταλαβαίνει από καιρούς άμα την έχεις δουλέψει, κρύο, ζέστη, πάγο δεν κολωνη πουθενά και τρίτων δεν φταίω εγώ αν ρίχνεις με benelli!!!
Είμαι Μπράουνακιας δεν θέλω καμία σχέση με την ακατανομαστη?!?!?...στα άλλα απλά διαφωνο καθέτα μέχρι εκείΠρώτων 2,00 ειχε το 40 ari lambro το παλιο,δεύτερων η τέκνα δεν καταλαβαίνει από καιρούς άμα την έχεις δουλέψει, κρύο, ζέστη, πάγο δεν κολωνη πουθενά και τρίτων δεν φταίω εγώ αν ρίχνεις με benelli!!!
απο το 1,90:στο 2 έιναι άβυσσος για την τέκνα που ακούει ακόμα και στο 0,3.. τουλάχιστον το δικό μου Λοτ τα καινούργια δεν ξέρωΣτα 2.00gr Tecna με 42gr ειναι αργό....οχι βεβαια πως δε σκοτώνει.....δεν ειναι καν ρουκετα Ηλια, απο τη στιγμη που γεμιζεται η Tecna στο 1.90×40 απο κοινα εμπορικα κ δινει 390m/s Μ.Ο.
Έχεις όρεξη αν είναι νορμάλ ο καιρός με ελαφρύ σχετικά όπλο και έχει πουλάκια να διασπείρεις και τον ώμο σου ?Baby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;
Τελικά ο Ιταλός προσπαθεί να προωθήσει τα στροφεία για κοντό ρέλι που χρειάζεται μόλις 7 χιλιοστά κενό χώρο.Baby magnum 42gr διασποράς. Ποια η γνώμη σας;
Πρώτο θα το βάζεις... με μια τουφεκιά στο τόσο σιγά. Εξάλλου δεν νομίζω να το χρησιμοποιείς και κάθε μέρα.Έχεις όρεξη αν είναι νορμάλ ο καιρός με ελαφρύ σχετικά όπλο και έχει πουλάκια να διασπείρεις και τον ώμο σου ?
Κι ομως εχει κανει επιτυχια αυτο το φυσιγγι....αν κ ειμαι καθετος εγω, σε μια τετοια γομωση στη μπεκατσα...Νομίζω ο Κουτουμανος έβγαζε ένα τέτοιο!
40 γρ διασποράς!
Το παίζε ένας ξάδερφος σε μπεκάτσες, κυνηγούσε σε ρέματα, με σκύλο που δε φερμαρε!
Οπότε μπορεί να του βγαίνει στα "μούτρα", μπορεί κ απέναντι!
Και το έριχνε με μια μισότσοκη breda, δεκαετία 90'!